سلام
وقتی می خوام بازی هایی مثل tites رو اجرا کنم error میده
چرا؟
سلام
وقتی می خوام بازی هایی مثل tites رو اجرا کنم error میده
چرا؟
ورژن دستگاه من 5.03 m33-6
سلام دوست خوبم wonder full عزیز
اقا ترو به خدا یه کمکی به ما کن عقده ای شدیم با این صفحه سیاه سفید
اونسری فرمودین تلویزیون شما قدیمیه..
من حتی رفتم روی سامسونگ پلانو هم تست کردم بازم رنگی نیست!می شه راهنمایی کامل کنید که این تبدیل 3 به 1 که
شما دارین اسم خاصی داره مارک خاصی داره ..در ضمن تنظیمات خود دستگاه روی چی باشه؟?progresive
بازی nfs shift رو اجرا کردم اما gran turismo اجرا نمی شه!یعنی 2 صفحه اول میاد که مضمونش اینه این بازی دارای ویژگیه auto save هست اما دیگه جلو نمی ره!چرا؟فریم ور gen-c! ممنون.
من از تبدیل استفاده نمی کنم میشه بگید شما الان دقیقآ چی کار کردیدنقل قول:
سلام به دوستان.
من psp 2000 دارم فريم ورش5m33-6 بعد بازي كه مي خواد اجرا بشه error به اين اسم ميده -- The Game Could Not Be Strated .. code Error : 80020321
براي همه بازيها اين error رو ميده ,,,, لطفا كمك كنيد.
ممنون.
سلام به دوستان.
من يه psp 2000 دارم فريم ورش هم ام 33 .5.6 هست بعد هر بازي كه روش ميزارم به اين اسم error ميده::: The Game Could Not Be Started --code error:80020321
اين مشكلش چيه لطفا هرچي سريعتر به اين مشكل رسيدگي كنيد.
ممنون.
بله حتمانقل قول:
کابل 3 خروجی تصویر داره 2تا صوت! تلویزیون 3تا ورودی داره 2تا صوت 1 تصویر
راهی نیست جز اینکه 2تا کابل صوت دستگاه به 2تا ورودی وصل شه و 3تا خروجی تصویر رو با یک تبدیل 3 به 1 به تلویزیون وصل کرد چون من تک کابل اصلیه تصویرو که زرد رنگه رو زدم همون سیاه سفیده !یه جا خوندم باید از تبدیل 3 به 1 استفاده کرد!واسه این گفتم!بعد خودpsp رو روی حالت progresive که تصویر پرش داره و رنگی نیست نمیذارم پس به ناچار interlaceمی ذارم!شما هر راهی رو که بگین من رفتم!حتی فروشنده های همدان مسخره میکنن منو !می گن فقط lcd رنگی نشون میده!حالا لطف می کنین ایراد کاره منو بگین؟مگه شما چه کار می کنین؟من با مو بایل وصل می شم.تایپ سختمه.اگه می شه منو راهنمایی کامل کنین که 100% جواب بگیرم.از زحماتتون ممنونم.
وض
بله حتما
کابل 3 خروجی تصویر داره 2تا صوت! تلویزیون 3تا ورودی داره که 2تاش صوت و 1 تصویرهستش.
راهی نیست جز اینکه 2تا کابل صوت دستگاهpsp به 2تا ورودی صوتtv وصل شه و 3تا خروجی تصویر رو با یک تبدیل 3 به 1 به تلویزیون وصل کرد. چون من تک کابل اصلیه تصویرو که زرد رنگه رو زدم سیاه سفیده !یه جا خوندم باید از تبدیل 3 به 1 استفاده کرد!واسه این گفتم از تبدیل استفاده کردم!psp رو هم روی حالت progresive نمیذارم چونکه تصویر پرش داره و رنگی هم نیست! پس به ناچار interlaceمی ذارم!شما هر راهی رو که بگین من رفتم!حتی فروشنده های همدان مسخره میکنن منو !می گن فقط lcd رنگی نشون میده!حالا لطف می کنین ایراد کاره منو بگین؟مگه شما چه کار می کنین؟من با مو بایل وصل می شم.تایپ سختمه.اگه میشه منو راهنمایی کامل کنین که 100% جواب بگیرم.از زحماتتون ممنونم.
بله حتما.
کابل 3 خروجی تصویر داره و2تا صوت!اما تلویزیون 3تا ورودی داره که 2تاش صوت و یکیش تصویره!
راهی نیست جز اینکه 2تا کابل صوت دستگاهpsp به 2تا ورودی صوتtv وصل شه و 3تا خروجی تصویرpsp رو با یک تبدیل 3 به 1 به تلویزیون وصل کرد! چون من تک کابل اصلیه تصویرو که زرد رنگه رو زدم سیاه سفیده واسه همین گفتم احتمالا تبدیل لازمه !آخه یه جا خوندم باید از تبدیل 3 به 1 استفاده کرد!واسه این گفتم!pspرو هم روی حالت progresive که تصویر پرش داره و رنگی نیست نمیذارم پس به ناچار interlaceمی ذارم!شما هر راهی رو که بگین من رفتم!حتی فروشنده های همدان مسخره میکنن منو !می گن فقط lcd رنگی نشون میده!حالا لطف می کنین ایراد کاره منو بگین؟مگه شما چه کار می کنین؟من با مو بایل وصل می شم.تایپ سختمه.اگه می شه منو راهنمایی کامل کنین که 100% جواب بگیرم.از زحماتتون ممنونم.
دوست عزیز شما کمه ی Select رو بزن و ببین که قسمت UMD ISO MODE رو حالت M33 Drive هست با Sony NP9660 .نقل قول:
رو هر دو حالت تست کن شاید بازی اجرا شد اگه نشد باید به روش اینجا عمل کنی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=354559&page=1