بچه ها من ویندوز 7 دارم اما تنظیمات دایرکست metro 2033 ویندوز 7 که بالای همه ی تنظیمات است خاموش است .
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
Printable View
بچه ها من ویندوز 7 دارم اما تنظیمات دایرکست metro 2033 ویندوز 7 که بالای همه ی تنظیمات است خاموش است .
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مثل اینکه نمیشه تنظیمات این بازی رو دست زدنقل قول:
البته خودم بازی نکردم ولی چند بار از بچه ها شنیدم
.....................
سلام
من بازی machinarium رو دانلود کردم( از سایت ----------.com) ولی موقع اجرا فقط یه صفحه سیاه میاد ولی بازی اجرا نمیشه؟ مشکلش چیه؟
اره چون xp 32بیت ریختم بازیش اومد..کاریش نمیشه کرد رو ویستا 64 بیت بیاد؟؟نقل قول:
ویندوزم ویستا هستنقل قول:
کسی مشکل رو نمیدونه؟؟؟؟
نقل قول:
اقا منم همین مشکل رو دارم
من خودم رو سیتم خودم تمومش کردم ولی وقتی بردم یه جای دیگه مرحله اول تموم میشه و بعد سیاه
البته چند نکته من فایل نصب شدشو کپی کرده بودم و بعد یه دونه فایلش کپی نمیشد حالا اگه کسی از دوستان هست که این بازی رو داره بگم کدوم فایلش تا زحمتی بکشید و اپ کنید برام
سلام دوستان
من بازی Command & Conquer 4: Tiberian Twilight رو دانلود کردم
ولی بازی به زبان روسی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی پچ انگلیسی این بازی رو داره بزاره
ممنون
سلام دوستان
من بازی Metro2033 رو خریدم . بازی رو نصب کردم و با کمال تعجب دیدم که توی فولدری که برای نصب بازی انتخاب کردم فقط این چیزایی هست که عکسش رو این پایین گذاشتم :
وقتی روی اون metro2033 که آیکون قرمز رنگ داره کلیک میکنم این پیغام واسم ظاهر میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته !
حالا مشکل چیه !؟ اصلا این بازی نصب شده ! باید چکار کنم تا اجرا بشه !
بازی دوتا DVD هست که از محتویاتش هم عکس گرفتم که این پایین گذاشتم .
کد:http://www.pic08.com/images/84305919281744705290.jpg
دوستان بی زحمت راهنمایی کنن. من خیلی علاقه مندم که اینو بازی کنم ...کد:http://www.pic08.com/images/23706829811242740200.jpg
درود به همه
من امروز بد کمپانی 2 رو نصب کردم البته رو ویندوز قبلیم که 7 بود نصب بود و تا نصفهاش رفته بودم ولی بعد از نصب وین xp دوباره نصبش کردم ولی الان تو بازی که میره وقتی میخوام موس رو بچرخونم یعنی به اطراف نگاه کنم همش میره به طرف ( طرف راست ) و حتی وقتی میخوام راه برم هر جهتی رو که میگیرم میره به یه جهت نمیدونم باید چکارش کنم ؟
در ضمن از تو قسمت تنظیمات هم دستکارش کردم بازم درست نشد. بگید چشه؟