نمیشه وایمکس ایرانسل رو با adsl مقایسه کرد ، ازین نظر که وایمکس ایرانسل سرعت تعرفه هاش همون چیزی هست که باید باشه ، یعنی تعرفه اسمی و تعریف شده با چیزی که استفاده میکنی یکی هست ، بعضی شرکت ها اسما مثلا 256 میدن به کاربر ، ولی در عمل 512 هست !
اصلا فکر مبین نت نباش ، من دو مگ مبین نت هم داشتم و باید بگم در باز کردن صفحات به پای 256 وایمکس ایرانسل هم نمیرسه !
نه اینکه سرعتش کم بود ، سرعتش بالای 200 بود ولی پینگ واقعا مزخرفی داشت و در باز شدن صفحات وب فقط سرعت ملاک نیست ، پینگ هم خیلی تاثیر داره !
شاید دیدین مثلا سرعت نت خوبه ولی تو باز کردن صفحات وب یه مکث طولانی میکنه بعد یه دفعه کل صفحه لود میشه ، این به خاطر همون پینگ بد هست .
اینکه امکان فروش مودم وجود داشته باشه در آینده یا نه ، نمیشه از الان پیش بینی کرد اون هم به خاطر راه افتادن 3G موبایل .
یعنی اگه وایمکس شبانه رو حذف کنه ، استفاده کردن ازش توجیه عقلانی نداره ، طرف میره سراغ 3G ایرانسل یا همراه اول .
اگه شبانه حذف نشه ، مشتری خودش رو داره ، مخصوصا هموطنانمون در جنوب کشور زیاد وایمکس استفاده میکنن
من الان تعرفه 256 وایمکس ایرانسل دارم که سرعت دانلودش 35 هست ، باز کردن صفحات بدون مشکل هست و بدون علافی میشه وبگردی کرد ، فقط باید تا جایی که میتونید آنتن مودم رو بهتر کنید تا پینگ ثبات پیدا کنه و یه خط در میون تایم اوت نده ، اونوقت میشه راحت وبگردی کرد.