من تازه اینترنت از مخابرات تهران گرفتم....میشه راهنمایی کنید چه جوری کانکت شم؟مودم: tplink
win:xp.....(اگه میشه کامل از اول توضیح بدین)مرسی..........(البته پست اول رو خوندم ولی بازم نشد)
Printable View
من تازه اینترنت از مخابرات تهران گرفتم....میشه راهنمایی کنید چه جوری کانکت شم؟مودم: tplink
win:xp.....(اگه میشه کامل از اول توضیح بدین)مرسی..........(البته پست اول رو خوندم ولی بازم نشد)
1.این آدرس رو در مرورگر خود تایپ کنیدنقل قول:
192.168.1.1
2.یوزر و پسورد را بدید
یوزر:admin
پسورد: admin
3.به قسمت Quick Steub بروید
4.یاید Vpi و Vci را بدانید
vpi که صفر هست
vci فکر کنم 35
next بزنید
pppoe را انتخاب کنید
به صفحه ی یعد برید
یوزر و پسورد را وارد کنید
mtu رو هم بپرسید
به صفحه یعد و سیو کینید و صبر کنید تا مودم ریست بشه
یه سوال
من مودممو وایرلس میگیرم ولی فعلا(حداقل 3 ماه) به وایرلسش نیازی ندارم پس نیازی به PPPOE نیستش درسته؟؟؟
حالا اگه یه روز خواستم از PPPOE استفاده کنم میتونم راحت برگردونمش؟؟؟
آخه خیلی ها به مشکل برخوردند
میخوام راحت و بی دردسر برگردونمش رو حالت PPPOE
البته اگه امواجش اذیت نمیکنه و مورد نداره همون PPPOE رو بزارم
رو سرعت و... تاثیر نداره؟؟؟
با سلامنقل قول:
بله مشکلی نیست
شما کافیه کانکشن bridge رو پاک کنید و PPPoE بسازید بدون هیچ دردسری
موفق باشید.
من یه مشکل دارم
مودمم اسوس 602 هست تنظیمات مودم هم pppoe هست ولی بطور خودکار وصل نمیشه باید با یه کانکشن pppoe دیگه وصل بشم
به شرکت نیونت زنگ زدم میگه باید کارشناس بفرستم
چیکار باید بکنم
سلام
من اينترنت از صبا گرفتم تمام كاراش انجام شده اما چراغ dsl روشن نميشه زنگ زدم مخابرات گفت رانژر شده تو سايت صبا نوشته
رانژر شده تمام مراحل نصبم انجام دادم مودمم جاي ديگه امتحان كردم مشكلي نداشت.به نظر تون چي كار كنم
اگه برای امواج وایرلس میگید ، شما نیازی نیست PPPoP رو عوض کنی! کافیه از تو تنظیمات Wireless رو خاموش کنی تا چراغش روی مودم خاموش شه. اینجوری دیگه شبکه ی وایرلس قطع میشه.نقل قول:
من یک مودم ADSL وایرلس دار LINKSYSEمدل 120Nگرفتم میخواستم بدونم میتونم از طریق موبایل هایی که wi-fi مدل های b و g رو ساپورت میکنندمیشه به اینترنت وصل شد یا نه؟
با سلامنقل قول:
احتمالا سيم هاي تلفن رو به پشت مودم و يا از اسپيليتر و ... اشتباه وصل كرديد كه اون چراغ روشن نميشه
موفق باشيد.
نقل قول:
با سلام
هر دستگاهي كه وايرلس داشته باشه اعم از گوشي ، لپ تاپ و تبلت و ... ميتونه به مودم وايرلس شما متصل بشه و از اينترنت استفاده كنه
موفق باشيد.
سلام.
لینک هایی که توی این آدرس هستند کار نمیکنند:
لطفا بررسی یا آپلود کنید.کد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
و همچنین لطفا آموزش تنظیم مودم Symphony SY800C به صورتی که بدون ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشه رو کامل توضیح بدین.
مرسی.