همون هشت مگ هستنقل قول:
شاتل هرکاریش کنی ریت رو تغیر نمیده یعنی مثلا 16 مگ بگیری بگی اپ رو ببند برام 2 اصلا این حرکتو نمیزنه
یا اینکه بگی بیارش پاین تر
Printable View
همون هشت مگ هستنقل قول:
شاتل هرکاریش کنی ریت رو تغیر نمیده یعنی مثلا 16 مگ بگیری بگی اپ رو ببند برام 2 اصلا این حرکتو نمیزنه
یا اینکه بگی بیارش پاین تر
خوب من خطم ١٠ مگ بيشتر نميكشه ولي حجم ٨ مگ برامون كمه ماهي ٢٦٠ گيگ مصرفمونه مجبورم ١٦ بگيرم ولي ميترسم بگيرم باهام همكاري نكنن ، اينا هم خيلي خنگن وقتي با پشتيباني تماس ميگيرم ميگم به خاطر ترافيكش مجبورم ١٦ بگيرم ولي هي ميگن خطت ٨ مگ بيشتر نميكشه همون ٨ مگ بگيرنقل قول:
ميشه اگر زحمتي نيست يه تست تك كانكشن single connection با اسپيدتست بزاري؟نقل قول:
خب 16 مگ بگیر بعد بگو سرویس گیم رو فعال کنند برات اتوماتیک میره رو 8 مگ :n20:اینا از خداشونه که پهنای باند خطتو کم کنن چون به نفعشونهنقل قول:
نه به اين راحتي نيست من هر دفعه تماس گرفتم گفتن نميشه كمتر از سرويس اصليتون بزاريم بايد درخواست كتبي بنويسيد و فلان و ...نقل قول:
اگه مودمت برادکام یا ایسوسه خودت میتونی کمش کنی سرعتو ... اینم یه راه حل دیگه ...نقل قول:
زنگ بزن بگو چه خبرتونه ...چه خبرتونه... من پیشگامان دارم هر کاری میگم فوری برام انجام میدن درخواست کتبی چیه دیگه ...:n02::n04:نقل قول:
نقل قول:سرویس 16 بگیرید بعد این فرم رو پر کنید (تایپ کنید هر سرعتی که میخواید کم کنن) بهد بفرستید به cs@shatel.ir ظرف چند ساعت اوکی میکنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو از كجاي سايت بايد دانلود كرد ؟نقل قول:
واقعا پشتیبانی شاتل شورشو دراورده قصد ازار و اذیت کاربران رو دارند یرای یه کار به این سادگی باید درخواست کتبی و رضایت نامه بفرستی ...البته شایذ این کارو میکنند که بعدا کسی نتونه ازشون شکایت کنه تو 195 و رتبشون کم بشه :n20:نقل قول: