کدوم مدل ایسوسنقل قول:
Printable View
کدوم مدل ایسوسنقل قول:
سرویس گیم تک کانکشن داخلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن خارج
دمت گرم .نقل قول:
این 8 گیم هست تک کانکشن :
به نظرت اگه 16 بگیرم ولی خط رو همون 8 باشه کیفیتش بالاتر نمیره ؟
نه تاثیری ندارهنقل قول:
اوضاع سرعتت همیشه اینجوریه؟ مال من فقط شبا اینجوریه. از speedof.me هم یه تست بگیر ولی به پینگش اطمینان نکن!:n02:
اره هميشه همينجوره ولي اين بهترين حالتشه اما از داخل كامل ميده چرا واسه من اينجوريه؟نقل قول:
شانس نداری ...به شاتل بگو برات درستش کنن سرعتتو اگه نکردن شکایت بکن 195 حالشون جا بیادنقل قول:
فايده نداره چون تعهدي ندادن كه پهناي باند خارجي رو به اندازه خريداري شده بدن . بعدش من چون خطم ١١ مگ بيشتر نميكشه ميندازن گردن خط و ميگن به خاطر نويز سرعتت كم شده اونا هم خنگن چيزي حاليشون نميشه و بعد ميگن يه پولي بده كارشناس بفرستيم و فلان و مهمتر از همه كسي كاري با تك كانكشن نداره فقط سرعت دانلود منيجر براشون مهمه كه اونو چون ميشه باهاش كامل تمام سرعتو گرفت خودم ضايع ميشم شاتلم به ريشمون ميخندهنقل قول:
کی گفته تعهدی به دادن کامل پهنای باند خارجی ندارن ؟!! مگه شما اینترنت نخریدی ؟ پهنای باند خارجی یعنی اینترنت . وقتی به شما سرعت کامل رو نمیدن یعنی دارند از شما دزدی میکنند .نقل قول:
ميدونم ولي اونا تك كانكشن رو قبول ندارن فقط مولتي كانكشن رو ملاك ميگيرن مشكل من تك كانكشنهنقل قول:
تک کانکشن هم جزو کیفیته و اینها در قرارداد متعهد به حفظ کیفیت هستند اما چون مجازاتی وجود نداره هر جور که بخوان قرارداد رو تفسیر میکنند . الان تمام شرکت ها حاضر به خرید پهنای باند نیستند و درنتیجه تمام کاربران در کل کشور و نه یک یا چند مرکز مخابراتی حداقل چند ساعت از شبانه روز هم که شده دچار کاهش کیفیت هستند . آیا یکی از این به ظاهر مسئولین، یکی از این کسانی که میگن در کل تاریخ ایران چنین حکومت کاردرستی وجود نداشته تا به حال واکنشی نشون داده ؟ آیا شرکتی جریمه شده ؟نقل قول:
کافی بود هر شرکت کم فروش رو چند میلیارد تومن جریمه میکردند ، اونوقت می دیدید کی جرات کم فروشی رو داره . فوقش اگه میدید عرضه خدمت دادن رو نداره جمع میکرد میرفت دنبال یه کار دیگه ، نه که بیان اینجا و با اعصاب من و شما بازی کنند . اما متاسفانه این آشغال ها به خاطر منافع شخصیشون هم این کشور و هم این دین رو نابود کردند .