بله شما درست میگید . همه ی هک شدن ها به خاطر حفره های امنیتی ای هست که داخل نرم افزاراست.نقل قول:
برای مثال برای مرورگر فایر فاکس که همه جا به عنوان امن ترین مرور گر شناخته میشه. 97 حفره ی امنیتی آن هم فقط در سال 2009کشف شده. جالبه نه.
بله شما درست میگید . همه ی هک شدن ها به خاطر حفره های امنیتی ای هست که داخل نرم افزاراست.نقل قول:
برای مثال برای مرورگر فایر فاکس که همه جا به عنوان امن ترین مرور گر شناخته میشه. 97 حفره ی امنیتی آن هم فقط در سال 2009کشف شده. جالبه نه.
چرا دوستان هک و کرک رو اشتباهی میگیرند ؟نقل قول:
هک یعنی نفوذ به یک سیستم با استفاده از حفره های امنیتی ..
کرک یعنی دستکاری در یک نرم افزار که هر چه قدر هم ماهرانه نوشته شده باشه و 100% هم بدون خطا و سوتی و حفره باشه باز هم کرک میشه چونکه ابتدا برنامه رو با کمک دیکامپایلر ها به کد های اسمبلی بر میگردونند و بعدش هر تغییری که لازمه توش انجام میدهند و دوباره کامپایلش میکنند و جلوی این کار رو هیچ بنی بشری نمیتونه بگیره ، حتی خدا هم نمیتونه چه برسه به سونی و مایکروسافت و غیره و ذالک .
اول و آخر یک سری کد رقمی (همون 0 و 1) رو سیستم باید بخونه و پردازش کنه ، حالا میشه این کد ها رو با یک سری روش های خاص که حس توضیح دادن نیست به کد های قابل فهم برای یک انسان تبدیل کرد و پس از دستکاری های لازم دوباره به کد ماشین یا همون 0 و 1 بر گردوند .
دلیل اینکه فرمور 6 تا به امروز هک نشده مهارت سونی در برنامه نویسی یا مخفی کردن روش پردازش پردازنده PSP نیست ، بلکه عدم نیاز به هک این فرم ور بوده . حالا که کم کم داره نیازش احساس میشه به زودی میوفتند به جون اون .
در بد ترین حالت همان طور یک ترلیون بار توی جای جای این انجمن هم گفتم امضای دیجیتالی فرمور رو جعل میکنند و دیگه کنسول نمیتونه فرق بین فرمور اصلی از تقلبی رو تشخیص بده ، البته کنسول که نه فرمور اصلی و در نتیجه حتی بدون نیاز به پاندورا فرم ور های دستکاری شده نصب میشوند انگار که شما داری اورجینالش رو نصب میکنی .
ولی چون هنوز سونی سنت شکنی نکرده مثل مایکروسافت کسانی که برای کپی خور کردن کنسول های سونی فعالییت میکنند هم هنوز سنت شکنی نکردند باز مثل مایکروسافت و داستان LT .
من چی گفتم من الان اشتباه گرفتم ؟نقل قول:
یعنی شما مطمئنی من اشتباه گرفتم؟
در ضمن مانند بحث های پیش بی نتیجه خواهد ماند چون نه ما هکریم نه برنامه نویس سونی بهتره ادامه ندیم.
بنده هکر نیستم ، ولی کرکر و برنامه نویس هستم برای همینکه یه وقت هایی میبینم دوستان دچار کج فهمی میشوند میام براشون توضیح میدم .نقل قول:
چند تا سوال رو مینویسم با جوابش که بهتر راهنمایی بشه :
1 - آیا میشود یک برنامه را به سورس اولیه خود باز گرداند ؟ خیر
2 - آیا میشود یک برنامه کامپایل شده را به یک سورس قابل فهم توسط انسان برگرداند ؟ بلی
3 - آیا میشود آن برنامه را مجددا کامپایل کرد ؟ بلی
4 - کنسول PSP از کجا فرق بین فرم ور اصلی را از دستکاری شده میفهمد ؟
از روی امضای دیجیتالی فرمور که فرمور های دستکاری شده فاقد امضای دیجیتالی هستند برای اطلاعات بیشتر :
تمام مرحله هک کردن کنسول تا جایی پیش میره که بشود از طریق حفره های امنیتی به آن نفوذ کرد ، که در تمام سری PSP بجز سری GO این عمل انجام شده و از اینجا به بعد بحث بر سر کرکینگ هستش ، منظور بنده از کج فهمی اینجا بود . برای کرک کردن فرمور 6 نیازی به هک نیست ، ولی برای نفوذ به سیستمی که فرمور 6 اورجینال بر روی آن نصب شده نیاز به این عمل هستش . اگر منظور شما همین بوده بنده رو ببخشید .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_signature
:11:
سلام بچه ها يه سوال آماتوري داشتم. ميشه همزمان با psp هم آهنگ گوش كرد هم بازي كرد ؟ چطوري؟
[QUOTE=Hunter lord;4601008]هیچ امیدی به هک ورژن 6 نیست و فقط یک اشتباه از طرف سونی می تونه باعث هک شدنش بشه .
برای ورژن شیش هیچ بازی یا بازی دست ساز وجود ندارد . مگر دموی بازی ها
فعلا این دمو ها رو دانلود کن و حالشو ببر :
MGS : Peace walker
Resistance
Final fantasy : disidia
بازم سلام:31:
مثل این که من یه پست دادم اینجا دعوا شد...:5:
به هر حال...
میخواستم بپرسم که هیچ راه ممکنی برای downgrade کردن psp نیست؟
بعد اگه میشه واسه ی این دمو ها لینک بدید ممنون میشم
mer30
آقا غلط کردم گفتم PSP هک نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بس کنید بابا
من می گم فرم ویر قفل امنیتی داره Sonix می گه نه ؟ پس سونی همین جوری فرم ویر رو می ده بیرون .
من نظرم با wonder ful یکیه
حالا شدیم 2 به 1
بله با این پلاگیننقل قول:
در ضمن بحث هک تمام شد.کد:http://www.psp-hacks.com/file/1762
با تشکر از sonixax و hunter lord عزیز
بازم سلام:31:
مثل این که من یه پست دادم اینجا دعوا شد...:5:
به هر حال...
میخواستم بپرسم که هیچ راه ممکنی برای downgrade کردن psp نیست؟
بعد اگه میشه واسه ی این دمو ها لینک بدید ممنون میشم
mer30[/QUOTE]
دمو ها رو از سایت زیر دریافت کن :
اگه PSP دارای مادربورد قدیمی باشه چرا با باطری پاندورا می شه .کد:www.gamespot.com
در مورد جدیدا خبر ندارم و نمی تونم بگم وای احتمالا غیر قابل دانگرید هستش .
نه بابا دعوا چیه :11:نقل قول:
قفل امنیتی نداره ، مگه شما فرمور رو رجیستر میکنی ؟
فقط موقع کامپایل کد ها رو در هم بر هم میکنند که بعد از دیکامپایل خوندش سخت تر بشه .
وگرنه همون قفل هم در صورت وجود دیکامپایل میشه و تبدیل میشه به کد های قابل فهم توسط انسان ، قفل زمانی معنی میده که شما بخوای یک برنامه رو پولی ارائه بدی یا مثل اینها و پگرنه روی فری ور که قفل نمیزارن ، اصلا بزارن که چی بشه ؟ نفوذ به نرم افزار معنی نمیده ، بلکه نفوذ به سیستم با استفاده از ضعف نرم افزار معنی میده . میشه گفت که فرمور جدید ضعف های کمتری داره نه اینکه قفل امنیتی داره . :46:
و اینکه نظر شما چیه دو دو تا رو 5تا نمیکنه :11: