ایول بابا مبین نت چه حالی داده به شما!نقل قول:
Printable View
ایول بابا مبین نت چه حالی داده به شما!نقل قول:
اگه نباشم جام خالی میمونه؟!
دیگه خرابش کردینقل قول:
حالا که زنگ زدی اونا رو آگاه کردی باید یجوری باهاشون کنار بیای
میدونی که شرکت وابسطه به چه ارگانی هست؟
پس زنگ که زدن سعی کن کنار بیای
اینجام اگه ترفندو بگی نهایتش تا ۳-۴ روز بچه ها میتونن استفاده کنن بعد باگ برطرف میشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
اونا هیچی از من نمیدونن..نقل قول:
من که به همین راحتی دم به تله نمیدم..!!!!
وقتی زنگ زدم از قسمت شمارهگیری شناسه اشتراک وارد نکردم
فقط یه شماره دارن از من که تماس بگیرن
مرده ازم خواست شناسه اشتراک گفتم شرمند نمیدم :-))))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل ایتکه داره بهتر میشه
سلام اگه میشه دوستان یه کمکی به ما بکنید دیروز این پست گذاشتم کسی جوابمونو نداد اگه میشه کمک کنید
سلام به همگی من به شدت سرعتم افت کرده یعنی دیال آپ شده خدایی این دیگه چه وضعیه دوستان من همیشه از یه سایتی سوسک میخریدم که خیلی از سرعتش راضی بودم ولی بعد اینکه پورت ها به 443 تغییر کرد چند شب پیش رفتم از یه سایته دیگه که پرت هاش به 443 تغییر کرده بود خریدم که سرعتش خیلی افتضاحه وقتی سوسک وصل نیست سرعتم تا 80 اینا میره ولی وقتی وصله به 20 نمیرسه میشه یه لطفی کنید چندتا سایته خوبه سوسک فروشی که پورت 443 باشه سرعتشون افت نکنه بهم معرفی کنید
مرسی
کدوم شهر هستید؟معمولا شهرهای شمالی سرعتشون نسبت به بقیه جاها بهتره.ولی اینکه بالاتر از سرویس واقعی داری خودش کلیه اونم توی مبین نت!نقل قول:
محدودیت زمانی یا حجمی؟پولی یا رایگان؟توی گوگل سرچ کن مستقیم کردن یا leechنقل قول:
اگه پول همون حجمی که دانلود کردی ازت نگیرن خودش کلیه :sq_13:نقل قول:
ولی دوستمون راست میگه،اینجا بگی سریع میرن حلش میکنن.بیا به خودم بگو به توافق میرسیم :sq_5:
دوستان این قسمت مودم برای چی هست میشه دکل از اینجا تغییر داد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای تغییر فرکانس هست. شما نیازی ندارید که دستی تغییر بدهید.
اگر دیدید سرعت کمه یا وِیژگیهای وایمکس خوب نیست، در صفحه Status>Wimax یکبار دیسکانکت و دوباره کانکت بشوید.
خودش بهترین فرکانس را از نزدیکترین دکل پیدا میکنه.
یک سوال ! چرا به پشتیبانی زنگ می زنید !؟ اپراتورهایش به معنای واقعی کلمه هیچ چیز نمی دانند به قول معروف فرق ویندوز و اینترنت را هم نمی دانند !
:sq_8: