256 تهران . همین الان !
یعنی چی دانلود 1.43 مگابایت بر ثانیه ؟ این که خالی بندیه :31: باید تقسیم بر 8 شه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
256 تهران . همین الان !
یعنی چی دانلود 1.43 مگابایت بر ثانیه ؟ این که خالی بندیه :31: باید تقسیم بر 8 شه ؟
نقل قول:
الان دوباره تماس گرفتم با پارس انلاین استان اردبیل یه خانوم هست خیلی هم مودب هستند با اون حرف زدم (البته اینبار از شرکت نمایندگی شهرستان تماس گرفتم ) که گفت چون پهنای باند استان خیلی کمه چند نفر این سرویس رو بخرن بدبخت میشیم و شما هم بگید این سرویس ها هنوز نیومده دیدید زیاد اصرار کردن بگید که برو از خود سایت خرید کن ( که تو سایت هم چیزی پیدا نمیکنه):41:
این که خوبه :31:نقل قول:
من زنگ زدم میگه شما هم اکنون میتوانید از طریق فیش بانکی یا حضوری نامحدود تمدید کنید.:18:
بعد میگم خانوم شما وقتی تو پنل نزدی من چطوری تمدید کنم :|
منم که حال و حوصله حضوری ندارم
یه بار دیگه زنگ زدم گفتم این نامحدود ها کی تو پنل قرار میگیره میگه قرار گرفته :39::39:
پارس خیلی خری
واقعا هر چی بکشیم حقمونه
نه مسئولی داریم ازمون حمایت کنه نه یه سر گروهی هیچی
هر کی هرچیزی دستش میفته میکشه بالا
اقا این پارس انلاین هم مثل شاتل سرعت شبها رو محدود کردع یا نه؟
کلا سرعت 512 تو روز و شب چنده؟
دوستانی که دارن راضی هستن یا نه؟
این شاتل که دهن ما رو سرویس کرده
نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی داره برای من که کرجم چند وقتی هست عالی شده :31:
البته قبلا خطم مشکل نویز شدید داشت down stream خطمو آورده بودن رو 512 مشکلو برطرف کردم زنگ زدم پشتیبانی برگردوندن رو 2 مگ (نمایندگی کرج پشتیبانیش خیلی عالیه مخصوصا آقایونش ) :27:
اینم تست
سرویس 128 4 گیگ
البته شب ها اکانت کافی نت رفیقم دستمه 512 از 1 تا 7 صبح 4گیگ دانلود می کنم (سرعت زیر 230 نمیاد )
سرویسای نامحدودم که آشغال :2: گرفتم سرعت رو 6 بود 1 ساعت بعد رفتم دوباره حجمیش کردم :31:
چطوری مشکلش رو حل کردی ؟نقل قول:
کسی هست که از "لیتل مور" استفاده کرده باشه ، بعد تمدید نکرده باشه و پولش رو هم نداده باشه ؟
یعنی امکان داره ؟ :31:
پول لیتل مور رو وقتی میگیرن که بخوای دوباره حجم بخری ولی اگه تمدید کنی یا نکنی نمیگیرننقل قول: