خب صندلی نشینی بیدستار از این لحظه شروع میشه. بفرمایید بپرسید
Printable View
خب صندلی نشینی بیدستار از این لحظه شروع میشه. بفرمایید بپرسید
- اسمت چیه ؟
- چند سالته ؟
- چرا انقد از Antonio Bandras خوشت میاد ؟
- چرا انقد خشکی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا نمیخندی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا اسپم بده ؟ مگه چشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تا حالا اخطارم گرفتی ؟!!! بن که عمراً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا داریووش فک میکنه تو ازش بدت میاد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- داریووش نمیدونست چرا تو میدونی چرا ؟! :13:
- اگه بگن میتونی بچه ها رو بن کنی چند نفر رو میزاری بمونن ؟! اونا کیان ؟!! :31:
- چرا میزنی تو ذوق بچه هایی که تاپیک تکراری میزنن ؟ نمیگی حالشون گرفته میشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً همین ...
این ورژن 1 بود :10:
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه!
منم تقریبا برایه شروع سوالای باقر جانو دارم
فقط + اینکه یه عکسی از پروفایل و ... ات بگیری بزاری اینجا :12:
من اومدم بگم عمریه این داریوش رو صندلی نشسته، پس کی میاد پایین، یه عمره ما میایم و میریم داریوش رو این صندلی نشسته
پس بالاخره اومدند پایین
آقا ایول چه کیسه (case)خوبی واسه صندلی داغ انتخاب کردید،
bidastar مرموز
بابا اسمه من اون بالا فقط برا بازار گرمیه!×!
بیدستر جان بیان همه چی روشن میشه
دوستان کمین نشستن تو سنگر منتظره حمله هستن...
1-زماننقل قول:
bagher_mo68
2-22
3-از جدیتی(سیاستی) که تو عکساش و بازیاش داره خوشم میاد
4-فکر نمیکنم، اتفاقا" توی زندگیم آدم شاد و شوخی هستم ، اگه حس میکنید اینجا خوشکم ازین به بعد سعی میکنم یکم خیس بشم
5-از کجا میدونی ! حتما" باید شکلک خنده بفرستم که بدونی میخندم ، گاهی از تاپیکها و اسپمهای دوستام خندم میگیره
6-من کاره ای نیستم به خدا ، از نظر مدیران عزیز بده و گرنه من هم شاید اوایل اسپم زیاد میدادم ، شاید دلیلشون این باشه که تاپیک به جدل و توهین و حرفهای نامربوط کشیده میشه
7-بله اخطار گرفتم ، بن هم شدم (زندگی پر فراز و نشیبی تو پی سی ورلد داشتم)
8-مطمئنم که اینجوری فکر نمیکنه ، داریوش یکی از بهترین دوستای من تو پی سی ورلده
9-بعدی !!
10-بن کردن کار جالبی نیست ، مدیرها هم اینو میدونند اما گاهی کسانی میان که فقط قصد قانون شکنی و خرابکاری دارن ، اما اینکه چند نفر رو میزارم بمونن جوابم اینه که همه رو (البته به غیر از تعداد انگشت شمار خرابکارا)
این حقه همه هست که بیان از مطالب این فروم ( و سایر فرومها استفاده کنندو یه چیزی هم یاد بگیرند و نظر هم بدن (ببخشید که طولانی شد)
11-فکر کنم تو ذوق زدن یعنی اینکه در جواب یه تاپیک تکراری فقط بنویسی تکراری ، قبلا" هم به یکی از بچه ها گفتم
که همیشه سعی میکنم تو اینجور تاپیکها اول تشکر کنم و بعد یادآوری کنم که این تاپیک قبلا" ایجاد شد ، شاید با این کار زحمت اون کسی که قبلا" این تاپپیک رو زده به هدر نره.البته واسه من هم پیش اومده که بارها تاپیک تکراری بزنم .
داریوش جان واضح تر بگو ، عکس از پروفایل چی می خوای ؟نقل قول:
فقط + اینکه یه عکسی از پروفایل و ... ات بگیری بزاری اینجا
...ات یعنی چی
گاهی آی کیوم یخ میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت مریم خانمنقل قول:
maryam_karimi
در خدمتتون هستم
سلام زمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-زمان
ترم باشی قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر نمیکنم، اتفاقا" توی زندگیم آدم شاد و شوخی هستم ، اگه حس میکنید اینجا خوشکم ازین به بعد سعی میکنم یکم خیس بشم
آره ... بدون شکلک محیط کسل کننده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-از کجا میدونی ! حتما" باید شکلک خنده بفرستم که بدونی میخندم ، گاهی از تاپیکها و اسپمهای دوستام خندم میگیره
دیگه تا یه حدیش لازمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-من کاره ای نیستم به خدا ، از نظر مدیران عزیز بده و گرنه من هم شاید اوایل اسپم زیاد میدادم ، شاید دلیلشون این باشه که تاپیک به جدل و توهین و حرفهای نامربوط کشیده میشه
قدرت خدا !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-بله اخطار گرفتم ، بن هم شدم (زندگی پر فراز و نشیبی تو پی سی ورلد داشتم)
آره اون پستتو خوندم ... اما اینجوری طرف ضربه میخوره که ... میگی مرسی کلی حال میکنه بعد آدرس میدی دهنش بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر کنم تو ذوق زدن یعنی اینکه در جواب یه تاپیک تکراری فقط بنویسی تکراری ، قبلا" هم به یکی از بچه ها گفتم
که همیشه سعی میکنم تو اینجور تاپیکها اول تشکر کنم و بعد یادآوری کنم که این تاپیک قبلا" ایجاد شد ، شاید با این کار زحمت اون کسی که قبلا" این تاپپیک رو زده به هدر نره.البته واسه من هم پیش اومده که بارها تاپیک تکراری بزنم .
