هر مدل که گرون تر باشه :31: برای تبدیلش هم دوستان تصویرش رو قرار دادند ، بیسیم برای این گفتم که گیر سیم نشی .
فرقی نمیکنه کافیه اکسس پوینت شما موج G رو ساپورت کنه ، نه نیازی به کامپیوتر نیست ، راستش من خودم انجام دادم و از جایی کمک نگرفتم چون خودم با شبکه تا حدودی آشنایی دارم . شما اگر در حد پایه با مفاهیم شبکه آشنایی داشته باشید مشکلی پیدا نمیکنید .
حدودا نیم ساعت :31: هزینش توی این خراب شده ای که من هستم 40 یورو ، توی ایران فکر کنم 10-12 تومن باشه ، درست نمیدونم .
توی درایو های کنسول هایی مثل Ps2 , 360 و Wii بله پرفورمنس بیشتر میشه ، دلیل شکل بخش نگاه دارنده دیسک هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iمچنین وقتی دیسک در حالت افقی قرار داره ، سطح بیشتری ازش تحت تاثیر جاذبه قرار میگیره و البته مقاومت و میزان برخورد سیالات هم هست در نتیجه موتور درایو باید نیروی بیشتری رو صرف گردش دیسک بکنه . این مورد رو میتونید به صورت یک تست ساده انجام بدید ، اگر توی منزل دوچرخه دارید چرخش رو در حال افقی بچر خونید ، بعدش همون چرخ رو در حالت عمودی حرکت بدیدی ، میبینید که نیروی کمتری صرف چرخوندنش در حالت عمودی میکنید .
عین همین داستان در مورد هر شیئ گرد و گردان وجود داره :31:
قابلی نداشت ، فقط بی زحت رنگی پنگی ننویسید ، با سپاس .
پس چی که میخوام :31: از این لیستی که اینجا گذاشتی اونهایی که ستاره زدم رو دارم ، فقط بی زحمت اساسین و شخص اول و اسپیلینتر سل نباشه :11::40: :
Gears of War 1&2
*Call of Dutty:Modern WarFar 1&2
ninja Guiden 2
*Assassin's Creed 1&2
Dirt 2
Mass Effect 2 (فرماندهی-گرافیک بالا)
Alone In The Dark ( نو آوری-خلاقیت-ترس-open World)
The Darkness (داستانی عشقی -مخوف-با معنا)
Resident Evil 5 (داستانی زیبا-گرافیک بالا-همکاری)*
Army of Two 2
Tekken 6
Splinter Cell:Double Agent
Devil May Cry (عشقی-اکشن-نور پردازی عالی)
Silent Hill :Home Coming ( ترسناک-خلاقیت-حق انتخاب-عاطفی)
GTA IV :Original & GTA IV :Episodes From liberty City (زیبایی-open World-آزادی عمل-نو آوری)
*ACE Combat 6
[Prototype] (سبکی جدید و جالب)
Dead Space
*Batman :Arkham Asylum
FIFA 2010 (بدون شرح...)
Mirror's EDGE (بدون رقیب در سبک خودش)
Tom Rider:Under World
Ghost Recon:Advanced War Faighter
اسمش رو نمیدونم ، من توی یه دونه از این فروشگاه ها اتفاقی دیدم ، ولی معمولا از این اسم ها داره :
Xbox Open toolkit و از این مدل اسم ها .