بچه ها مال شما هم 2 شبه سرعتش خرابه ؟
مال من از 50 به بالاتر نمیره
و دانلود هم نمیکنم
Printable View
بچه ها مال شما هم 2 شبه سرعتش خرابه ؟
مال من از 50 به بالاتر نمیره
و دانلود هم نمیکنم
نامحدودش بعد از 10 روز گند زد اصلا صفحه باز نمیشه در 24 ساعت فقط چند ساعت سرعت خوبه شبها تعطیل میشه برای محدودها خاک تو سر 20:30 با اون پیگیری گندش
سلامنقل قول:
کدوم سرویس نامحدود گرفتی؟
رفيق از حول حليم افتادي تو ديگ..!!!:31:نقل قول:
به نظرم خيلي عجله كردي:46:
الانم دير نشده سريع عوض كن بيا محدود البته اگه 3 ماهه يا بيشتر نبسته باشي:31:
cra 128 الان سرعتم خوب شد ولی فایده نداره دارن اذیت میکنند:13:نقل قول:
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
بابا محدود یعنی زندانی نمیشه برگردم زندان:31: نزارین نامحدود پرپر بشه شب زنده داری وحشتناکه:19::31:نقل قول:
اینم از دانلود دیشب ما ! 5.5 گیگ حجم دارم ولی نمی دونم چرا سر 1گیگ یه بار قطع شده :13:
pes12 دارم دانلود می کنم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا دانلود گیم و ویندوز و فایلهای حجیم که فشرده هستند را بیخیال شدمنقل قول:
با مصیبت دانلود میکنی موقع اکسترکت ارور میده
اگه تعمیر نشدند باید دوباره پارتهای خراب را دانلود کنی
آخرین بار یک ویندوز سون دانلود کردم
اکسترکت هم کردم
1 پارتش ایراد داشت که تعمیرش کردم
و فایل ایمیج تحویلم داد
رایتش کردم دی وی دی
موقع نصبش ارور کپی میداد
یه بار دیگه ویندوز را رو یه دی وی دی دیگه با حداقل سرعت رایت کردم بازم نصب نشد و همون ارور را داد
قبل هم این بلا سرم اومده بود
بنابرین خرید اینترنتی گیم و یا بازی و یا خریدشون از مغازه بیشتر میصرفه تا دانلودشون و اعصاب خوردیشون
ولی خدا برکت بده به فایلهای تصویری و کلا غیر فشرده ها
هر جور دانلود کنی کار میکنند ....
آره کلاً دانلود شبانه روی فیلم و کلیپ های تصویریه که من اصلاً دنبال این چیز ها نیستم :31: حالا گفتیم بعد از مدت ها بریم تو کار یه دانلود سنگین :31: یکی دو شب دیگه تموم میشه :31: آخه این نسخه جدیده و زبونش درسته و باگ های قبلی رو نداره . توی بازار نیست . خرید اینترنتی هم بزنم میره بالای 6-7 هزار تومن :31: البته با این وضع برق همون رو الان میدم برای پول برق :31:نقل قول:
منم یه بار ویندوز گرفته بودم اررور داد که با repair ـه winrar درستش کردم ولی یه بار هم یه فایل دیگه بود که repair کردم هم درست نشد :13: کلاً باید از جای مطمئن بگیری ولی اگه باز اررور بده اکثرً با repair درست میشه .
الان بزور صفحه باز میشه حداقل 10 کیلوبایت باشه نه 1 بیت 2 بیت :31:خاک تو سرشان :2:
به نظرم 512 نامحدود بگير كه حداقل درحد 256 كار كنه برات.نقل قول: