لعنت به این مخابرات از ظهر تا الان نتم قطع بود خیلی افتضاح شده شاید تنظیم مقررات داره پیگیری میکنه اگه اینجور باشه که عالیه خدا کنه جریمه ی سنگینی بندازه به عوالشون تا دلم خنک بشه
Printable View
لعنت به این مخابرات از ظهر تا الان نتم قطع بود خیلی افتضاح شده شاید تنظیم مقررات داره پیگیری میکنه اگه اینجور باشه که عالیه خدا کنه جریمه ی سنگینی بندازه به عوالشون تا دلم خنک بشه
10 مگ مخابرات اهواز تست کردم سرعت تست اسپید فیکس 10 مگ بود اگه یه طرح حجم بالا به یه قیمت مناسب داشت خیلی خوب بود
منم امروز لینکم ثابت نمیشد و هی چشمک میزد.بعد 45 دقیقه وصل شد الان
پاک شودددددددد
آقا بعد از قطعی سرعتم سر به فلک رسیده رسیده به سقف دان استریم:n04:
ibs از کار افتاده
سروش چرا قاط زدی ؟ ادم میترسه بیاد نزدیکت یه وقت مورد تجاوز قرار بگیره.
اگه میخای مشکل داون استریمت حل بشه باید خودت دست بکار شی .التماس کردن به این و اون فایده نداره . برو تو کار الکا . مورد عنایت قرارش بده و خطط رو رو هر مقداری که خواستی بزار.
حالا غیر مخابرات گور به گور شده کجا سراغ دارید ارزون هم باشه ؟
بعد از مدتی اومدم سر بزنم . اره واقعا احمقن من یکبار که از بس مشکل داشتم سر تنظیمات خط رفتم پیش منشی بخش فروش با اینکه کاره ای نبود صدامم رفت بالا یه کاغذ نوشت داد به پشتیبانی تا درست کردن . باز چند وقت پیش گفتم مشکل قطعی دارم ولی نویز ندارم دست به تنظیمات خط نزن خواهشا پدر ما سر این تنظیمات درومده تا تلفن رو قطع کردم دیدم خط رو گذاشته رو 128 .نقل قول:
بعدشم با کلی جر و بحث و خواهش و دعوا و چپ و راست هرچی توضیح دادم که سرعت با آی بی اس تنظیم میشه نه با تنظیمات خط نمیفهمید اپراتور برام بالا نبرد . آخرشم با وجود اینکه نزدیک به سکته بودم درست شد خط .
الانم هنوز 512 نامحدود دارم سابقا هم 128 و 1024 نامحدود داشتم . هیچ جای دیگه هم نمیتونم برم چون خونمون روزانه دانلودر داره !!!! منم سر میزنم به یوتوب , دانلود شب به هیچ دردم نمیخوره محدودیت دار هم بگیرم باید 30 گیگ باشه ! قیمتای جدید هم با اینکه 2 و خورده ای برابر هستن اما اونطور که از شواهد پیداست چاره ای جز پرداختش ندارم چون هیچ جای دیگه نامحدود اینطوری نمیده مگر وایرلسی یا آی اس پی پرتی باشه که اونا هم یا نداریم یا باشن کاملا شوتن یا قیمتاشون بالاست . Ghost Recon Online هم هر از گاهی میتونم بازی کنم همینش هم خوبه . خلاصه همه آی اس پی ها مشکل دارن راه حل با انتقال واسه خیلیا حل نمیشه باید تحمل کرد .
دو سه ساعت پیش به مدت یک ساعت اینجوری بود اوضاع : سرعت 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که رفتیم رو دانلود ibs از کار افتاد:n19::n19::n19::n19::n19: