نقل قول:
اون عکسه => و قطعه ای که با فلش قرمز نشون دادین محل چی هستش ... باعث میشه درایو خراب نشه یا چیزه دیگس(موتور درایو هست که دیسک و عقب جلو میبره(eject)) ؟
اشاره بنده به اون دو قسمت فلش ها نبود ، من اون عکس رو سرچ کردم که فقط بهتون داخل درایو رو نشون بدم .
نقل قول:
فکر میکنم سطح هیچ ربطی به جازبه نداشته باشه w=mg بلکه به وزن مربوط میشه (مرکز جرم) فکر نمیکنم دلیل قانع کننده ای باشه
چرا ربط داره ، همچنین در مورد مقاوت سیال هم هست ، این فرمولی هم که شما نوشتید مال وزنه نه میزان تاثیر جاذبه بر سطح ، در ضمن جسم در حال حرکت وزنش بیشتر میشه ! البته اینجا کلاس فیزیک نیست :31:
نقل قول:
و اینکه به سیال هم هیچ ربطی نداره . چه فرقی میکنه عمودی افقی .سیال همون سیاله دیگه
باز هم خیلی ربط داره ، در حالت عمودی حرکت جریان هوا (همون سایل) داخل دستگاه با حالت افقی فرق میکنه !
نقل قول:
نفهمیدم این عمودی یا افقی بودن چطوری تو پرفورمنس تاثیر میزاره .اگه منبع دارین لینک بزارین
تنها چیزی که به زبان غیر فارسی گیر آوردم این بود :
کد:
http://www.eurogamer.net/forum_thread_posts.php?thread_id=105510
نقل قول:
در مورد شبکه که باوایرلس انجام می دم ..... میشه شما که شبکه کردن بگین دقیقن چی کار کردین که من با مشکل بر نخورم !!!!!
یک رنج از IP تعریف کردم مثلا 10.0.0.1 تا 10.0.0.9 ، به هرکدام از دستگاه ها یکی از این IP را دادم ، همه رو وصل کردم به اکسس پوینت . سابنت مسک هم فراموش نشه ، بازی هایی که لن رو ساپورت میکنند میتونند به هو وصل بشوند . به همین راحتی .
نقل قول:
برای هدفون از کابل کاموسیت استفاده کنم دیگه چی لازم دارم ؟
خود هدفون رو و + تبدیل های لازم برای کامپوزیت به استریو .
نقل قول:
اگه از کابل hdmi استفاده کنم چی لازم دارم ؟
(برای مثال در کابل composite فیش دو سر مادگی که دوستمون گفتن) .
نمیدانم .
نقل قول:
این play & charging kit => باتری هارو از دسته در میارین و به اون میزنین یا اینکه اونو به یو اس بی دستگاه وصل میکنین و بعد به دسته (که میشه دسته سیمی)
یه کابلی داری میخوری توی USB دستگاه و اون سرش هم میخوره توی سر دسته ، یک چراغ هم روش داره که وقتی شارژ کامل شه سبز میشه و وقتی در حال شارژ باشه قرمزه .
نقل قول:
من مشکل با پرفورمنس ندارم تو کدوم حالت داریو دیرتر خراب میشه عمودی یا افقی ... علتشم بگید بد نیست .
راستش زیاد فرقی نمیکنه ، شاید روی طول عمر دستگاه شما در حد چند ساعت تاثیر بگذارد و نه بیشتر ، فقط دستگاه رو باید در جایی قرار بدید که گردش هوا به مقدار مناسب در اطرافش امکان پذیر باشد همین ، البته هار خیلی خیلی خیلی مهمه در زیاد شدن طول عمر دستگاه .
نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون sonixax
:46: