مرزبان: از افشين قطبى به فيفا شكايت مى كنم
عليرضا مرزبان مربى سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل حرف هاى بى ربط و دروغ پس از بازى با صبا باترى از قطبى به فيفا شكايت مى كنم. وى همچنين اظهار داشت: بالاترين مدرك مربيگرى جهان را دارم و استاد من شخص بزرگى به نام روته مولر است. در ۵ كلاس معتبر فيفا و ۱۰ كنگره معتبر جهان با اسناد و مدارك معتبر شركت كرده ام. وى افزود: قطبى مى خواهد رسانه ها را به بازى بكشاند و خودش را شيرين كند. او مى خواهد با اكاذيب و مصاحبه هايش از اخراج و بار مسئوليت فرار كند. اين مسأله را بعد از بازى با صبا باترى ثابت كرد. مرزبان عنوان كرد: در تيم دسته دومى بوندسليگا و زير نظر ولس گاين فرانك در زمان حضور سيروس دين محمدى در آلمان به عنوان دستيار بودم. در تمام تيم ها مخصوصا در دسته سوم آلمان سرمربى بودم. مثل قطبى يك آناليزور نبودم كه مدركم را ۲ سال از ترس به كسى نشان ندهم. مربى سابق پرسپوليس عنوان كرد: همه مى دانند با اصرار حميد استيلى به تيم بزرگى مثل پرسپوليس آمدم تا علم خودم را به اين تيم تزريق كنم. خوشبختانه مثل آقاى قطبى دنبال بهانه و تهمت زدن به كسى نبودم. وى گفت: فصل گذشته در دفاع وسط سپهر حيدرى و نصرتى بودند و نورى نيز در جناح چپ بود. چرا بهترين خط دفاع را داشتيم؟ تيم ها آرزوى گلزنى به ما را داشتند چون قدرت تاكتيكى بالا را به خوبى پياده مى كرديم. فرق من و استيلى با قطبى اين است. مرزبان ادامه داد: مربى مى تواند از لحاظ روحى، روانى و تاكتيكى، تيمى را بعد از يك يا دو باخت اصلاح كند؛ اما آقاى قطبى با اين همه مهره و تلاش هيأت مديره، چرا تا امروز اين تيم را تخريب كرده تا روزى برسد كه هواداران تمام باشگاه را به خاطر او زير سوال ببرند. مرزبان خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان يك بدنساز يا آناليزور نيستم؛ بلكه فقط به خاطر پرسپوليس و استيلى اين مسئوليت را قبول كردم. حالا آقاى قطبى پس از كنفرانس مطبوعاتى اش اسم مرا مى گويد كه به هيچ عنوان كنار او كمك مربى نبودم. وى درباره عملكرد ديكارمو در اين فصل، عنوان كرد: او بد بازى مى كند. يك روز مى گويند كفش يا جوراب ندارد. روز ديگر حمايت نكردن مسئولان و هواداران را بهانه مى كنند. فصل گذشته با اصرار ايشان، ۲ بازيكن خارجى را جذب كرديم. از آقاى قطبى مى پرسم چرا آراندا فقط پول گرفت و روى نيمكت نشست؟ يا ماته بعد از چند بازى از فوتبال محو شد؟ معلوم است ايشان به دنبال چيست؟ مربى سابق پرسپوليس درباره شكايت از قطبى گفت: او بايد حرف هايش را مقابل رسانه هاى گروهى پس بگيرد. در غير اينصورت از وى به مراجع قضايى و فيفا تا ۲ روز ديگر شكايت مى كنم و اعلام مى كنم كه دروغگويى بزرگ است و در ايران كارهايى را انجام داده كه غيرقابل تصور است. وى افزود: از قطبى خواهش مى كنم همانطور كه بارها گفتم مدارك فوتبال خود را با من در يكى از شبكه هاى تلويزيونى به نمايش بگذارد تا مردم همه چيز را بفهمند.