سلام دوستان
یه وایرلس رایگان نزدیک خونه ما هست. میخواستم ببینم میشه فهمید از چه شر کتی اینترنت میگیره؟
مودمش اسوسه. username برای وصل شدن به اینترنت ****213313 هست. VPI و VPC هم 0 و 35 هستش.
ممنون میشم اگه بگید مال کدوم شرکته.
Printable View
سلام دوستان
یه وایرلس رایگان نزدیک خونه ما هست. میخواستم ببینم میشه فهمید از چه شر کتی اینترنت میگیره؟
مودمش اسوسه. username برای وصل شدن به اینترنت ****213313 هست. VPI و VPC هم 0 و 35 هستش.
ممنون میشم اگه بگید مال کدوم شرکته.
با سلامنقل قول:
خير نميشه متوجه شد مال كدوم شركت هست
اگه محلشو ميدونيد از خودش بپرسيد اگه نه كه يه سرچ بزنيد توي اينترنت در مورد محلتون پيدا ميشه كه چه شركتهايي وايرلس ميدن اون سمت
موفق باشيد.
ممنون
ميخواستم ببينم اگه سرويسش محدوده ازش دانلود نكنم (نامرديه آخه :21: )
اگه نامحدود باشه وجدانم يكم راحت تره! :46:
من مودم pan avid دارم و یک گوشی xperia x10 وقتی میخوام با استفاده از وایرلس گوشی از اینترنت استفاده کنم فقط 5 کیلو بایت سرعت دانلودم هست در حالیکه سرعت خط من 20 کیلو بایت هست چه جوری متونم افزایشش بدم ؟
فك كنم مشكل سرعت اصلي باشه ! دوستم سرعت دانلودش توي كامپيوتر 100 kb هست و توي گوشي 40 تا !نقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
مخابرات كه شانس شماست كه براتون قطع نشده . ما سالي به 12 ماه قطع بود. و ايرانسل محدوديت قرار داده روي اينترنتش. ولي همراه اول رو نميدونم.نقل قول:
داداش محدود نامحدود دیگه چی چیه به نظر من که خیلی روش تاکید دارم(چون خیلی خیلی مهمه) برو پیداش کن ازش اجازه بگیر اگه راضی نباشه پدرت درمیادا ازما گفتن بود حالا میخواد نامحدود 2 مگ باشه 7 مگ باشهنقل قول:
یچیزی میدونم میگم دیگه بیشتر از این سیاسی میشه:31:
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
مثل اینکه این دوستمون mrmostafa دوباره دارن جابجا میشن(مستاجر) که پیداشون نیست:31::39:نقل قول:
سلام دوستان می خوام مودم بخرم ازlinksys w320g چیز بهتری تو بازار اومده یا نه؟؟؟قیمتش اصلا مهم نیست...راستی این مودم می تونه چنتا وسیلرو همزمان ساپورت کنه؟؟؟؟یه سوال دیگه؟؟؟کسی می دونه تو ایران مودل USA این مودم هست یا فقط چینیش تو بازاره؟؟؟قیمت روزشم بگید ممنون می شم...
سلام
من تازه عضو انجمن شدم .اگر جای تاپیکم مناسب نیست مدیران عزیز زحمت انتقالش رو بکشن.
واسه اولین باره که می خوام ADSL وصل کنم و یک مودم نیاز داشتم که بعد از چند تا سرچ کوتاه تو اینترنت و چند تا مغازه همه گفتن که d-link و smc مارک های خوبی هستن.
من هم smc مدل smc7904wbra4 رو به قیمت 50 تومن خریدم با این مشخصات:
2.4 GHz 802.11b/g wireless adapter
1 پورت wi-fi داره و 4 پورت سیمی
قرار شده فردا یا پسفردا یه نفر ار خود شرکت isp باید و adsl رو نصب کنه.
همه اول راهنمایی میخوان و بعد خرید میکنن اما من اول خریدم و حالا میخوام بدونم این مودم چه جور چیزیه؟
اصلا wi-fi بودنش خوبه یه نه.میگن بعضی مودم ها با بعضی isp ها مشکل دارن.این از همون مشکل داراس یا نه؟
برد wi-fi این مودم چقدر هست؟میتونه یه ساختمون 3 طبقه رو ساپورت کنه که از هر جاش بشه وصل شد به اینترنت؟
یه مدل هم داشت M@XNET که میگفت خودش ازون داشته و تا شعاع 40 متر با درو دیوار رو ساپورت کرده.گفت اینم مثل همون برد داره.
و در کل اینو ازش استفاده کنم یا اینکه عوضش کنم؟
ممنون
سلام من یه مودم معمولی dsl 2520u دارم حالا میخوام با لپتاپ و وایفای کار کنم.
من برم یه مودم جدید بخرم (حدود 55 تومن dlink را میگفت)
یا 20 تومن بیشتر بدم و برم یه اکسس پوینت بخرم.و از مودم قبلی استفاده کنم نظرتون چیه.
مبارک باشه مودم خوبیه . فقط برد 3 طبقه رو نمیدونم جواب بده یا نه . وای فای هم برای ارتباط بی سیم است. پس خوبه ! هیچ مودمی مارکداری با isp ها مشکل نداره. و اینکه به حرف فروشنده چندان توجه نکنیدنقل قول: