سلام . ویندوز 7 ریختم بازی war craft (frozen throne نمیتونم اجرا کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟
Printable View
سلام . ویندوز 7 ریختم بازی war craft (frozen throne نمیتونم اجرا کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
وقتی بازی در ویندوز 7 اجرا نشه پس بازی فقط توی xp اجرا میشه کاری نمیشه کرد.
وقتی اجرا میکنی ارور میده؟
نقل قول:نقل قول:
عزیزم تو قسمت خود بازی مطرح کن جواب رو میگیری
نمیشه که زود بیان جواب بدن شاید رفتن بخابن وایسا :31::31:
اینجاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399007
سلامنقل قول:
نه اینطوری حل نشد
من قبلا بازی رو نصب و بازی کرده بودم و مشکل خاصی نبود و میدونستم باید سال رو تغییر بدیم
دیروز که نصب کردم و خواستم اجرا کنم هم تست کردم از سال 2005 تا 2009 تغییر دادم.
ولی باز هم همون ارور رو میده و میگه مثل اینکه یکی از کتاب خانه های سی پلاس پلاس مشکل داره.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
داداشم میخواد بازی کنه کچلم کرده : دی
سلام به دوستان من بازی بتمن تیمارستان ارکام گرفتم مشکل سیو داشت از کرکی که در این تاپیک ذکر شده بود استفاده کردم مشکل حل شد ولی بعد از چهل در صد بازی کردن نوشت سیو بازی بسته شده است و غیر قابل استفاده است و دوباه باید از اول شروع کرد ایا راه حلی وجود داره یا باید از کرک دیگه ای استفاده کرد
نه باید از اول بازی کنینقل قول:
من تو 1 ساعت از اولش تا اون جاش رفتم:10:
مشکل منم همینه کسی هست جواب بده؟:13:نقل قول:
سلام من کال اف دیوتی 4 رو سیستم نصی کردم هنگام اجرای مولتی پلایر صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون!!کلوز میشه
ویندوز رو عوض کردم نشد؟؟
3 نسخه کال 4 رو امتحان کردم نشد(حتی با یه نسخه دوستام مولتی بازی میکنن همونو نصب کردم نشد چه کار کنم؟؟
ویستا 64 بیت
نقل قول:
سلام من کال اف دیوتی 4 رو سیستم نصی کردم هنگام اجرای مولتی پلایر صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون!!کلوز میشه
ویندوز رو عوض کردم نشد؟؟
3 نسخه کال 4 رو امتحان کردم نشد(حتی با یه نسخه دوستام مولتی بازی میکنن همونو نصب کردم نشد چه کار کنم؟؟
ویستا 64 بیت
شاید از ویندوزت باشه چون 64 Bit هست
کسی نیست ؟:دی
قسمت مولتي اين بازي كرك نشده بود كه الان شدهنقل قول:
كرتون رو عوض كنيد