نقل قول:
مرسی دوست عزیز. من خودم ساکن خوزستانم واین طرح در خوزستان نیست. اما چون ثبت نامم در شیراز انجام دادم بر اساس استان فارس از تعرفه ها استفاده میکنم و برای من هم ۱۲۸. ویژه وجود دارم. پس سرعت دانلود بالای صد کیلوبایت بود برای شما درسته؟
Printable View
نقل قول:
مرسی دوست عزیز. من خودم ساکن خوزستانم واین طرح در خوزستان نیست. اما چون ثبت نامم در شیراز انجام دادم بر اساس استان فارس از تعرفه ها استفاده میکنم و برای من هم ۱۲۸. ویژه وجود دارم. پس سرعت دانلود بالای صد کیلوبایت بود برای شما درسته؟
اونطور که دوستان در پستهای قبلی اعلام کردند و لینک گذاشتند ظاهرا بله همچنان دانلود شبانه رایگان استنقل قول:
باز استان به استان اگر فرق کنه نمیدونم. اما بله طرح 128 ویژه دانلودش حدود 130 کیلو بیت و دارای 5 گیگ حجم ماهانه و دارای شبانه رایگان هستش.
من حدود یکسال پیش که واسه اصفهان گذاشتن این طرح را گرفتم.نقل قول:
واقعا عالیه. 2 مگابیت یعنی 250 کیلوبایت سرعت دانلودشه.همیشه و بدون نوسان.
من که خیلی راضیم ولی ظاهرا منطقه تا منطقه فرق میکنه.
منظور شما همون ۱۲۸ ویژه است؟ دو مگ رو که من تو خوزستان گرفتم افتضاح بود. و سرعتش با ۵۱۲ فرقی نمیکرد. الان ۵۱۲ نا محدود دارم خیلی راضیم. واسه خوزستان بهترین طرح ۵۱۲ است. یک مگ و دو مگ فرقی ندارن با ۵۱۲
بله من 128 ویژه با ضریب اشتراک 1به1 دارم که 250 کيلوبايت دانلودمه..نقل قول:
میگم شهر به شهر فرق داره. یه طرحه با یه اسم یکی 128 اون یکی 256 دانلود میده:n04:
با این حساب خوزستان پایین تره.حتی اگه شصت کیلوبایت هم باشه من راضیم چون الان ۵۱۲ با ترافیک ۵ گیگ رو نوشته ۲۷ هزار تومان. خوب این که ۲۲ هزارتومانه . می ارزه
شبانه هم 250 تا سرعتشه؟ 128 ویژه؟
من زیاد اهل دانلود شبانه نيستم.ولی چند دفعه که امتحان کردم بین 150 تا 250 بود..نقل قول: