منظور از ریست کردن مودم توسط دوستان همون خاموش و روشن کردن مودم هست که دوباره به شبکه وصل بشه و IP جدید بگیرهنقل قول:
Printable View
منظور از ریست کردن مودم توسط دوستان همون خاموش و روشن کردن مودم هست که دوباره به شبکه وصل بشه و IP جدید بگیرهنقل قول:
چون هم اون گزینه از اول درست کار نمی کرد (اصلا کار نمی کرد) و دوم اینکه وقتی امکان محدود کردن روی پورت فیزیکی وجود داره دیگه نیازی به اون نبود. (بهترین حالت امنیتی برای عدم سوء استفاده از اکانت کاربری توسط دیگران همین محدود کردن به پورت فیزیکی هست)نقل قول:
متاسفانه برای من امکانش نبود اون گزینه محدود کردن پورت فیزیکی رو بررسی کنم امتحان کردید ببینید واقعا کار میکنه یا نه؟نقل قول:
خیلی جالبه ، منم قبلا تست نکرده بودم ولی الان که تست کردم . ظاهرا این گزینه هم کار نمی کنه مثل همون محدود کردم مک آدرسنقل قول:
لطفا سایر دوستان هم تست کنند.
:n02:نقل قول:
واقعا اگر کار نکنه در این مخابرات رو باید تخته کنند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه من چند وقت قبل همینطوری اون گزینه رو زدم بعد چند دقیقه اس.ام.اس اومد که پورت فیزیکی شما محدود شد! برای شما sms ای چیزی نیومد؟
چرا اس ام اس اومد ولی باز هم کانکت میشه با پورت دیگه...نقل قول:
من الان حساب مغازه دادشم که از مخابرات سرویس داره را روی پورت فیزیکی محدود کردم ولی از توی خونه تونستم بازم با مشخصات کاربریش کانکت بشم!!!!
کسی با زنگ زدن محدود نکرده؟ اینطوری هم الکی هست؟نقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
مک آدرس رو مدتی قبل یکی از دوستان زنگ زد و واقعا محدود کردند ولی پورت فیزیکی رو نمیدونم که آیا قفل میکنن یا نه؟!نقل قول:
حجم ماه قبل من به این ماه منتقل شد.
مال شما هم تینجوری شده؟
از کی منتقل میشده و من بی خبر بودم.
در سرویس هایی که پیش پرداخت هست یعنی پول سرویس را اول می دهید منتقل میشه (این جزو قوانین مخابرات هست)نقل قول: