512 من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واقعا که دیگه گندش رو در اورده این مبین نت خراب شده
واسه من خوبه نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تست با سرور شبدیز کرج. قبلاً سرعت آپلودم از 500 کیلوبیت کمتر نمیشد.
شما با اینکه 512 داری سرعتت از ما که 1مگ داریم بالاترهنقل قول:
سرویس شما 2مگه؟نقل قول:
سلام..نقل قول:
حالا واقعاً کم نمیکنه یا مشابه وضعیت من براتون پیش اومده؟ من هم چند هفته پیش که مبیننت داشت بخش کنترلپنل کاربری رو از انگلیسی به فارسی تبدیل میکرد، روزهای آخر شارژاکانتم بود و سر این قطع و وصلهای مکرر نتونسته بودم حدود ۸ گیگابایت آخرم رو مصرف کنم. برای این که اینکه حجم باقیمونده نسوزه، مدام وسط روز هم کلی دانلود میکردم، اما نه مقدار مصرفی و نه مقدار باقیمونده رو بهم نشون نمیداد. تا اینکه یه دفعه دیدم حجم تموم شده و تازه فهمیدم که ثبت میکردن اما توی کنترلپنل نشون نمیداده.
دو سه روز پیش هم دیدم که باز توی بخش حساب کاربری نوشتن که در حال تعمیر هست و غیرقابل دسترس بود. شاید وضعیت شما هم سر این جابجاییها و تعمیرات باشه و بعداً یک دفعه براتون حساب کنن و نشون بدن.
نه دوست عزیز اون بحث مشکلات مبیننت که چندروز پیش بود به کنار
اون سری هرچی دانلود کردم هیچی به حسابم نیومد حدوداً ۱۷ ۱۸ گیگ دانلود کردم
الان دیگه مثل بقیه روزای عادی همه از حسابشون طبقه میزان مصرفشون کم میکنه..
ولی من با ۲ ۳تا دستکاری کوچیک الان این شده :دی
این دستکاریهای که کردم اولش لاگ نمیومد ولی از حساب کم میشد
بد از اون یه ترفندا دیگه پیاده کردم که دیگه حجم کم نکرد !!:31:
فقط بین دانلودهای که میکنم حدوداً ۳۰ ۴۰ دقیقه یبار قطع میشه... ولی دوباره باید اون ترفندارو بزنم که کم نکنه
---------------
الان قرار شده از طرف مبیننت باهم تماس بگیرن اگه دیدم چیزی این وسط گیر من نمیاد یا به توافق نرسیدیم:31:(فقط اگه نیان رو سرم)
تو همین تیپک راه کارشو میگم
فعلا..
فداتنقل قول:
داداش اگه شده تو همین تاپیک میگم راه کارشو
بقیه هم استفاده کنن
نه جانم. زمانی که 2 مگ داشتم سرعتم معمولاً بالای 2.5 مگابیت بود. در جواب به درخواست شما (فرموده بودین مخصوصاً 1 مگیا) این تستو گذاشتم.نقل قول:
دوستان شرمنده ولی عجله ایه.
کسی سایتی میشناسه که لینک مستقیم کنه و محدودیت نداشته باشه؟
یه عمر دعاش میکنم