والا هیچ وقت نباید از sim دائم برای اینترنت استفاده کرد, فقط اعتباری, تعجب میکنم از دوستان
sim اعتباری همه جا مفت میفروشند
Printable View
والا هیچ وقت نباید از sim دائم برای اینترنت استفاده کرد, فقط اعتباری, تعجب میکنم از دوستان
sim اعتباری همه جا مفت میفروشند
شاید ساعتهاشونو عقب نکشیدن!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
دوستان حتما از سیم کارت اعتباری استفاده کنید و اگر امکان داره شارژ زیاد بیشتر از 2 تومن تو سیم کارت هم نداشته باشید . این مشکلی که برا دوستان پیش میاد چه خودشون مصرف کرده باشن و چه اشتباهی از طریق همراه اول صورت گرفته باشه راحت مثل اپراتور ایرانسل با بستن مصرف ازاد اینترنت قابل حل هست ولی نه سازمان تنظیم مقررات نه وزیر جوان و نه همراه اول زیر بارش میرن و دوست دارن برا خودشون و مشترکین مشکل درست کنند . در ضمن با پایان بسته پیامک میاد و میگه شما در حال استفاده از اینترنت با نرخ ازاد هستید و برا همین شکایت هم میکنی به جایی نمیرسه مگر اینکه پیامک نیومده باشه و بتونید ثابت کنید . رایتل هم مثل همراه اول هست .
وزیر جوان که خودش از همراه اول سود میکنه ، اون شب لایو گذاشته بود توی لایو به اون شلوغی گفت سیم کارتم همراه اول هست و از اینترنت همراه اول استفاده میکنم ، این حرفش کاملا تبلیغ بود و یه اصلا وزیر نباید چنین حرفی رو بیان کنه ، خبرش هم اومد که همراه اول براش پرواز اختصاصی گرفته بوده ....نقل قول:
دقیقا همینطوره اینها جوان یا میان سال پخته یا ناپخته همه از قماش دزد هستن و فقط به فکر جیب خودشون و دوره اطراف هستن .نقل قول:
خیلی کم پیش میاید که قبول کنند اشتباه کردند! در اون شرکت معمولا کارمندها بخاطر ترس از جریمه و حتی اخراج زیر بار قبول اشتباه نمیروند
در نهایت اثبات هم بشود این را به اسم مشکل نرمافزاری و سیستم میگزراند!!!
همه باید هواسشون باشد چون مشکل یکی دوتا نیست و متاسفانه همه اطلاع ندارند و مخصوصا اونهایی که سیمکارت دائمی یا شارژ زیادی در سیمکارت دارند حتما حقشان ضایع میشود
این اعتماد داشتن به شرکتی که عمد یا غیر عمد اطلاع رسانی درستی نمیکند کاملا اشتباه است!
البته بعضی وقتها هم مشکل اطلاع رسانی و... نیست
برای خودم پیش امده که تقریبا 2GB از حجم بسته باقی مانده بود تصمیم گرفتم همزمان با ورود به حساب کاربری و مشاهده مصرف پهنای باند اقدام به دانلود یک فایل 1GB کنم
( خب اگر فکر میکنید از 2 گیگ حجم 1 گیگشو دانلود کنی 1 گیگ واست باقی میمونه و طبیعتا نت هم قطع نمیشه پس کاملا اشتباه فکر کردی:biggrin:)
من که اعتماد نداشتم:tongue: پس اول وارد پنل شدم و همزمان شروع به دانلود کردم و تقریبا 900MB با IDM دانلود شده بود که اینترنت قطع شد:biggrin:
متاسفانه بدتر از اون پیامک قطع شدن اینترنت را هم ندیدم و چند تومنی هم از شارژ داخل سیمکارت هم نوش جان کردند:biggrin:
قبول نکردند و خبر ندارم این رو درستش کردند یا خیر ! با خودم گفتم اگر سیمکارت دائمی بود....
در نهایت چند روز بعد هم خودبخود یک بسته 10GB اینترنت برایم فعال کردند که بدلیل زیر من هم استفاده نکردم.
اگر قبول میکردند که همچین مشکلی وجود دارد و همان حجم کم باقیمانده را برمیگرداندند و اینترنت دوبار فعال میشد بیشتر خوشحال میشدم! همین.
وقتی ریاست جمهوری و وزیر محترمشان از روز اول قدم اشتباه برمیدارند و تا امروز هم به اشتباه خودشان اعتراف و از مردم عذر خواهی نمیکنند این میشود که همچنان کل مسئولین این دولت بشکل سینه خیز میروند الی برکت الاه!! ....چقدر باید گندکاری بزرگ باشد که حاضر به عذر خواهی نشوی! خب بقیه هم یاد میگیرند!
از خودت و وزیر و فامیل و اطرافیانت! تا همین شرکتهای بزرگ کشور که پدر مردم را دراوردند یا عذر خواهی نکردن و طلبکار هم بودن!
نمیفهمم و نمیدونم 1 گیگ حجم و قبول اشتباه چه ربطی به دولت داشت!
قبض من درست شد!
:happy:
اینا خودشون هم فهمیدن نمیشه اینطوری نون خورد
در هر صورت باید سیمکارت اعبتاری بگیرم الان بسته یه ماهه دارم میترسم از اون استفاده کنم !
دوستان چند شبه مودم (CA60) پلاس نمیشه. من سرعتم با پلاس 15 مگ بود. الآن هرجا مودمو میذارم روی فورجی گیر کرده و سرعتشم به یه مگ نمیرسه. ممکنه محدودیت به سبک جدید باشه؟! (مشهد - عبدالمطلب)
میتونی به 9990 زنگ بزنی برات چک کنن
من سال ۹۰ یکبار بسته اینترنت گرفتم ، با اینکه تو همون ساعت مصرف استفاده کردم روی قبضم ، ۷۰ تومن پول اینترنت امد، هر کاری کردم قبول نکردن ، اخرش هم مجبور شدم قبض رو پرداخت کنم.نقل قول:
از اون موقع من پشت دستم رو داغ کردم ، هیچ وقت رو سیم کارت همراه اولم از اینترنت اش استفاده نکنم ، همشون یک مشت دزدن.