خوشحالى ملى پوشان از بازگشت كاپيتان
كعبى: بازگشت كريم باقرى بهترين اتفاق بود
ايران ورزشى - حسين كعبى هم مثل تمام ايرانى ها بازگشت كريم باقرى به جمع ملى پوشان را عاملى براى بالا رفتن شانس صعود تيم ملى فوتبال ايران به جام جهانى مى داند و در اين باره مى گويد: «زمانى كه قرار شد باقرى به تيم ملى برگردد، بعضى ها نسبت به تاثيرگذارى او ترديد داشتند، اما در اين بازى مشخص شد كه او مثل ليگ برتر در بازى هاى ملى هم مى تواند خود را به عنوان مهره اى موثر معرفى كند، به نظر من كار صعود تيم ملى با سود بردن از آمادگى و البته تجربه كريم باقرى نسبت به قبل راحت تر شده است.»
كعبى كه خودش يكى از بهترين هاى تيم ملى برابر قطر بود، ادامه مى دهد: «هميشه سعى مى كنم خواسته هاى مربيان را در زمين به اجرا بگذارم، با توجه به تمرينات خوبى كه در سايپا انجام داده بودم، در اوج قرار دارم و اميدوارم در ادامه بازى ها هم بتوانم مورد نظر على دايى براى ماندن در تركيب اصلى باشم.»
او در پايان حرف هايش اشاره اى هم به نتايج سايپا در هفته هاى اخير دارد و مى گويد: «حاشيه ها آرامش را از ما گرفته بود و به همين دليل امتيازات زيادى را از دست داديم، خوشبختانه بعد از رفتن ليت بارسكى، بحران را پشت سر گذاشتيم و حالا در اين فكر هستيم كه بتوانيم به يكى از رتبه هاى شايسته جدول برسيم.»