اگه رفتی رو مودمش از رو ایپیش میشه شرکت را پیدا کردنقل قول:
Printable View
اگه رفتی رو مودمش از رو ایپیش میشه شرکت را پیدا کردنقل قول:
سلام اگه بلافاصله بعد از روشن شدن pc به اینترنت وصل شه واسه مسایل امنیتی مشکلی نیست همیشه که اینترنت نمیخوایم اون موقع امکان ورود ویروس هستش؟؟؟؟نقل قول:
(یعنی اینترنت وصل باشه ولی مرورگری رو باز نکنی و از اینترنت استفاده نکنی امکان ویروسی شدن هستش بخصوص که فقط nod32 دارم)
اگه هستش بهتره pppoe نسازیم یه کانکشن بسازیم بهتره مگه نه؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
بله همینطوره
اما اگه آنتی ویروس آپدیت روی سیستم نصب باشه مشکلی پیش نمیاد
بیشتر استفاده از PPPoE واسه زمانهایی هست که میخواید از وایرلس استفاده کنید فقط بدون روشن شدن کامپیوتر و اجرای هر کانکشنی
موفق باشید.
بچه ها کسی پست قبلی منو جواب نمی ده؟؟؟
یکی جواب منو بده تا اخر هفته باید برم بخرم.:11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم خوب مسلما اگه يه مودم وايرلس بگيريد بهتره و راندمان استفاده از اينترنت رو هم در حالت بيسيم افزايش ميده
موفق باشيد.
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
نقل قول:با سلامنقل قول:
براي پشتيباني وايرلس زياد نگران تعداد دستگاه نباشيد
چون دستگاههاي معمولي تا 20-15 تا كلاينت رو جواب ميدن چه برسه به اين مدل و مارك
در مورد قيمت و كشور ساختش هم اطلاعاتي ندارم
دوستان ديگه حتما پاسخگو هستن
موفق باشيد.
من یه مودم TP-LINK TD W 8950ND گرفتم قیمت 56000 تومن 4 پورت داره واسه اینترنت باسیم و وایزلسم داره
بردش 4 برابر و سرعتش 9 برابر مدل های قبلی (سری G هستش) قیمتش 9000 تومن ازسری G بالاتر بود.
به توصیه دوستان P30WORLD تی پی لینک گرفتم .از بین 10 تا مغازه همشون D-LINK داشتند ولی 2 تاشون TP-LINK داشتند
جهت اطلاع کسایی که میخوان مودم بخرن
ببخشید دو سه روز بود اینترنتم قطع بود به خاطر اون نتونستم جواب بدمنقل قول:
بله از جایی که گوشی را گرفتم با وایرلس اونا کار کرد ولی با مدم خودم پیدا میکنه ولی وصل نمیشه فکر کنم مشکل از تنظیمات داخل مودم هست با تشکر
مدل خاصی نداره اسم کاملشpinavid adsl +2 وایرلس دار چون پین اوید فقط این مدلو دارهنقل قول:
خیر فقط ساخت چین موجود هست حتی تو آمریکا هم بعید می دونم خودش تولید کنه . قیمت روزش هم شما باید شماره یکی از نماینده های فروش ساخت سیستم رو بگیرید و از اون بپرسید.نقل قول: