میدونی سیاه پوستا به شامپو بدن میگن چی مشکین تاژ :biggrin:
=====================================
فعلا بستونه
Printable View
میدونی سیاه پوستا به شامپو بدن میگن چی مشکین تاژ :biggrin:
=====================================
فعلا بستونه
4 اصل دختر بازی
1- تماس
2- قرار
3- فشار
4- فرار
به ترکه میگن چرا مشکی پوشیدی میگه آخه بابام مرده میگن پس چرا انقدر پاره پورست میگه آخه خدابیامرز نمیذاشت خاکش کنیم
ينو واسه تو فرستاده ام ، آره براي تو ، براي خودت، چرا به اين ور و اون ور نگاه مي كني ؟ مگه عجيبه كه اين مال تو باشه؟ شك نكن مال خودته ، آخه مگه به جز تو هم علاف ديگه اي هست؟؟؟؟؟ :blush:
تركه ميخواسته يك كبريت سوخته رو روشن كنه، (طبعاً) هرچي ميزده كبريت مادرمرده روشن نميشده. رفيقش بهش ميگه: بابا خوب شايد كبريتش خرابه! تركه ميگه: نه بابا، ايلده همين پنج دقيقه پيش روشن شد!!!
ترکه به يه دختر ميگه اسمت چيه؟ دختره بهش ميگه "شراره" ولی بچه ها صدام ميکنن شراب. ترکه میخواد یعنی کلاس بذاره ميگه اسمه منم علي اصغره بچه ها صدام ميکنن عرق سگی!!!
سه تا اصفهانی با هم مسابقه زير آبی ميزارن، هر کی سرشو زود تر از آب بيرون مياورد بايد بقيه رو پيتزا مهمون ميکرده ...... هر 3 تاشون ميميرن
گر جواب افهام و بدين دعا ميکنم اي خدا امشب در عميقترين لحظهء شب وقتي داري يه خواب عشقولانه ميبيني احساس کني w.c باهات کار داره
تركه دو دستش به كمر وايساده بود تو اتوبوس! ازش ميپرسن چرا دست به كمر وايسادي؟ يه نگا ميكنه پايين و ميزن تو سرش: واي پس هندونه هام كوش!
روی یه برگ نوشتم که دوستت دارم ولی تو مثل بز خوردیش :puke:
saeed_cpu_full تركوندي بابا.....
حيف كه فقط تو يكي را دارم
.
.
.
.
.
.
اگه از تو يك عالمه داشتم
.
.
.
.
.
.
الان گاوداري داشتم
ديشب يادت هست ..............نه!!؟؟...........چرا ساعت 9................داشتي مي رفتي....................دلت نمي خواست بري .......................ولي با نا مردي انداختمت بيرون.............ناراحت شدي..............ولي كاريش نميشه كرد.............بايد مي رفتي.............آخه اومده بودن دنبالت....................متاسفم (متن نامه عذر خواهي صاحب خانه به كيسه زباله)........
به لره میگن شما ایمیل دارید؟میگه نه خیلی ممنون
من ناهار خوردم
خدایا لبنان را بر اسراییل.مسلمانان را بر صهیونیسم.و نرگس را بر شوکت پیروز گردان
امري كه نيست مومن خدا...خدا هم حافظ شما باشه مومن خدا...منم دوست دارم مومن خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
روزگار غريبي بود جنگلي بود که درخت نداشت . شکارچي بود که تفنگ نداشت . تفنگش فشنگ نداشت . با تفنگي که فشنگ نداشت . مي زنه به اهويي که سر نداشت و ميندازش تو کيسه اي که ته نداشت. اگر چه اين شعر سر و ته نداشت ولي ارزش سر کار گذاشتن و داشت
1 تای من . 2وستت دارم 3 تاره ی شبهای من 4ره ی دردای من 5جه ی افتاب من 6شه ی عمرم 7 8 بار می گم 9کرتم 10مت گرم
امروز روز خوشتیپ ترین دوست یا فامیل دنیاست تو هم این اس ام اس رو به کسی که فکر می کنی هیچ کس براش تبریک نمی فرسته بفرست
تو جاده پلیس جلو یه ماشین رو می گیره و میگه چون از صبح اولین کسی هستی که کمربند ایمنی بستی برنده 100هزار تومن پول شدی. حالا می خوای باهاش چیکار کنی؟ مرد می گه: می رم گواهینامه می گیرم . زنش سریع می گه: جناب سروان این وقتی اکس می زنه پرت و پلا می گه . بچشون از اون پشت می گه: بابا نگفتم با ماشین دزدی قاچاق نکنیم؟ یه صدا از صندوق عقب می یاد : از مرز رد شدیم یا نه؟
مادر به پسر کوچولوش: پسرم رفتی خونه خاله سلام بده خاله رو هم ببوس . بچه: نه مامان نمی بوسم . مادر : چرا؟ بچه: اخه بابا خاله رو بوسید خاله زد تو گوش بابا جون!!!
