سلام
این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟
1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت
میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟
Printable View
سلام
این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟
1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت
میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟
کسی از دوستان اپلی هست به ios 13 اپدیت کرده باشه
و volte داشته باشه؟
نقل قول:
سلام
برای بنده در برخی نقاط ایران به صورت محدود
و به صورت فراگری در خارج از کشور 4G+ بر روی گوشی Xiaomi Mi A2 دریافت کردم.
همچنین دوستان بنده که MI5 دارند به 4G+ ایرانسل قادر به اتصال هستند
نقل قول:نقل قول:
با سلام
اگر بخوام عمیق تر وارد این قضیه بشم ما دو نوع تجمیع فرکانسی داریم یکی از نوع intra-band (باندهای مشابه) و دیگری از نوع inter-band (باندهای چندگانه) گوشی های شیاومی از نوع اول پشتیبانی میکنن. برای همین در کشورهایی نظیر چین یا استرالیا که تجمیع فرکانسیشون از نوع اوله 4G+ پشتیبانی و در استاتوس بار گوشی هم نمایش داده میشه ولی در ایران و اکثر کشورهای دیگه جهان که تجمیع فرکانسیشون از نوع دومه 4G+ پشتیبانی نمیشه.
برای همین در پست قبلیم اشاره کردم گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن.
بطورکلی اینکه میگید در ایران مشاهده کردید گوشی شیاومی فورجی پلاس نشون میده دو حالت داره:
اگر mi9t در منطقه شما فورجی پلاسه ایا گوشی های دیگه شیاومی هم مثل همین ردمی نوت 7 فورجی پلاسه یا نه!
-اگر جواب مثیته معنیش اینه که گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن و دلیل اینکه در اون منطقه شما فورجی پلاس نشون میده اینه که منقطه مخابراتی شما تجمیع فرکانسیش استثناعاً برخلاف خیلی از مناطق ایران و جهان از نوع intra-band هست.
-اگر جواب منفیه و فقط mi9t فورجی پلاسه ولی برای مثال ردمی نوت 7 نیست معنیش اینه که گوشی هایی مثل mi9t از تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band) پشتیبانی میکنن و مشکلشون برطرف شده.
که بنظر میرسه همونطور که قبلا گفتم حالت اول درست باشه یعنی گوشیای شیاومی فقط از intra-band پشتیبانی میکنن نه inter-band و اگر شما در اساتوس بار گوشی فورجی پلاس میبینید بخاطر اینه که تجمیع فرکانسی منتطقه شما استثناعاً از نوع intra-band هست.
سلام منطقه به منطقه و شرایط سیگنالی چیپ و ... تو عامل سرعت تغیر میذارهنقل قول:
من 2 -7 صبح 30 روزه با همین سیاست مصرف رو 10 تومن گرفتم و تو یه ساعت و نیم از ساعت 2 تا 3 و نیم بازی با حجم 50 گیگ دانلود کردم
تست سرعت هم تو تاپیک تست هست
فقط باید تست کنید
این بسته ۲ تا ۷ یک ماهه نامحدود ۱۰ تومن ، مصرف منصفانه داره؟ چون چیزی دربارش ننوشته وقتی میخوای بری و یکی از دوستانم خریده بود توی پیامکش چیزی ننوشته بودنقل قول:
تجربه استفادمو دارم میگم تازه بعد از محدودیت ها بسته خریدم! چهارشنبه که بسته رو خریدم از 2 تا هفت زدم دانلود 170 گیگ این حدودا فقط دانلود کردم!نقل قول:
دیشب 110 پریشب180 گیگ امشب هم سرعت بدک نیست
اون سیاستش نمیدونم چطوریه ولی فعلا که من محدود نشدم
میانگین سرعت امم 13 مگابایت داره میچرخه الان
از ساعت 2 تا 4 سرعت حدود 9 تا 13 میچرخه 4 تا 6 و نیم 13 تا 16 مگابایت
البته امشب دانلودارو زدم از 2:52 دانلود متاسفانه والا تا اخر صبح بهت عکس میدادم که چقدر بیشتر مصرف میکنم :cool:
درود
وقت بخیر
حقیقت من یه مودم fd-m60 ایرانسل دارم که آنلاک شده . امروز یه مطلبی رو داشتم تست میکردم که به نظرم عجیب اومد !
اول با استفاده از LTE Watch ، مودم رو بردم رو باند 1800 و سرعتی که میگرفتم حدود 5-6 مگابایت بود . بعد بردم مودم رو روی 2600 و باز هم سرعتی که میگرفتم حدود 5 مگابایت بود .
حالا مشکل این جاست که وقتی مودم رو روی حالت lte-advanced (تجمیع) ست میکنم و یا رو حالت automatic میذارم ، باز هم همون سرعت 5-6 مگ رو میگیرم !!!
سیم کارت هم همراه اول ـه و باز تاکید میکنم مودم آنلاک شده هست .
حواستم ببینم قضیه از چه قراره ؟ مگه قاعدتا تجمیع این دو تا فرکانس نباید به من سرعت بالاتری بده ؟ :mellow:
تجمیع شرایط داره وجود دو باند فعال مثل 3 و 7 و فعال بودن قابلیت تجمیع توسط اپراتور و فعال بودن قابلیت تجمیع در فریمور و وب یو ای مودم شما و اصلا نیاز نیست دست به انتخاب باندها یا قفل روی حالت خاصی بزنید خصوصا در مودم fd-m60 . برای مطمئن شدن تجمیع میتونید از سیم کارت ایرانسل هم استفاده کنید و تست بزنید .نقل قول: