دور خط چهار رو یه خط قرومز پرنگ بکش.الان سرعت من با دانلود منیجر به زور(تاکید میکنم به زور) میرسه به 10!!!:41::18::19:نقل قول:
Printable View
دور خط چهار رو یه خط قرومز پرنگ بکش.الان سرعت من با دانلود منیجر به زور(تاکید میکنم به زور) میرسه به 10!!!:41::18::19:نقل قول:
نقل قول:
1 - اونهایی که خودشون کارمند اندیشه سبز خزر بودند و در مدح شرکت می نوشتن
:31::31::31::31::31:
دوست عزیز ، من هم توی خط 4 هستم !! اینترنت من هم از سه شنبه هفته قبل تا به امروز تقریبا مثل ماله شما بود !! ولی الان 2 ساعتی میشه که سرعتش به حالت عادی برگشته !!! با 256 حجمی اندیشه الان سرعت دانلود روی 170-180 میچرخه !!! :8:نقل قول:
امیدوارم که دوباره خراب نشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز برو 256 شاتل رو بگیر اگه مشکل داری روز و شب روی 100 تا 120 می تونی دانلود کنینقل قول:
می تونی از دوستات هم بپرسی اونایی که شاتل دارن
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
نقل قول:
شاتل تو مرکز 4 داره خوب سرویس می ده ها من فکر می کنم تنها شرکتی باشه که اونجا مشکل نداره
والله دوست و آشناهای ما یا اینترنت ندران یا دارن دایل آاپ دارن:20:نقل قول:
من هفته دیگه شارژ اندیشم تموم میشه
این سرویس ۲۵۶ نامحدود شاتل که روزو شب 110تا سرعت میده،قیمت ۱ ماهش چنده؟
با خط ۵ مشکلی نداره؟
بگم....بگم....بگم....نقل قول:
60 درصد تایید میشهنقل قول:
الان دیگه حداقل سایتها باز میشن و سرعت تا 40 هم میرسه لینک مستقیم :27:
خاک تو سر باعث و بانیش :10:
با درود و سلام ...
چند روز طول میکشه تا اندیشه اینترنت رو وصل کنه؟؟
من خط 2 هستم، 12 روز هم هست ثبت نام کردم، ولی هنوز هیچ خبری نیست !!!!
سرعت شاتل تویه خط 2 چطوره؟؟؟ نسبت به اندیشه ارزش داره یا نه؟؟
دوست عزیز ، اگه چراغ DSL مودمت روشن شده ، زنگ بزن به پشتیبانی شرکت ، بگو سرویست رو اکتیو کنن !!! من خودم 4 روز بعد از ثبت نام دیدم چراغ مودم روشن شده ولی به اینترنت وصل نمیشه ، به شرکت که زنگ زدم گفتن نامه تاییدیه مخابرات هنوز به دستشون نرسیده و ممکنه 7-8 روز دیگه طول بکشه تا اینترنتم وصل بشه !! ولی وقتی دیدن که من کوتاه نمیام ، گفتن الان سرویست رو اکتیو میکنیم ، از 10 دقیقه دیگه میتونی استفاده کنی !!! :31:نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که موقع ثبت نام قبول کردم واسه نصب مودم نصاب بفرستن, پولشم همون موقع گرفتن ( طبق قراردادشون) , ولی وقتی اومدم خونه دیدم که کار اشتباهی کردم که قبول کردم نصاب بیاد !!!!نقل قول:
امروزم زنگ زدم گفتن هر وقت وصل شد بهتون خبر میدیم بعدشم قطع کرد( دیگه نذاشت حرف بزنم)
چرا این طورین آخه ??!!!