دوستان کسی همچین واژه ای به گوشش نخورده ما رو راهنمایی کنه آیا؟ :n02:نقل قول:
Printable View
دوستان کسی همچین واژه ای به گوشش نخورده ما رو راهنمایی کنه آیا؟ :n02:نقل قول:
به حجم ارتباطی نداره دوستان الکی حجم اضافه گرون نخرید فقط پولهایتون رو حروم میکنید اینجوری هم آشغال نت با دمش گردو میشکنه قبلا با ۱۰ مگ حجم باقی مانده با ۲ مگ ۴۰۰ تا دانلود میکردم اگه این کار رو بکنین شرکت هم از دستی سرعت ها رو میاره پایین تا حجم بخرین و ببره بالا واقعا نمیدونم چرا یک عده الکی حجم اضافه میخرن:n23::n23::n23::n23::n23:نقل قول:
مک آدرس یه آدرس برای شناسایی اجزا و واسطههای فیزیکی در داخل شبکه. مثلاً هر کارت شبکه (نه خود کامپیوتر) یا مودم یا روتر یا هر وسیله دیگهای که به شبکه وصل میشه باید یه آدرس فیزیکی یا همون مک آدرس داشته باشه. بنابراین اگه کامپیوتر شما از طریق وایرلس به شبکه متصل بشه کارت شبکه وایرلسش یه مک آدرس داره و اگه از طریق کارت شبکه کابلی متصل باشه یه مک آدرس دیگه داره. این آدرسا به صورت پیشفرض تعریف شدن اما میشه اونا رو دستی هم تغییر داد.نقل قول:
این hostname رو کجا دیدی؟ اگه منظورت hostname خود ویندوزه که راحت میشه تغییرش داد. باید بری تو پنجره System Properties تو سربرگ Computer Name و دگمه Change رو بزنی. تو پنجرهای که باز میشه میتونی Computer name که همون hostname هم هست رو عوض کنی.نقل قول:
از اینجا mtu مناسبتو پیدا کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 12 مگ گرفتم که سرعت دانلود شبانم زیاد باشه ولی دقیقاً از ساعت 2 به بعد داغون می شه..... تک لینک که می زارم اولش روی 150 هست و 100 هست ولی سریع کاهش پیدا می کنه و میرسه به 30 40 !!! :n04:
دیشب 7 تا لینک برای دانلود گذاشتم که همشون به 30 40 تا می گرفتن.... دیگه بیشتر نمی تونستم بزارم چون سایت باز نمی کرد
شب قبلش سرعت من روی 4 مگ بود که همین اوضاع رو داشتم..... یعنی 4 مگ با 12 مگ فرقی نکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل با 12 مگ حدود 2.2 گیگ دانلود کردم...... خیلی خرابه
چیکار کنم ؟!
یک چیز جالب : دیشب 6 تا فایل برای دانلود گذاشته بودم که همشون حدود 40 50 درصدشون رفته....... حساب کردم همشون حدود 2.2 گیگ دانلود شدن.... سایت ها زیاد باز نکردم.... حالا می گیم 2.5 گیگ کلا دانلود کردم...... ولی چرا تو سایت صبانت نوشته من 4900 گیگ دانلود داشتم !!!!!!!!
نقل قول:
وضعیت دانلودت در روز از سایتهای خارجی چطوریه ؟ با تک کانکشن و مالتی تست کردی ؟
خط رو چند مگ بستن؟نقل قول:
و اینکه شما باید خیلی بیشتر ازینها دانلود کنی شبا!!:n09:
یک سوال شرعی از دوستان
تو STATUS کانکشن مقدار دانلود یکچیزی نوشته
تو ریز مصرف صبانت یکچیز دیگه "بیشتر"
کدوم درستتره؟
نقل قول:
وضعیت دانلود صبانت 12Mb/s روزها از سرور خارجی چقدره ؟ با تک کانکشنن میشه یه تست بزارین ...
ما بیسوادیم!:n02:نقل قول:
منظورت تک لینک بود دیگه؟!
درکل روزانه سرعت 1000 تا 1300
یعنی با 1 کانکشن روی IDM از سایت های خارجی آیدی یاهوتو بده یه چیزو ببینم اگه خوب بود منم بیام صبانتنقل قول: