در هاله ای از ابهام !نقل قول:
Printable View
در هاله ای از ابهام !نقل قول:
نقل قول:مودمم fmm-130 هست ولی فکر نکنم با ریست برگرده,نقل قول:
اگه ممکنه شما فرکانس ها رو بنویس اینجا و یا یه عکس از روی فرکانس هاش بگیر و بزار.
مرسی
بله. خودم تست کردم.نقل قول:
سلام دوستان یکی از اقوام میخواد وایمکس بگیره ولی نمیدونه مبین نت بگیره یا ایرانسل
کدوم بهتره؟با ذکر دلیل لطفا
خیلی جالبه ایرانسل هر ماه یکروز از طرح کمه میکنه من 19 ماه بودم حالا رسیدم به 15 خداروشکر رفتم فن آوا گیگ 3600 کجا گیگ 8 هزار تومان کجا سرعت دانلود روز فن آوا 850 هست ایرانسل روی 2 مگ مونده معلوم نیست چرا وایمکس پیشرفتی نداره
قیمت ایرانسل تقریبا 40% ارزون تر هست آنتن دهی خیلی خیلی بهتر از مبین نت هست مبین نت اینهمه پول دادم 1 ماه بیشتر استفاده نکردم الان مودم بدون استفاده گوشه خونه تعداد کاربرهای شاکی مبین نت بیشتر هست و فکر نکنم کسی در تایپک مبین نت پیدا کنید بگه مبین نت بگیر! ایرانسل عالی نیست ولی از مبین نت فوق العاده بهتره!نقل قول:
سلامنقل قول:
اصلا فکر مبین نت رو نکن ، دزدتر ازین شرکت ندیدم !
من 7 ماه مشترک مبین نت بودم که در طی این مدت 3 بار تعرفه هاش رو گرون کرد ! شبانه رایگان رو محدود کرد !
من و خیلی از بچه های این فروم شکایت فرستادیم که هیچ سودی برای ما نداشت .
خود من 175 ریخته بودم برای 6 ماهه دو مگ مبین نت که بعد از دو ماه استفاده اومد شبانه رو کم کرد و پول من حروم شد رفت .
ایرانسل خیلی خیلی بهتر هست :
قیمت بهتر
پینگ بهتر
آنتن دهی بهتر
قطعی کمتر
پاسخگویی بهتر
ثبات قیمت بیشتر
-----------------------------
مبین نت یک دهم درصد به حرف کاربرهاش توجهی نداره ، یکی از بی وجدان ترین شرکت هاست .
باشه شب برات عکس میزارمنقل قول:
شبانه دیگه رایگان نیست. من 2 گیگ حجم سوزوندم :n14:
برای من هم کم شده ، از 4 گیگ موجود ( سه گیگ ماهانه + یک گیگ هدیه ) الان 2 گیگ کم شده در طول 8 روز !نقل قول:
کلا توی روز نهایت 20 تا صفحه وب باز کنم ! اما شبانه یا سرعت 35 دانلود میزدم فایل های کوچیک رو .
فکر میکنم شبانه رایگان برداشته شده ، لطفا دوستان دیگه چک کنن .
دیشب با اپراتور تماس گرفتم گفت که از 1تا 7 تا دی ماه دوباره تمدید شده .واسه منم احتمال میدم کم کرده. میگم 1 گیگ هدیه رو به تو دادن؟ به من ندادن هنوزنقل قول: