حالا با این جواب من و امثال من باید بخندیم یا گریه کنیم؟نقل قول:
حقوق 20 روز کارم رو هم مثل اینکه ریختم تو جوی آب. این مودم اگه اینجوریه رو چه حسابی دادین دست مردم؟
دانلود شبانه هم لابد باعث مشکل در این مودم میشه؟!
Printable View
حالا با این جواب من و امثال من باید بخندیم یا گریه کنیم؟نقل قول:
حقوق 20 روز کارم رو هم مثل اینکه ریختم تو جوی آب. این مودم اگه اینجوریه رو چه حسابی دادین دست مردم؟
دانلود شبانه هم لابد باعث مشکل در این مودم میشه؟!
هنگام خریدم بهتون میگن که در بعضی از نقاط امکان اتصال هست و مشکلاتش بیشتر از مودمهای رومیزیه ...نقل قول:
خیر اگه سیگنال دریافتیتون مطلوب باشه در مودمهای جیبی و رومیزی مشکل افت سرعت نداریم ...
واسه من دیروز و امروز رو حجم کم نکرده و گزارشاتش هم نیست.
شما چطور دوستان؟
جناب مبین نت, خبری از سرعت های بالاتر نیست؟ منظورم اینه که مبین نت قصد ارائه سرعتهای بالاتر رو نداره. مثلا 3 یا 4 مگابیت؟
یه سوال دیگه. من اکانتم تموم شده بود ,پرداخت اینترنتی کردم ولی وقتی درگاه بانک بعد از زدن دگمه پرداخت میخواست من رو مستقیم کنه(برگردونه) به سایت یکدفعه قطع شد , اول نمیدونستم پرداخت انجام شده یا نه, فردای همون روز دیدم وصل شده . وقتی تو E-Care تو بخش "گزارشات" قسمت "کارکرد اینترنت" با اخطار زیر مواجه میشم.
مشترک گرامی: بسته خدماتی مربوط به اینترنت برای شما وجود ندارد و یا غیرفعال گردیده است.
درضمن تو قست "پرداخت ها"برای آخرین پرداختم هم چیزی ثبت نشده ولی پرداخت ماه های قبل ثبت شده.
حالا سوالم اینه اگه پرداختی صورت نگیره تمدیدی هم درکار نیست دیگه؟ منظورم اینه که توی اون مهلت 7 یا 10 روزه (که مبین نت مهلت میده برای پرداخت اگه پرداختی صورت نگیره هزینه راه اندازی بایست از دوباره بدیم) اینترنت داریم یا نه؟ مخوام بدونم اگه شارژ نشده, برم شارژ کنم تا دوباره هزینه راه اندازی رو ندم.
من چند ساعت یکبار قطعی چند دقیقه ای دارم.بخصوص در ساعات شبانه.مثلا دیشب که بیدار بودم ساعات 3 و 5 قطع شد ولی چند دقیقه بعد وصل شد.اینها به منطقه بستگی داره یا سراسریه؟
جواب ما رو ندادید کاربر مبین نتنقل قول:
واسه من کم میکنه دادانقل قول:
برای من حجم کم نمیکنه!
سلام، فقط ساعت ٢ بامداد تا ٨ صبح هست تمامي روزها به همين ترتيب هستنقل قول:
اينا سياست هاي بد يه شركت هست، قطع و وصل هاي مكرر براي عدم دانلود و همچنين تعويض مكرر ايپي در ساعات رايگان كه باعث عدم دانلود فايل ها ميشه، چرا در روز آيپي عوض نميشه!!!!!!!!!!!نقل قول: