برای من حل نشده همچنان 5.75 و کشور روسیهنقل قول:
Printable View
برای من حل نشده همچنان 5.75 و کشور روسیهنقل قول:
این تاپیک جهت برسی بیشتر قفل و به زودی باز میشه./
تاپیک مجددا باز شد.
هرگونه مطلب بی ربط به موضوع تاپیک اسپم تلقی میشه و حذف.
-----
برای یک پست چند بار گزارش تخلف نفرستید. در صورتی که یک کاربر پست های اسپم زیادی فرستاده یکی از اون ها رو گزارش کنید و در توضیحات ذکر کنید که پست های اسپم زیادی میفرسته.
کماکان مشکل پابرجا 5.75 و واتس آپ هم باز نمیشه:n35:
کسی میدونه مهندسا مخابرات کجاند آدرس بده تا دو کلوم حرف حساب بزنیم:n34:
«جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگان است.»برتراندرسل
حداقل تکلیف خودمونو میدونستیم باز یه چیزی معلوم نیست دارن چی کار میکنن کی درست میشه این ای پی کی عوض میشه همیشه موقع خرابی همین وضعه. خوب مثل ادم اطلاع رسانی کنید تا ملت تکلیف خودشونو بدونن اخه مگه چی میشه:n35: کسی میدونه مخابرات ای پی ثابت میفروشه یا نه؟؟؟
من تماس گرفتم دیروز گفت مشکل آی پی و واتس اپ و افت سرعت داریم روی بعضی خطوط و همچنان دارن روش کار می کنند و مشخص نیست کی درست می شه ! خودش گفت می دونیم مدتش طولانی شده ولی چاره ای نیست !
خیلی اوضاع افتضاحه جون میکنه تا ی سایت باز کنه
حجم من خيلي سريع تموم ميشه در حالي كه اكثر مصرفم تو ساعات رايگانه و همچنين خانوادم فقط از شبكه هاي اجتماعي موبايل استفاده ميكنن! مودم را هم مك رو حالت مك ادرسه! مشكل چيه؟ اينا دارن حجم منو ميخورن؟
منم مشکل سریع تموم شدن حجم رو دارم . چند بار هم به پشتیبانی زنگ زدم اما جوابای بی ربط میدن .نقل قول:
نقل قول:دوستان من دقت کردم تقریبا میزان مصرف درست محسابه میشه. شما روی تموم گوشی ها دقت کنین آپدیت ها رو بسته باشین. گوگل پلی و اپ استور و هر مارکتی که دارین. توی برنامه های پیام رسان مثل تلگرام و واتس اپ هم Media auto download رو ببندین. اگه رام کاستوم روی گوشی دارین گاهی بعضیاشون اتوماتیک فایل آپدیت رو دانلود میکنن که دیگه کمتر از 200 مگابایت نیست حجمش. روی کامپیوتر و لپتاپ هم مطمئن بشین آپدیت ها خاموشه. چون مثلا ویندوز 7 و 8 و 8.1 گاهی اتوماتیک فایل های ویندوز 10 رو دانلود میکنه که بعدا نصب کنه. نرم افزار Internet download manager هم گاهی بعد از تموم شدن فایل ها، نمیتونه کانکشن ها رو ببنده و همینطوری دانلود کردن رو ادامه میده. خیلی از برنامه ها مثل موزیلا فایرفاکس و گوگل کروم و فلش پلیر و اینها هم خودشون اتوماتیک آپدیت میشن میتونین خاموش کنین.نقل قول:
من این کارارو کردم و مشکل خاصی با حجم ندارم.
در ضمن دانلود رایگان هم حدود 10 دقیقه دیرتر از ساعت مقرر شروع میشه.
امیدوارم بهتون کمک کنه.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
از برنامه نت لیمیتر استفاده کنید و یا bwmeterنقل قول:
هر بار که حجم میخرید ریست کنید و ببینید چقدر از حجمتون خورده میشه
تو موبایلا هم قسمت data usage رو ببینید
منم این مشکلو با پارس آنلاین دارم شاید حدود 200 مگ حجم خوری داره نرم افزارشون
برای امنیت بیشتر هم wps و upnp مودم رو خاموش کنید و امینت رو روی wpa2 بذارید
بعدش اگر دیدید تکرار شد به سامانه 195 شکایت کنید