به خدا 64 خیلیییییی خوبه! من محدود میشم سرعت میره رو 16کیلوبایت! سرویس 8مگ... فک کن باید 8 مگ تقسیم بر چند بشه برسه به 16کیلوبایت! انگار قتل کردیم دانلود می کنیم!نقل قول:
Printable View
به خدا 64 خیلیییییی خوبه! من محدود میشم سرعت میره رو 16کیلوبایت! سرویس 8مگ... فک کن باید 8 مگ تقسیم بر چند بشه برسه به 16کیلوبایت! انگار قتل کردیم دانلود می کنیم!نقل قول:
پس با اینحال سرویسهای 1024 و 2048 برای دانلود بهترن چون این محدودیت شامل اونا نمی شه؟نقل قول:
چون این مورد برای سویسهای ستاره داره که از 4096 به بالاست.
من با این وضعم پیگیره کارامم الان،جای شما بودم که حمله می کردم دفتر مرکزیشون همرو قتل عام می کردم....نقل قول:
شما که خودت به همه راه های شکایتو یاد میدی، چرا این قضیه رو دنبال نمی کنی؟!!!
خیر دوست عزیز از اون سرویس 128کیلو گرفته تا 8مگ خلاصه همه سرویسها شاتل کاربر در ساعات رایگان بشدت محدود می کنه این اوخر هم که این محدودیت افزایش هم پیدا کرده...نقل قول:
جالبه تو این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که مربوط به اول شدن شاتله) که تو سایت خود شاتل هم هست،تو بخش نظراتش قشنگ معلومه خودشون اومدن نظر دادن و هر کی از شاتل بد میگه منفیاش زیاد میشه :n08:
دوستان لطفا برید تو این لینک و درباره ی دزد بودن این شرکت نظر بدید...
من الان از اول مرداد 11 گیگ دانلود رایگان داشتم الان نمی دونم دانلود بکنم یا نه؟می گن تا 15 تا در ماه مشکلی نیست؟سرویس 1 مگ.
یک بنده خدایی که دستش به جایی بند بود میگفت تمام شرکتا کم کم شبانشون بر می دارن مخابرات که شروع کرده تو خیلی شهر ها نا محدود و شبانه رو برداشته پارس هم که حسابی داره محدود می کنه اینم از شاتلنقل قول:
بعید نیست اینطوری بشه
بله بعید که نیست ولی مخابرات داره تو استان تهران نامحدود خودشو میده 15% هم ارزون ترش کرده 2مگ نامحدود بود 74ت کردش 66تومننقل قول:
خوش به حالتون ما قمی ها که یک ادم نفهم شده مسول مخابراتمون خون مردم کرده تو شیشه یعنی هرچی تخلیه میکنن مردم هر چی اعتراض اصلا هیچی به هیچی یعنی اگه یک الاغ تو مخابرات قم بود بهتر بود نه تنها نا محدود نداره شبانه ها رو همه روی 30kb بسته هیچ کدوم از طرح های مخابرات رو مثل طرح ماه رمضون هم اجرا نمی کنه یعنی احمق به تمام معنانقل قول:
اره فقط پایتخت اینجوریه پایتخته دیگه:n27:نقل قول:
مازندران کل نامحدوداشو برداشته
تازه محدوداشم با سرعت اسمی(واقعی)میده
مثلا من 128 5 گیگ در ماه میگیرم با سرعت 16:n08:
مخابرات دیگه داره رو مخ راه میره:n24:
مخابرات قزوینم نامحدود میده:n10: برو حالشو ببر 512 نامحدودش 80 تا سرعت میده :n09::n05:اینم سایتش همراه با قیمتانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 6 مگ شاتل بعد از 20 گیگ دانلود شبانه محدود شدم دیشب سرعت دانلود 10 کیلوبایت بود هم سرور خارجی و هم داخلی . امروز حجم باقیمانده را تموم میکنم فردا درخواست جمع آوری میدم
دوستان،کسی هست از محدودیت داخلی در اومده باشه و سرعتش به قبل برگشته باشه
چقدر طول میکشه این در اومدنه
من حدود سه هفته اس از داخلی محدود شدم و خبری نیست
برای شاتل دیگه خارجی داخلی عملاً فرقی نداره شما محدود بشی کلاً محدود میشینقل قول:
این از محدودیت در آمدن هم بیشتر از 1ماه برای من طول کشید
اه شورشو دیگه در آوردن
تا ساعت 2:30 مرتب وی پی ان رو یا سرعتش صفر می کنن یا دیسکانکت میشه تا دانلودت انجام نشه ...
بعد 3 هم که یه بار اینترنت قطع میشه که کلاً دانلودت به گا بره
فعلاً تو این ماه 100 گیگ دانلود کردم ... مثلاً سرعت رو دو مگ کردیم بیشتر دانلود کنیم :n28:
پشتیبانیش به من گفت حداقل سه هفته به شرطی که در تایم شبانه اصلا حتی به اینترنت کانکت نشی!!!!!!نقل قول:
واقعا مسخره هست سرویس 6 مگ سرعت دانلود شبانه شده 10 کیلوبایت یکی نیست بهشون بگه آخه پدرسگها میخوایین محدود کنید سرعت را نصف کنید دیگه چرا میکنید 10 کیلوبایت
برو خدا رو شکر کن سرعت سرویس 8مگ ت نمیاد روی 16کیلوبایت ....نقل قول:
خوش بحال شما باز 100 گیگ دانلود کردی ما 20 گیگ دانلود کردیم محدود شدیم باید درخواست جمع آوری بدیمنقل قول:
حذف شود....
نقل قول:من به این راحتی تسلیم نمیشم :n02:نقل قول:
ما هم کاری از دستمون بر نمیاد اگه فقط از سرور خارجی محدود شده بودم با یه وی پی ان داخلی راهش مینداختم اما مشکل اینه که هم از سرور خارجی و هم داخلی محدود شدهنقل قول:
میخواستم یه شکایت در 195 پر کنم اما میدونم فایده ای نداره فردا درخواست جمع آوری میدم
سلام
من به دلیل اسباب کشی باید از یه شرکت جدید اینترنت بگیرم. 3 تا گزینه دارم:
1- پارس آنلاین
2- شاتل
3- مخابرات
حجم دانلود برام زیاد مهم نیست اما سرعت برام مهمه. مخابرات و شاتل به ترتیب 10 و 8 مگ ارائه می کنند. اما پارس آنلاین توی سایت خودش حداکثر 2 مگ ارائه میده.
اگه کسی تجربه ای از این سه تا شرکت داره ممنون میشم به مقایسه ای ازشون داشته باشه. خیلی تعریف از شاتل شنیدم که به بهونه های مختلف جایزه و حجم و .... میده.
یه سوال دیگه، شاتل وقتی سرعت 8مگ ازش میگیری سرعت 8 مگ را تضمین میکنه؟ یا اینکه مثلاً یک هشتم این سرعت را تضمین میکنه؟ بعد هم اینکه مثل بقیه شرکتها ته سرعتو باز میزاره یا نه؟ من الان از صبانت 128کیلو دارم. ولی در عمل 1 مگ به من داده و این سرعت هم همیشه ثابته. یعنی افتی نداره.
در ضمن مرکز مخابرات من: شهید لطیفی تهران و پبش شماره 2295 هستش.
ممنون
دوست من شما الان شکایت کنی می تونی پدرشونو در بیاری؛سرعتت باید 94 باشه...نقل قول:
من 4مگ دارم با سرعت 64، ول کنشون نیستم؛
حقتو بگیر....
دوست من لطفا از شاتل اینترنت نگیر،کافیه تو همین بخش یا تو گوگل درباره ی دزدی این شرکت سرچ کنی،راحت می فهمی چه دزدایی هستن این شاتلیا؛اگه فقط روزانه می خوای و با شبانه کاری نداری شاتل بگیر...نقل قول:
پارس آنلاین هر سرویسی از 128kb به بالا که بگیری(حجمی باید باشه نه نامحدود) رو 9mb واست می بندن؛ و با توجه به اینکه تهران هستی پارس آنلاین بگیر چون بیشتر کسایی که از این شرکت ناراضی شدن تازگیا ،واسه تهران نیستن؛من از دوستام و رفیقام که پارس آنلاین دارن می پرسیدم همشون راضی بودن؛
منم همیشه اینترنتامو 1 ماهو می گرفتم که یه غلطی کردمو این دفعه اومدم 3 ماهه گرفتم از شاتل :9:
آقایون من 3 روز از شکایتم تو سایت 195 گذشته ولی هنوز گزینه ی تجدید نظر نیومده!!!!! چراا؟!!!
هنوز اپراتور به شما جواب نداده و جواب شاتل نسبت به شما در سایت ثبت نشده که شما روش بخوای تجدید نظر بزنینقل قول:
باید صبر کنی و منتظر تماس شاتل باشی
با من تماس گرفتن و نتونست جواب منو بده و کم آورد و منم بعد جر و بحث باهاش گوشیو قطع کردم....نقل قول:
تا چند روز مهلت داره شاتل که جوابو تو سایت 195 بده؟!
سلام تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این جدول رو دیدم آیا درسته واقعا سرعت دانلود در ساعات رایگان اینقدره ؟
نام سرویس سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد ECO 4096 سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه ECO 6144 سرعت دریافت از 1024 تا 2048 کیلو بیت برثانیه ECO 8192 سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه
برا سرویس های پایین تر مثلECO2048و یاECO1024سرعت دانلود در ساعات رایگان چنده ؟اینی که نوشته اید :
این نرخ ها و تعرفه ها فقط برا استان تهران هست یا نه سراسری هستش ؟
کم شدن حجم ترافیک رایگان شبانه شرکت شاتل از5 به 2گیگ در ماه ( با سرعت مناسب)
چرا تو سایت شاتل نزده ؟
بله (در صورت محدود نشدن سرعت سرویس شما)نقل قول:
زده دوست عزیز به زیر جدول تعرفه های 8مگ دقت بفرمایید.
یعنی برا تمام سرویس ها در ساعات رایگان 1 تا 8 صبح فقط میتونیم به مقدار 2 گیگ در ماه دانلود کنیم . این که اصلا به درد نمیخوره ؟ اینطوری دیگه ساعات رایگان چه مفهومی داره ؟
هیچی کشکککک...نقل قول:
در واقع شاتل نمیاد به کاربر بگه 2گیگ دانلود کن میگه 2گیگ دانلود رو ما تضمین می کنمی که سرعتهایی که در سایت گفته شده برای سرویسها همون سرعت رو به شما می دیم
ولی اگر از 2گیگ دانلود در 1ماه رد شدی سرویس 8مگ داشته باشی سرعتت بیاد روی 16کیلوبایت به ما ربطی نداره شما محدود شدی چون ما گفته بودیم....
سلام
سرعت دانلود 128 به قیمت 21000 تومنش بعد از تمام شدن 9 گیگ به چند میرسه؟؟؟
نمیشه گفت سر 9گیگ شما رو محدود می کنه این عدد هم متغییر هست گاهی 20 گیگ گاهی هم تا 40گیگ میره که بستگی مستقیم به مرکز مخابراتی شما دارهنقل قول:
ولی بعد از محدود شدن سرعت میاد روی کف قرارداد سرویس شما
ممنوننقل قول:
پس الان 128 روی 100 تا 120 دانلود داره. وبعد از محدود شدن سرعت میاد روی 16 کیلوبایت برثانیه. درسته؟
سرعت باز کردن صفحاتش کلا چطوره؟
سرعت 128 بعد از محدودیت میشه 2 کیلو بایت!!!!!!!نقل قول:
بلهنقل قول:
پینگ هم در حالت عادی نسبتاً قابل قبوله که در سرعت باز کردن سایتها این اعداد موثره
به نقل از توییتر رسمی شرکت شاتل(2بامداد شنبه):
متاسفاته لینک های اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت دچار اختلال و قطعی شدن و برخی شرکت های اینترنتی ساعاتی از امشب با اختلال مواجه خواهند بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت شاتل از حدود ساعت 2 به بعد کلا قطع شده. من در شهر قم هستم! الان هم از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم! من متوجه نشدم! یعنی ایرانسل از لینک های اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت استفاده نمیکنه؟ فقط شاتل از اون استفاده می کنه؟
دوستان dns عوض کنید احتمالا مشکلتون حل میشه