نقل قول:
فشار بر روی چی ؟ شمای اینجا اشتباهی گرفتی ! دیسک یک نقطه اتکا داره که در همه حالات ثابت هستش نه پهن میشه نه باریک !
پس این سخنه کیه:
نقل قول:
ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .
و اما:
من در مورد این پایین توضیح میدم
نقل قول:
باز هم شما اشتباهی گرفتید ، زمین تحت نیروی جاذبه خودش نیست و البته جاهایی که تاثیر نیروی خورشید بر زمین بیشتر میشود بله وزنش هم بیشتر میشود .
شما تصور کردین که تنها زمین هست که نیروی جاذبه داره!! سیاره های دیگر هم دارای نیروی جاذبه هستند مثل نیروی جاذبه خورشید یا ماه که باعث میشه زمین به عرکت در بیاد در اصطلاح به این حرکت رقص محوری ( نوتیشن) گویند و یا نیروی جاذبه دیگر اجسام سماوی.
نقل قول:
خیر ، ولی در حالت عمودی همزمان چند نیرو وارد میشه یکی نیروی جاذبه که بخشی از دیسک که بطرف پاوین در حال حرکت هست رو تحت تاثیر میذاره ، یکی نیروی موتور و گریز از مرکز که نیمه دیگر که در حال خرکت به باالا هست رو تحت تاثیر میذاره ! در صورتی که در حالت افقی فقط و فقط نیروی جاذبه زمین بر حرکت تاثیر میذاره (البته همه اینها بدون در نظر گرفتن سایر نیرو هاست که مساله ساده تر شود)
اولا اینکه در حالت افقی هم نیروی گریز از مرکز وجود داره.
دوما اینکه من نمیدونم شما روی چه حسابی فکر میکنید نیروی جاذبه در حالت افقی بیشتر از حالت عمودی بر دیسک وارد میشه!! نیروی جاذبه روی سطح زمین در یک مکان برای دو حالت افقی و عمودی یک جسم ثابت و برابر 9.8 هست.
نقل قول:
فرمولی که گذاشتم رابطه چرخش و تولید جاذبه در لبه های خارجی رو توضیح میده
میشه به من بگید این فرمول چه ربطی به چرخش دیسک در حالت عمودی و افقی داره!!؟
نقل قول:
به عبارتی با توجه به این فرمول اگر هیچ نیرویی بر جسم در حال گردش وارد نشه
چطور امکان داره که به جسمی که در حال گردش هست بهش نیروی وارد نشده باشه!!! پس این جسم چجوری به گردش در اومده!!؟
نقل قول:
اگر سایر نیرو ها مثل جاذبه زمین و ... بر جسم وارد شود هر چه از مرکز دور تر میشویم وزن جسم بیشتر میشود ، چون نیروی جاذبه تولیدی بیشتر میشود
متاسفانه این هم باز ربطی به بحث ما نداره!
نقل قول:
هر چه جاذبه بیشتر باشد ، وزن جسم بیشتر است ! فکر کنم دوم دبیرستان خوندیم
همونطور که در بالا هم گفتم نیروی جاذبه روی سطح زمین در یک مکان برای دو حالت افقی و عمودی یک جسم ثابت و برابر 9.8 هست.
نقل قول:
اون چیزی که تغییر نمیکنه حجم هستش دوست عزیز نه وزن !
دوست عزیز وزن را با با جرم مقایسه میکنن نه با حجم پس باید این گونه گفت:
وزن ممکن هست تغییر کنه ولی جرم همیشه ثابت هست
نقل قول:
من منابع خودم رو آوردم ، اگر منبعی در رد سخن بنده دارید ارائه بفرمایید خوشحال میشوم
منابع: کتاب فیزیک هالیدی و کتاب مبانی ژئودزی که میتونین در کتابخانه ها پیدا و مطالعه کنید
در بقیه موارد هم که پاسختون را دادم و دیگه تکرار نمیکنم.