اصفهانیه کارت اینترنتش تموم می شه می ذارتش تو اب جوش
اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده / بزن تو سرش چون جوون باید رو پای خودش وایسه
بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟
شرمنده اينقدر زياده
ترکه رو برق 3 فاز می گیره پرت می کنه بلند می شه می گه : اگه مردین یه فاز یه فاز بیاین جلو
سلام
از همه سپاسگذارم.
تركه ميره ميدون آزادي ازش ميپرسن ساعت چنده؟ميگه:من بچه اينجا نيستم.
زندگي 3 ركن داره:
1.عاشق هيچكس نشو
2.اگرم عاشق شدي واسه معشوقت بمير
3.اگرم مردي خاك بر سر بي جنبت كنن :blink:
چاکریمنقل قول:
نوشته شده توسط r_azary
يك روز يك تركه ميره مرغداري جو ميگيردش تخم ميگذاره
تركه ميره تو يه طويله كه پر از خر بوده . وقتي ميره تو ميگه : واي چه آينه كاري قشنگي
یه ترکه زنگ می زنه خونه دوست دخترش باباش بر می داره حول میکنه میگه ساعت چهار و سی دقیقه
يارو ميره كتاب فروشي از فروشنده ميپرسه ببخشيد كتاب ترك باهوش رو دارين؟ فروشنده ميگه ما از اين كتابهاي تخيلي نمياريم.
شخصي كه سه زن داشت .رفت و زن چهارمي گرفت كه سياه پوست بود . دوستان پرسيدند اين چه كاري بود ? گفت براي ايام عزاداري.
تركه ميره بقالي،ميبينه رو ديوار بزرگ نوشتن: علي با ماست! حسن با ماست! حسين با ماست! ميگه: ببخشيد اقا، شما ماست خالي نداريد؟!
تركه ميره خواستگاري، مادر- پدر دختره بهش جواب رد ميدن، ميگن دختر ما داره درس ميخونه. تركه ميگه: ايشكال نداره، من ميرم دو ساعت ديگه برميگردم
تركه ميره بقالي، ميگه: آقا نوشابه خانواده دارين؟ يارو ميگه: بعله. ميگه: به مجرد هم ميدين؟
يه روز چندتاترك بلند ميشن ميرن تهرون.خواستن از يه برج چند طبقه برن بالا. سوار اسانسور كه شدند هيچكار نكردندفقط به دروديوار نگاه ميكردند.بعدازچند لحظه يه اقاي باكلاس ومرتب مياد تواسانسوردكمه اش و ميزنه اسانسور كه راه ميفته تركهاميگن براي سلامتي اقاي راننده صلوات.
سوال کنکور در افغانستان : از کجا کفتر می ایه؟ ۱ از اون پایین کفتر می ایه ۲ از اون بالا کفتر می ایه ۳ اصلا کفتر نمی ایه کفتر با زاویه ۳۰ درجه نسبت به افق به صورت مارپیچ می ایه
ترکه می ره جلو اینه چشاشو می بنده می گن این چه کاریه؟ می گه می خوام ببینم وقتی می خوابم چه شکلیم