رنج ip جدید مخابرات که تا امروز ندیده بودم 80.191
پینگش جالب نیست
Printable View
رنج ip جدید مخابرات که تا امروز ندیده بودم 80.191
پینگش جالب نیست
واقعا سیستم جالبی دارن! حجم من دیشب تموم شد. خب طبق معمول با خود مخابرات که پنل خودش رو باز نمیکنه در این مواقع. با مکافات اینترنت موبایل رفتم پولوتو وصل نمیشد! جالبیش اینجاست با 2020 تماس گرفتم تا دکمه 3 رو میزنی که به پشتیبانی وصل بشه خانومه میگه خدانگهدار و قطع میکنه!!!! :n04:
از نطر مصرف اینترنت هم من به شدت به پلوتو مشکوکم. من که قبلا با آی اس پی های قبلی ده برابر الان مصرف داشتم الان سه برابر اون موقع حجم میخرم!
یعنی این مشتری مداری رو هیچ جا تو دنیا نداره. واقعا به شعور آدم توهین میشه! :n15:
خلاصه که من روی خط دیگه خونه از یک آی اس پی جدید به اسم عصر تلکام درخواست دادم. قیمت هاش که خوبه چون تازه اومده احتمالا پورت هاش بازه. حالا وصل شد تست میذارم.:n06:
پلوتو بدترین و مزخرف ترین پنلیه که دیدم
اینا اومدن قالب جدید براش طراحی کردن که بگن مثلا تغییر کرده ولی پایه و اساس همون برنامه سابق هست
حجم خور تر از پلوتو تو عمرم ندیدم
سلام دوستان
این آسیاتک رو فیبر نوری سرویس میده یا نه؟
شنیدم آسیاتک رو فیبرنوری هم سرویس میده
نقل قول:
سلام
این آموزش را پیدا کردم.
تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.
کد:yon.ir/xQmz
پلوتون که واقعا دیگه تر زده واسه من حتی پنل هم نمیاره:n13::n41:
بدترین مشکل پلوتون حجم خوریه زیادشه . در عرض 3 روز 1 گیگ حجمم پرید . چند ماهه دارم میگم پلوتون حجم خوری داره .
از طرف خودم صد در صد مطمئن هستم . ولی پلوتون یه ریگی به کفششه .
دوستان مودم شما هم بعد از خاموش روشن کردن دیر IP میگیره؟ واسه من تا 15 مین هم طول میکشه.
برای منم امروز همین مشکل بود اما در حد 5 دقیقهنقل قول:
ببخشید دوستان من طرح کمپین تابستان - پاییز مخابرات رو استفاده میکنم که تا چند روز آینده به پایان میرسه . میخواستم بدونم در حال حاضر مخابرات طرح جدیدتر از این طرح داره که دانلود شبانه اش کاملا رایگان باشه یا خیر ؟ و آیا هنوز مثل سابق امکان تمدید طرح های گذشته وجود داره یا خیر ؟ ممنون .