دوستان عزیز من 256 مخابرات همراه مودم HUAWEI گرفتم ولی اصلا نمیتونم متصل بشم و ارور 651 رو میده . ویندوزم هم 7 هست . حتی طبق نظر دوستان فایل raspppoe.sys رو هم تعویض کردم ولی مشکل پابرجاست . ممنون میشم کمکم کنید .
Printable View
دوستان عزیز من 256 مخابرات همراه مودم HUAWEI گرفتم ولی اصلا نمیتونم متصل بشم و ارور 651 رو میده . ویندوزم هم 7 هست . حتی طبق نظر دوستان فایل raspppoe.sys رو هم تعویض کردم ولی مشکل پابرجاست . ممنون میشم کمکم کنید .
ایا کسی بلده چیز پی ان رو در مودم ست کنه مودم من دلینک 2740 است لطف کنید راهنمائی کنید با تشکر
با سلامنقل قول:
معمولا مودم ها خودشون همين كار رو ميكنن و تقسيم سرعت رو انجام ميدن
زماني كه شما به هر دو تا پي سي كابل هاي لن مجزا از پشت مودم بكشيد
تقسيم سرعت هم حدودي ميشه - بقيش بستگي داره به استفاده هايي كه به صورت همزمان ميخواد بشه يا نشه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
توي ويندوز 7 خيلي ديگه ازدوستان هم همين مشكل رو دارن
شما توي XP هم تنظيمات رو انجام بديد ببينيد همين مشكل رو داريد
و در آخر يه كانكشن pppoe بسازيد و ببينيد وصل ميشه يا خير
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
تنظيم كردن وي پــي ان توي مودم امكانپذير نيست
موفق باشيد.
با سلام
تنظيم كردن وي پــي ان توي مودم امكانپذير نيست
موفق باشيد.[/QUOTE]
این کار شدنی است چون مودمم این قابلیت رو داره اما نمی دونم گزینه فعال کردنش چیه توی مشخصات مودم این قابلیت رو داره
ایسوز و تی پی لینک هم در بعضی از مدلهاشون این قابلیت رو داره
اگه بخوام به هر pc یه مودم جدا وصل کنم , اینجوری چی ؟ میشه به هر مودم یه مقدار مشخص از پهنای باند تعیین کرد ؟نقل قول:
با سلام
معمولا مودم ها خودشون همين كار رو ميكنن و تقسيم سرعت رو انجام ميدن
زماني كه شما به هر دو تا پي سي كابل هاي لن مجزا از پشت مودم بكشيد
تقسيم سرعت هم حدودي ميشه - بقيش بستگي داره به استفاده هايي كه به صورت همزمان ميخواد بشه يا نشه
موفق باشيد.
نقل قول:
دست گلت درد نکه .
من مارک خوده زاکسیل رو قیمت کردم 75 بود دیگه نمیخوام از این بیشتر بشه بعدم 2تا پورت لن و داشته باشه . با این چیزا پیشنهادتون چیه؟
من مودم ام SMCهست 2 3 سال باهاش كار ميكنم. تا الان فقط افت سرعت داشتم. ماله مودم هست ؟
سلام .نمیدونم این سوال رو قبلا کسی پرسیده یا نه؟ولی مودم وایرلس من linksys wag 120n هست.من میخوام کوفت p ان رو با مودم تو خونه پخش کنم.کلا راه داره ؟هر چه قدر که میخواد پیچیده باشه .قبول.
سلام
من مودم Tp-link TD-8101G دارم خواستم فایروال مودم آپدیت کنم که متاسفانه مودم من ورژن 2.3 بود و من اشتباهی ورژن 3 ریختم الان دیگه تنظیمات مودم با ادرس 192.168.1.1 بالا نمیاد که فایروال به ورژن قبلی برگردونم و فقط چراغ Lan روشن میشه
راهی هست که بتونم فایر وال برگردونم ؟
ببین داخل مودمت گزینه ای به نام چیز پی ان داره .اگه داشت مشخصات پی ان رو بهش بدهنقل قول: