من بعید میدونم های وب خوب بشه چون فشفشه داره مگر اینکه چندین برابر isp های دیگه پهنای باند خارجی بگیره که بعید میدونم. متاسفانه فقط دنبال پول هستن و به کیفیت اهمیتی نمیدن مشکل مالی هم ندارن از تبلیغات معلومه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
من بعید میدونم های وب خوب بشه چون فشفشه داره مگر اینکه چندین برابر isp های دیگه پهنای باند خارجی بگیره که بعید میدونم. متاسفانه فقط دنبال پول هستن و به کیفیت اهمیتی نمیدن مشکل مالی هم ندارن از تبلیغات معلومه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
این تست رو از استانبول ماله دوستمه ماهی 100gb سرعت ۳۶مگابایت گرفتم مال ۳g گوشی هم تست گرفتم اونم بتونم میزازمنقل قول:
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
چه سرویسی؟؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اینترانت که خوب خسته نباشه واقعا شما یه تست از اینترنت بگیر !نقل قول:
سلام.
مشکل خیلی بدی که توی های وب الان یه مدته اتفاق افتاده محدود کردن سرعت دانلوده.
اولین بار که سرعت دانلود شبانه رو کم کردن. بعد هم گفتن به خاطر اینکه کاربرای دیگه هم میزارن رو دانلود سرعت کم میشه.
حالا این بگذرد
جدیدا سرعت دانلود از سایت هایی که سرور داخلی دارن با اینترنت 1 مگ تو ساعات روز تا 800 کیلوبایت میرسه ولی همون ساعت دانلود از سایت های خارجی بسیار بسیار محدود و به زور به 50 کیلوبایت میرسه.
با نرم افزار های تغییر ای پی هم جدیدا مشکل دار شده و به محض استفاده از این نرم افزار ها سرعت وبگردی که کاملا افتضاح و سرعت دانلود به 30 کیلوبایت میرسه.
دوستان شما هم همچین مشکلی دارین؟
گوه به معنای واقعی :n34:
نقل قول:
باید خدا رو شکر کنی. پینگ من الان بین 700 و 720. 1 مگ های وب. سرویس تو چیه؟
یه نرم افزار 4 مگی 10 دقیقه طول کشید دانلود کنه. پول مردم به جیب میزنن به ریش مردم میخندن.