از خوده پروفایل پی سی ورلدت عکس بزارنقل قول:
داریوش جان واضح تر بگو ، عکس از پروفایل چی می خوای ؟
...ات یعنی چی
فکر بعد نکن ...ات یعنی و ... یعنی چیزای مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریووش منقل و بیارنقل قول:
گاهی آی کیوم یخ میزنه
ترم باشی قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر نمیکنم، اتفاقا" توی زندگیم آدم شاد و شوخی هستم ، اگه حس میکنید اینجا خوشکم ازین به بعد سعی میکنم یکم خیس بشم
آره ... بدون شکلک محیط کسل کننده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-از کجا میدونی ! حتما" باید شکلک خنده بفرستم که بدونی میخندم ، گاهی از تاپیکها و اسپمهای دوستام خندم میگیره
دیگه تا یه حدیش لازمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-من کاره ای نیستم به خدا ، از نظر مدیران عزیز بده و گرنه من هم شاید اوایل اسپم زیاد میدادم ، شاید دلیلشون این باشه که تاپیک به جدل و توهین و حرفهای نامربوط کشیده میشه
قدرت خدا !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-بله اخطار گرفتم ، بن هم شدم (زندگی پر فراز و نشیبی تو پی سی ورلد داشتم)
آره اون پستتو خوندم ... اما اینجوری طرف ضربه میخوره که ... میگی مرسی کلی حال میکنه بعد آدرس میدی دهنش بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر کنم تو ذوق زدن یعنی اینکه در جواب یه تاپیک تکراری فقط بنویسی تکراری ، قبلا" هم به یکی از بچه ها گفتم
از خوده پروفایل پی سی ورلدت عکس بزارنقل قول:
داریوش جان واضح تر بگو ، عکس از پروفایل چی می خوای ؟
...ات یعنی چی
فکر بعد نکن ...ات یعنی و ... یعنی چیزای مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریووش منقل و بیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گاهی آی کیوم یخ میزنه
خوب یه چند تا سواله کوچیک برایه من و گنده برای تو برایه جواب دادن!
هه هه هه
تا مقادیری بدرکی من چی میکشیدم این بالا!×!@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. یه مقدار توضیح دربارهی هی اسمه bidastar تلفظش و پیشینش میدی؟ برایه خیلی ها باید سوال باشه مثله خودم
2. این اواخر تند تند امضات رو عوض میکردی.... دنباله طرحه به خص.صی هستی؟
3. نظرت در مورده این تاپیکه favorite چیه؟ برایه خودترو میزاری؟ باید خیلی پر شاخ و برگ باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. اون موضوعه پروفایه رو هم گفتم که به منم گفته بودن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.اهل موزیک، بازی (از هر نوعی یا هر دستگاهی)، فیلم و ماهواره هستی؟
چه قد؟
سبک ها و موارده مورده علاقه
زمانی که صرفه هر کدوم میکنی
و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون همینا
موفق و موید باشی :12:
سلام
خوب زمان جان خوب میشناسمت پس سوال خاصی ندارم :
1: چرا همش یکی تاپیک تکراری میزنه میگی اینجا هم بود . بزار بچه مردم کارشو کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: راسته که SEARCH شما قویه . پس چرا اون مقاله رو برام پیدا نکردی
3 : شنیدم ما رو تو متفرقه تحریم کردم . سالی یک تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 : جدیدا زیاد تو تاپیک مشاعره میری . خبریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خستت نمیکنم
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-کلمه بیدستر رو توی گوگل تایپ کنید(به همین صورت) و سرچ کنید به جواب میرسیدنقل قول:
DaRiOuShJh
2-نه ، دنبال طرح خاصی نیستم ، با توجه به اتفاقاتی که هم تو زندگی شخصی و هم تو انجمن برام میفته امضام هم
عوض میشه (البته این اواخر)
3-منظورت کدوم تاپیکه ؟ کتاب اول پی سی ورلد رو میگی؟**** بگو تا جوا بدم
4-ok عکس پروفایلم رو هم میذارم ، فقط این دکمه ی print screen من کار نمیکنه یا لااقل توی صفحه ی پرینت paste نمیشه (اگه کسی دلیلش رو میدونه پ خ بده) ، باید بگردم دنبال برنامه ی گرفتن عکس از صفحه ی دسکتاپ. خودتون برید ببینین دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-موزیک گوش میدم...زیاد
فیلم و ماهواره کمتر
موزیک های آروم رو خیلی دوست دارم ، مخصوصا" اونایی که توش گیتار و پیانو هم باشه
البته بستگی به شرایط داره ، اگه پیش بیاد موزیک تند و حتی شیش و هشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میگوشم
با رپ هم زیاد حال نمیکنم
ایشاا.. اگه تو سوالهای بعدی خواننده و آهنگ مورد علاقه هم خواستید بهتون میگم
فیلم هم اگه نگاه کنم (به ندرت) فیلمهای ترسناک اونم ساعت 2 یا 3 نصف شب
البته اطلاعانم هم در زمینه ی فیلمهای روز دنیا بد نیست
ولی نمیدونم چرا اینطوریه که فیلمهای ایرونی رو بیشتر ترجیح میدم
البته نه هر فیلمی