برای من در بهترین حالتش این بود (بدون اسپلیتر تازه !) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ محدود
با اسپلیتر حداکثر 0.75 mbps
Printable View
برای من در بهترین حالتش این بود (بدون اسپلیتر تازه !) :
2 مگ محدود
با اسپلیتر حداکثر 0.75 mbps
الان با پشتیبانی داشتم حرف میزدم گفت تا شنبه یکشنبه پینگ OK میشه...
سرویس حجمی اگه سرعتش 100 گیگ هم باشه هیچ فایده ای نداره مثل اینه که به شما یه بوگاتی بدن بعد بگن خوب بای با این میتونی 400 کیلومتر بری بعد ولی سوختش لیتری 1 میلیونه :n25: در ضمن پینگ سایر شرکت ها مشکلی نداره این ها همش میگن بعد انتخابات ولی اصلا ربطی نداره کلا خراب کرده
هه! نفهمیدی دست به سرت کرده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا. چون با پشتیبانی تهران تماس نگرفتم.:n02:نقل قول:
با یه ادم فهمیده حرف زدم که این اطلاعاتو بهم داد.
از حرفاش میشد نتیجه گرفت که 90درصد حله. شاید با یکی دو روز تاخیر. ولی طبیعتا دست مخابرات و اسیاتک باز میشه تا تغییرات رو بتونه انجام بده
در ضمن امیدواری داد که سرعت شبانه هم مشکلش حل میشه.(امیدوارم:n01:)
به هر حال باید صبرید....
هنوز نه :n01: تازه امروز از تهران زنگ زدن و ثبت کردن، نمایندگی واسه تهران ثبت میکنه، تهران خودش اقدام میکنه... شانس بیارم مثل امروز، فردا هم سیستمشون قطع نشه :n15:نقل قول:
داداش بذار خون من خشک شه :n02: جسدم هنوز تو سردخونه اس :n02:نقل قول:
عمرا بذارم اون گیت وی رو بدن اینطرف :n24: حالا که میخوایم صفا کنیم، بیان دوباره عوضش کنن...
خوب داداش، دو حالت داره، اسپلیتر که وظیفه اش تقسیم پهنای باند هست بین آپلود و دانلود و تلفن... یا خطت خیلی نویز داره که وقتی اسپلیت میشه سرعتت خیلی کم میشه، یا اسپلیترت کلا مشکل داره. با اسپلیتر یه نفر دیگه هم چکی کردی؟نقل قول:
شکر خورده اینو گفته مگه شهر هرته تا من برم درست شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنوز پشتیبانی بگه درست نمیشه، بیشتر میشه باورش کرد تا بگه درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش جان میخواستی عجله نکنی....
چی میشد این چند روزم صبر میکردی؟!:n07:
بخوای نخوای من تمام تلاشم رو میکنم تا پینگ خوب بشه
تحریم تو برای من فرصت سازه:n02:
باشه GateWay رو نده ولی از یه طریق دیگه دورت میزنم و بدست میارم:n09:
فعلا به شکمت صابون نزن
تا بعد از انت خابات هم هنوز مهمون اسیاتکی:n08:
دوستان سرعت سرویس های حجمی محدود متفاوته یا همشون بازن؟ مثلا سرویس ۵۱۲ محدود چند دانلود میده؟
1مگ رو 4 یا 5 مگ بازهنقل قول:
2مگ رو 5 و 6 مگ بسته میشه
بشرطی که مرکز مخابراتی شما پهنای باندش زیاد باشه
در مورد بقیه اطلاعی ندارم
تا اول تیر به شخصه فرصت میدم به آسیاتک، اگر درست کرد که کرد اگر درست نکرد که نکرد خب، کاری نمیشه کرد ! :n02: ، ولی جدا از شوخی اگر تا اول تیر دانلود شبانه درست نشد حداقله کاری که من میکنم اینه که برای ماه بعد دیگه 2 مگ محدود نمیگیرم و احتمالا 2 مگ نامحدود می گیرم. چون 2 مگ محدود با دانلود شبانه 1 مگ اصلا بصرفه نیست با این قیمتا.