[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
نه poll hu که 128 3 گیگ بود مال سرویس های گذشته تهران و کرج هست که از لیستشون حذف کردند ولی داخل پنل من هنوز هست و می تونم تمدید کنم ولی ریسکش رو نکردم گفتم سرعتش شاید از 140 پایین تر بیاد . ولی مثل اینکه سرعت شما تا 220 بالا میره این تست من هست :
از این سرعتم بیشتر نمیشه .
مطمئنی ؟نقل قول:
میخوام حجمش رو تموم کنم و دیگه تمدید نکنم. :31::31:
(شرکت بعدی رو انتخاب کردم : سرعت بیشتر و پایدار - هزینه کمتر) :31::31:
من دیشب گذاشتم دانلود شه . دوباره سر 1گیگ 1بار دی سی شد . در حای که 5گیگ حجم دارم . کسی نمی دونه چرا ؟
سلام دوستان
من تلفنم از منطقه مخابراتی مالک اشتر تهران میاد
یکی از همسایه هامون از داتک سرویس 128 گرفته و میگه روزها سرعت دانلودش 128 و حتی بالاتره.(سرویس 12 گیگ یکساله)
1. من میخوام یکساله از پارس بگیرم. سرعت دانلود سرویس 256 برای شما چقدره؟
2. این اسپید تست ها که عکساشو زدین و همش سرعتش بالای یک مگه خالی بندی نیست؟؟؟؟؟(سرعتش ماله روزه یا شب)
3. به نظرتون بین پارس داتک و خود مخابرات مالک اشتر کدومو انتخاب کنم بهتره؟؟؟
ممنون یا علی
علیک سلام.نقل قول:
1) گرفتن سرویس یکساله از هر ISP ای، خریت محضه! متوجه ای که ؟!
2) خالی بندی نیست. سرویس های ADSL بصورت "اشتراکی" عرضه میشه. بخاطر وجود محدودیت حجم در روز ، کمتر استفاده میشه و سرعت بالاست. اما در شب که رایگانه، همه دانلود می کنن و سرعت به شدت افت می کنه.
3) فعلا اوضاع پارس خوب نیست. تعداد کمی هستن که سرعتشون خوبه. بهتره از پارس نگیری.
نقل قول:
تو این عکسا باید به بیت و بایت دقت کنی
الان سرعت من روزا (با سرویس 256) حول و حوش 120 کیلوبایت برثانیه هست بیشتر هم میره گاهی تا 180 هم میشه
ولی نکته اینجاست که اگه بخوای روزا استفاده کنی حجمت زود تموم میشه و باید مبلغ زیادی برای شارِِژش بدی
و شبا که رایگانه سرعت کلی کم میشه (کم میکنن) و بیشتر حول و حوش 30 40 کیلوبایت بر ثانیه دانلود انجام میشه
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
نقل قول:
فکر نمیکنم به خاطر دانلود باشه چون من هر شب میبینم تقریبا از ساعت 1.20 سرعت یکدفعه افت میکنه از 180 میاد رو 30
اگه بخاطر دانلود های سایر دوستان باشه اینجوری نمیشه یعنی هر شب تو یه بازه زمانی افت کنه
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
:13:
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
نقل قول:
بعد ساعت 1 که سرعتی نیست
از ناچاریه
یعنی سرویس های نامحدود پارس آنلاین مشکل کاهش سرعت دانلود رو ندارن؟
مثلا 256 نامحدود زده 14 هزار تومن!
کسی هست که نامحدود داشته باشه؟؟؟ سرعت دانلودتون روز ها چقدره؟؟
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
یعنی میگی تو روز سرعت دانلودش بالای 1 مگابایته و شب که مجانی میشه تا 30 کیوبایت افت میکنه؟؟؟×××××!!!!:18::18::18::18::18: :18::18:نقل قول:
ساعات رایگان از 1 تا 6 هست ، درسته ؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
سرعت افت نمی کنه .
شب ها که رایگان هست هرکسی بنا به سرویس خریداری کرده خودش دانلود می کنه .
مثلا من 1 مگابیت دارم باید با سرعت 128 کیلوبیت دانلود کنم ، یکی که 128 داره باید با سرعت 14 دانلود کنه .
صبح ها چون رایگان نیست پورت رو آزاد میزارن تا هرچه قدر پورت جا داره از سرعت استفاده کنید .
همون Burst .