نه داريوش اهل رپ نيست با متال حال ميكنه
نظرشو در مورد بارزوم بپرس!
Printable View
نه داريوش اهل رپ نيست با متال حال ميكنه
نظرشو در مورد بارزوم بپرس!
سلام داریوش جان
یه سوال داشتم:
کسی رو به اسم یا نام کاربریa.gh.n یا آزیتا_32 نمی شناسی؟البته بگم که این دوتا یک نفر نیستند ولی احتمال دارند باشند. خیلی تیپش بهت میخورد ... تو یه فروم دیگه بود ولی یه دفعه ای قیبش زد .... در کل بچه باحالی بود
اگه میدونی حتما بگو
.
.
نظرت در مورد مریلین مانسون چیه؟از کدوم آهنگش بیش تر خوشت میاد؟
تا حالا از گروه darkseed چیزی گوش کردی اگه آره آیا از اونا خوشت اومده اگه نه چرا ؟ تا حالا کتاب های نیچه رو به طور عمیق خوندی نظرت راجع به اون چیه فقط نظر خودت رو بگو نه شنیده هات رو آیا به فلسفه علاقه داری اگه آره چرا و اگه نه بگو چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اونجایی که آق داریوش جونم حالا حالا بلند نمیشه ، بازم سوال :
اون فلشت چی شد ؟ کده کمک کرد ؟
پاف چیه ؟
نام قدیم قسطنطنیه ؟
منو میشناسی ؟
گوشیت چیه ؟
دوست داری بیام اونجا گردنت رو بشکنم ؟ :11: اگر بله ، چگونه ، با دست ، با چوب و یا غیره ؟
تو دستمال کاغذی فین کردی ؟
تا حالا مار بوست کرده ؟
اگه یه روز بن بشی من خوشحال میشم یا شادمان ؟
حق کپی رایت رو کی انداخت تو دهنت ؟
چرا تا ساعت 2 نصفه شب چت می کنی ؟
چرا من از اسمایلی متنفرم ؟
تا اینجا فعلا کفایت میکنه ، تا بعد
ميبينم که صندلی بد جوری يخ زده ! داريوش هم که جيم زده خبری ازش نيست
اصلا هيچ اعلانی مبنی بر ماندگاری يا عدم ماندگاری داريوش خان شده ؟
اهوی کجايی داااريووووش ؟!!
آقا از دانشجوهای گله دانشگاهه ما هستش ها!
هواش رو داشته باشید
داریوش جون چرا پیچوندی رفتی؟ هان؟! خب یه خبری چیزی میدادی بابا!! سریعا علت تاخیر رو گزارش میکنی. میخوام در عرض 3 ثانیه بعد از ورود گزارشش رو توی تاپیک ببینم. مفهوم شد؟!؟!؟!
صندلي نشينتون گرخيده؟
خوب ميگفتي سوال نپرسم ديگه.
به به به! اینورا!×! (با خودم بودم:20:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم که تو این دو روزه که رفتم ولایت دنباله درس و مشخ خانوما تاپیک رو زیر و رو کردند، بعضی ها نقشه خرمگسه معرکه رو بر عهده گرفتن÷×! و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکلی نیس در اولین فرصت پست های مربوطه ویرایش میشوند (اگه این پی سی اینقد سر به سره من نزاره و ویرایش بشه!!!) و دوستان و آشنایان به خونه هاشون راهنمایی میشند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگزریم شرمنده دوستان به خاطره غیبتم امضام رو هر کاری کردم تو یک شنبه ای ویرایش نشد که نشد، همینطور اینجا هم نتونستم پستی چیزی بدم!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H M R 0 0 7
اینم از سوالها بخش دوم من:
:10:
بجواب:
اگه رئیس جمهور بشی چیکار می کنی؟
میسپرمش به کسانه اینکاره! من از سیاست و ... چی سر در میارم!×!
اگه بهت یک میلیون دلار بدن چیکار می کنی؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندانم ولی میدانم! که من از این شانسها یختی!
اگه یه آدمو(مثل خودم!) بزارن جلوت ، یه چاقو هم بدن دستت و سه تا تفنگ بزارن رو سرت و بگن اونو بکش تا کشته نشی ، چیکار می کنی؟!
کلا آدم کشی کاره بدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب چی کار میشه کرد شده برایه انتقامم!!! زنده بمونم باید بکشمت دیگه
اگه از یکی خوشت نیاد و اون بهت گیر بده ، چیکار می کنی؟؟
مثله همیشه از اسپریه پیـــــــــــچــــــــش استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته در صورته توان از نوعه نا محسوسش
آدم رکی هستی؟
بنا به شرایط بلی! ولی کلا شوخی هام هم بی کنایه نیستن در مواقعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابعیت از مثله:
طرف شوخی شوخی هم تیکش رو میندازه و ....
اگه یکی که دوسش داری ،بهت بگه یه کاری رو دوست ندارم انجام بدی ،تو اون کارو بازم انجام میدی؟؟
چه دوسم داشته باشه چه نداشته باشه چه دشمن باشه یا ... اگر اون کار خوب نباشه خوب انجام نمیدمش دیگه
آدم وطن پرستی هستی؟؟
مقادیری ( در حده قرون وسطی یی!) بلی
حاضری واسه کشورت(نه دولتش!) جونتو بدی؟؟
نع!
نظرت در مورد سیگار چیه؟؟
ای.... چیزه بی خوده باحالیه
خوابالویی یا نه؟!!!
نه همچین
نظرت در مورد ساواک چیه؟
بر خورد نداشتم باهاشون ....:31:
در مورد فتحعلی شاه قاجار چی می دونی؟!!!
در حده اسمش و مقادیری .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد بن لادن ، صدام ، طالبان چیه؟!!!
احتمالا پسرایه بدی بودن! نه؟
می دونی محمد صباح کی بوده؟؟
محمده سحر خیز؟! ندانم
تهرانو بیشتر دوست داری یا شهر الانتو؟؟ اگه هم تهرانی هستی که هیچی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیـــــــــــــــــــــــ ـــش!!×!
خدا رو شکر همین الان رسیدم موقعه رفتنی باز یه پیکان آر دیه! و سرنشیناش ترکیده بودند بسی .... کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر های همچین کمی هم نرفتم تو زندگیم ولی باز به مراتب فرهنگ و ... تهران رو ترجیح میدم
تو شهرهایه کوپیک یا بزرگ زیاد دووم نمیتونم بیارم
دوست داری یه روزی با داداش حسين (خودم) بری كشور مورد علاقت؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی بگم والا! مثله بعضی خانوما!!! دسته بزن نداری که خدایی نکرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خودکار و کاغذ میدن بهت ، برای یک سال بدون هیچ امکاناتی زندانیت می کنن...با اون خودکار و کاغذ چیکار می کنی؟!!
نگهشون میدارم برایه اضافه زندانه ساله بعدم
دوست داری بچت پسر باشه یا دختر؟؟
تکراری! هر چی بود بود!×! سالم باشه و ....
دوست داری تو بزرگتر باشی یا زنت!
:21: مثله همه بنده مگر در شرایطه خاص×!
اصلا ایده آل هات در مورد یه زن خوب چیه؟(قابل جواب ندادن)
مثله بعضی ها نباشه×!××! :2:
نظرت در مورد تلفن حرف زدن و اس ام اس بازی چیه؟
1. الافی
2. بیکاری
3. دانشجویی!!!
4. سربازی
5. بچگی
6. در شرفه بزرگی
7. عشقولک بازی
8. شاسخول بازی با نونه اضافه
9.بسی جالب و مفیوض گردان!×!
10. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عقرب بدت مياد؟
از استیلش!!! خوشم میاد ولی از خودش نه!
چه نوع فیلمی دوست داری؟؟کدوم از اینارو بیشتر دوست داری؟(آل پاچینو ، رابرت دنیرو ، همفری بوگارت ، مارلون براندو ، جک نیکلسون)
بیشتر سبک های:
1. مقادیری تخیلی و مخصوصا افسانه ای :40:
2. ترسناک! به میزانه کافی
3. بعضا مفهومی
4. اکشن های کلاسیک و martial art
5. خنده دار و teen ager ای:31:
نظرت در مورد Fast Food چیه؟!
لازمه یه زندگی و مرگ و میره دنیای امروز:20:
تقویم میلادی یا خورشیدی؟کدوم بهتره؟
بسته به تاریخ و فرهنگ جفتشون خوبن!
ولی از لحاظه بین المللی و ... به مراتب میلادی بهتره
دوست داشتی زمان به عقب برگرده؟(اگه آره ، دوست داری به چند سالگیت برگردی؟)
خوب معلومه ولی بر نمیگرده که!
چی بگم والا هر چقد کوچیک تر بهتر
الان نظرت در مورد آواتار من چیه؟!(این دیگه سلیقه ی خودته ها!!)
زیاد دوسش ندارم:31:
خوب اينا سري دوم بود.هنوز مونده. فعلا اينا رو جوواب بده :21: اگه هم که نمیخوای بگو تا دیگه مطرح نکنم!
ممنون بازم در حده سوادم بدی چرا که نه:31::40: