واقعا کسایی که در 01 آموزشی هستند خیلی بهشون سخت میگذره :دینقل قول:
این دیگه اسمش آموزشی نیست
Printable View
واقعا کسایی که در 01 آموزشی هستند خیلی بهشون سخت میگذره :دینقل قول:
این دیگه اسمش آموزشی نیست
ممنون دوست من اره میدون گمرک رو می شناسم کجاست . این مغازه هایی که میگین دقیقا دور میدون هستش ؟ یا تو خیابون های اطراف میدون گمرک .نقل قول:
و اینکه اگر بخوایم بریم اونجا میشه با بی ارتی از راه هان سوار شیم و مولوی پیدا شیم و از اونجا پیدا بندازیم تا گمرک ؟
هم دور میدون مغازه هست و هم تو خیابون های منتهی به میدوننقل قول:
از راه آهن تا مولوی اگر اشتباه نکنم یه ایستگاه اتوبوس بیشتر راه نیست پیاده میشه رفت ولی آره با اتوبوس هم می تونید .
حسن اباد و میدان امام حسین هم همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن هم این جور وسایل رو میفروشن اما به اندازه گمرک مغازه نداره .
دمت گرم دوست من . ممنون بابت راهنمایی خوب و مفیدتون .نقل قول:
سپاه هاشمی نژاد نیشابور اول دی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه فوق لیسانس تا جایی که من میدونم دوره کد ندارهنقل قول:
و اما فلسفه دوره کد !
اینکه ارتش دلش به حال کسی نسوخته و الکه بهش آموزش بیشتر نمیده رو در نظر داشته باشید ! پس قضیه این دوره کد چیه که بعضیا میخورن بعضیا نمیخورن !
دوره کد برای افرادی در نظر گرفته میشه که رشته تحصیلی شون کاربرد چندانی برای ارتش و تشکیلاتش نداشته باشه ، بنابراین 2 ماه اضافه تر شما رو آموزش تخصصی میده که تو رسته و تخصص مورد نظرش از شما استفاده کنه
یعنی تخصص قبلی تون رو تو خدمت در نظر نمیگیره ، به عنوان مثال یه سری رشته ها میفتن مرکز آموزش پشتیبانی ( مراپش ) و رسته اداری پرسنلی میخورن ، میرن تو اجودانی پوستشون از کار سنگین اداری کنده میشه
یا میفتن اصفهان مرکز آموزش توپخانه ( مراتو ) یا مرکز آموزش مخابرات ( مرامخ ) و ...
یه سری ها هم مثل ما که کامپیوتر بودن به هیچ وجه دوره کد نمیخورن عوض اش میخورن و میخوابن :دی
دیپلمه ها و بعضی از افرادی که انصرافی از دانشگاه بودن هم بسته به شانس دوره کد میخورن و گروهباندوم یا گروهبانسوم میشن و آجر نمیچسبونن !
بیشترین نیرو رو ناجا میگیرهنقل قول:
بعد ارتش
بعد سپاه و بقیه ارگانهای وابسته ش
معمولا یکی در میون کد میخورن ( بسته به نیازی که ارتش داره )نقل قول:
ستوانسوم میشید در ارتش ( لیسانس )
ارتش اینروزا خیلی فوق میگرفتنقل قول:
بله تقی به توقی میخوره و وضع خراب میشه از جیره و زمان خدمت سربازان کم میکنن تا بودجه برسهنقل قول:
اتفاقا بهتر ! کی بدش میاد ؟!
میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !نقل قول:
همه چیز منصفانه نیست دوست عزیز ، حتی تو خدمت هم باید تبعیض وجود داشته باشه ( دلیل داره )نقل قول:
من یدونه از این اورکت های سبز چند سال پیش از عموم گرفتم که می گفت آمریکاییه ولی برچسبی چیزی روش نیست . انصافا هم خیلی خوب گرم می کنه . کلایی که میره داخل خود کاپشن خیلی نازکه ولی وقتی میذارم سرم اندازه 2 تا کلاه کاموایی گرمم می کنه .نقل قول:
میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !
یه سوال از کجا میشه فهمید که جنسی که از گمرک می خریم آمریکایی یا قلابیه ؟ نشونه خاصی داره (اگر آره رو این کاپشن خودم هم باید چکش کنم ) .
از جنس و کیفیتش میشه فهمید ، یه پلیور ایرانی با آمریکایی خیلی دوخت و جنسش فرق میکنه احتیاجی به لیبل و الزاما made in usa نیست !
اقا راسته كه هركي بيوفته سيستان تو خدمت ميتونه باره خودش رو ببنده؟!(البته اكه زنده بركرده!)
شهيد دستغيب جهرم نبود؟١ دي.
سلام دادااااش تا حالا کجا بوودییییی :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار پادگانو دارم همه جوره هماهنگ کنیم با هم بریم البته اگه موافق باشی
آهاا منم یک دی هاشمی نژاد نیشابورم :20:
:20: