H M R 0 0 7
خوب اینم سری اول سوالاتم خدمت داريوش!
به به به درود و خوش اومدی بفرما...
هركدومش تكراري بود شرمنده، من سوالات قبلي رو نگاه نكردم
عیب نداره :31: جوابه random میدم
اگه ادمین پی سی ورد بشی چیکار میکنی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی بگم والا! فکرش رو نکردم فرومه چند هزار کاربره با فرومه چند صد کاربره مدیریت و ... اش فرق میکنه
باید بشم تا بعد از یک سری انجام آزمایش هایه هسته ای و بن شدگی و .... و لت و پار کردنه چند هزار نفر پی ببرم بهش همی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سهام بانک مرکزی مال تو بود چیکار میکردی؟
WoW [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزاشتمش تو بانکه پارسیان ماهیانه سودش رو میخوردم!!! ماهی چند تا ویلا و کشتی و ... میخریدم تفننی:31:
امتیازه فیلــــترینگه کشور رو هم میخریدم:21:
اگه از پی سی ورد اخراج بشی چیکار میکنی؟(خدایی ناکرده)
با کودکه درون یا همون اصغری007 میام دایم البن میشم×!
مهمونی زیاد میری؟
بسته به مهمونیش داره ولی در کل نه خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در باره قلیون چیه؟
چیزه بی خوده الکیه با حالیه!×! البته من 2-3 سالی میشه که دیگه نمیکشم زیاد
سر کار رفتنو دوست داری؟
بسته به کارش بله یا خیر...
ولی در کل خوبه و لازمه یه زندگیه امروزی
نظرت درباره ماکارونی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yummy!
قیامتو قبول داری؟
تا حدوده زیادی بلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد پسره خوبیه؟
کدوم؟ سعید رونالدو؟ آره من که بدی ای ازش ندیدم
اگه به تو بگن برو خارج از کشور میری؟
بسته به کجاش و موقعیت های اینجا و اونجام در اون بازه یه زمانی، بلی یا خیر
رابطه تو با تلوزیون چیه؟
بسیار دور ولی با ماهواره بسی صمیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا بچه دوست داری داشته باشی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندانم! ببینیم اصلا پولمون به جایی میرسه که زن بگیریم یا ....
نظرت درباره فردوسی پور چیه؟
چون فوتبالی نیسم نظره خاصی ندارم ولی کارش خوبه
اگه عذابه وجدان بگیری چیکار میکنی؟
وجدانم رو عذاب میدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم فصلو رو دوست داری؟
پاییز و زمستون
کدوم روز هفته رو دوست داری؟
همون روزایی که تو ترم نباید برم دانشگاه××× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همين الان بهت بگن ايدز داري چيكار ميكني؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرم تو اتاقه تمساح ها با اونا دوست میشم
در اولین فرصت درس رو هم میزارم کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي مورد علاقت؟
همین n-gage که چند ساله دارمش همی
البته از اونیکی ها هم خوشم میاد ولی باز:
پــــــــــــــــــــــــ ــول ندارنیــــــــم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخواهي تو يه چيزي بهترين بشه خودت تو چي دوست داري بهترين بشي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی بشه؟ من یا اون یا اونیکی؟
من کلا دوست دارم همینطوری بهترین بمونم در کل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریال LOST رو دیدی؟(اگه ندیدی حتما ببینش!)
بلی مقادیری جسته گریخته دیدم همی
MBC ACTION هم که داره باره چندمه که شبا میده هی!× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که وقت گزاشتی و همیشه موفق و پاینده باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]