دوست عزیز اگه روی XP پسورد گذاشتین این مشکل طبعیه!!!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اگه روی XP پسورد گذاشتین این مشکل طبعیه!!!نقل قول:
نقل قول:
- Turn off Simple File Sharing:
- Click Start, and then click My Computer.
- On the Tools menu, click Folder Options, and then click the View tab.
- Under Advanced Settings, click to clear the Use simple file sharing (Recommended) check box, and then click OK.
- Right-click the folder that you want to take ownership of, and then click Properties.
- Click the Security tab, and then click OK on the Security message, if one appears.
- Click Advanced, and then click the Owner tab.
- In the Name list, click your user name, Administrator if you are logged in as Administrator, or click the Administrators group.
If you want to take ownership of the contents of that folder, click to select the Replace owner on subcontainers and objects check box.- Click OK.
- Click Yes.
- Click OK, and then reapply the permissions and security settings that you want for the folder and the folder contents.
نه خب اونو که می دونم ، مشکلم اینجاست که پسورد نذاشتم :dنقل قول:
دوست عزیز اگه روی XP پسورد گذاشتین این مشکل طبعیه!!!
من احتمال وجود ویندوز رو می دم
آیا جدیدا ویندوز رو با آنتی ویروس اسکن کردید؟
البته آنتی ویروستون باید آپدیت باشه
نقل قول:
Click Start, and then click Run. The Run dialog box opens.
In the Open field, type regedit, and then click OK. The Registry Editor opens.
In the Registry Editor, locate the following registry key:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Shell Folders
In the right pane, note the values in the Data column of each entry. If any value contains a drive that is not correct for your computer, right-click the entry and select Modify.
Type the correct drive letter in the Value data field, and click OK. For example, if one of the values is "X:\Documents and Settings\Administrator", the drive letter should be changed to a valid drive on the system, such as “C:\Documents and Settings\Administrator".
Repeat steps 4 and 5 for each entry whose Data value contains an incorrect drive.
Repeat steps 3 through 6 for each of the following registry keys:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\User Shell Folders
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\User Shell Folders
Close the Registry Editor and run the installation again.
ببنيد دوست خوبم تا قسمت 3 که معلومه چي گفته ,قسمت 4 و 5 هم گفته که شما وقتي به آدرس رجيستري گفته شده رفتين بايد روي هر فايل کليک راست کرده و روي گزينه ي Modify کليک کنيد .حالا در اينجا آدرس رجيستريه اين هر فايل رو مشاهده ميکنيد.
در اينجا شما بايد طبق عکس هايي که بنده در ادامه ي مطلبم ميزارم ببنيد که آدرس رجيستري هاي شما درست هست يا نه.
اگه درست نباشه بايد طبق دستور گفته شده اي که گفتم آدرس رو ويرايش کنيد.
آدرس هايي که بايد به اونها مراجعه کنيد و فايلهاي اونها رو ويرايش کنيد اينها هستند :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\User Shell Folders
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\User Shell Folders
شماره ي 6 هم ميگه که شما بايد مراحل 4 و 5 رو که مربوط به طرز ويرايش کردن هست رو براي هر فايلي که آدرس رجيستري اون صحيح نيست انجام بديد.
شماره ي 7 هم ميگه که مراحل چک کردن آدرس ها و ويرايش اونها براي آدرس هاي زير هم بايد انجام داده بشه.
شماره ي 8 هم ميگه که بعد از اتمام کار صفحه رو ببنديد و شروع به install کردن برنامه هايي بکنيد که قبلا با Error مواجه ميشديد.
حالا بريم سراغ Screen Shot هايي که من از آدرسهاي رجيستري براتون قرار ميدم تا کارتون راحت تر بشه و شما فقط کافي هست هر آدرس رو با آدرس هاي خودتون چک کنيد و در صورت مشکل اونو ويرايش کنيد:
عکس از آدرس فایلهای Shell Folder در این آدرس رجیستری :
---------------------------------------------کد:http://s3.tinypic.com/2dvof8k_th.jpg
عکس از آدرس فایلهای User Shell Folder در این آدرس رجیستری :
--------------------------------------------کد:http://s3.tinypic.com/o87w28_th.jpg
عکس از آدرس فایلهای Shell Folder در این آدرس رجیستری :
-------------------------------------------کد:http://-----.com/images/t7oy4cctxir7hh45oi74.png
عکس از فایلهای User Shell Folder در این آدرس رجیستری :
کد:http://-----.com/images/5pr29purtr8n5soj9hkt.png
چطور مي تونم روي system 32 چند تا dll كپي كنم . اجازه نمي ده.
علت کپی کردن dll چیه ؟؟؟!!! چون شما وقتی هر ویندوزی رو نصب کنی تمام dll های مورد نیاز خودشو رو نصب میکنه .نقل قول:
بعدشم مهمترین پوشه در ویندوز System 32 هست ,که فکر نمیکنم اجازه ی Add یا Remove کردن فایلی رو به شما بده.
دو تا dll هستش براي فونت فارسي يه نرم افزار تحت شبكه.
اگه نباشه search مشكل ميشه.
ضمنا xp مشكلي در اين زمينه نداره
با سلام خدمت دوستان
من یک ویندوز ویستا 64bit ultimate SP1 دارم میخواستم بدونم چه طوری میتونم پنجره هارو توش شیشه ای کنم.
TANX
برای اینکار نیاز به دانلود تم های ویستا دارید که میتونید از اینترنت پیدا کرده و نصب کنید.نقل قول:
سلام دوسا عزیزنقل قول:
به مسیر زیر بروتغییرات لازم را انجتم بده
control panel\performance information and tools\adjust visual effects
n در پنجره باز شده بر روی گزینه adjust for best appearance کلیک کن و ok کن و سپس به مسیر زیر برو
روی دسکتاپ راست کلیک کن و personalize روبزن
بررویکزینه windows color and appearance کلیک کن
بر روی گزینه enable transparency تیک را بزن(تیک شود)
و color intensity را کم کن
موفق باشی
با تشکر از پاسخ گویی شما دوستان
من این مشکلم رفع شد و حالا یک مشکل جدید پیدا کردم.
آدمکی که اول یاهو مسینجر برای وصل شدن به سرور یاهو مییومد حالا تو ویندوز ویستا اون آدمک نمیاد و جاش خالی هست.
میخواستم بدونم اون آدمک رو چطوری باید بییارمش ورژن یاهوم هم هست 9.0.0.2160
TANX
سعید جان من همش فکر میکردم مربوط به تم میشه !!!!نقل قول:
ای بابا کلی دنبال این چیزا گشتم ولی موفق نبودم خوب شد گفتی داداش
مرسی
راستی سعید جان مثل اینکه این روش مربوط به 64 bit هست واسه 32 bit راهی هست ؟؟؟؟؟
سلام دوستان.کسی میدونه ارور پایین مربوط به چیه و چطوری میشه رفعش کرد؟ویندوزم هوم پرمیوم 64 بیتی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم توضیحات اضافش
کد:See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.
************** Exception Text **************
System.InvalidOperationException: The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.
at System.Data.OleDb.OleDbServicesWrapper.GetDataSource(OleDbConnectionString constr, DataSourceWrapper& datasrcWrapper)
at System.Data.OleDb.OleDbConnectionInternal..ctor(OleDbConnectionString constr, OleDbConnection connection)
at System.Data.OleDb.OleDbConnectionFactory.CreateConnection(DbConnectionOptions options, Object poolGroupProviderInfo, DbConnectionPool pool, DbConnection owningObject)
at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.CreateNonPooledConnection(DbConnection owningConnection, DbConnectionPoolGroup poolGroup)
at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetConnection(DbConnection owningConnection)
at System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenConnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory)
at System.Data.OleDb.OleDbConnection.Open()
at System.Data.Common.DbDataAdapter.QuietOpen(IDbConnection connection, ConnectionState& originalState)
at System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(DataSet dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)
at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable[] dataTables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, IDbCommand command, CommandBehavior behavior)
at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable dataTable)
at Entekhab_Reshteh.course_dbTableAdapters.dbo_StateTableAdapter.GetData()
at Entekhab_Reshteh.mainPage.loadStates()
at Entekhab_Reshteh.mainPage.mainPage_Load(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Form.OnLoad(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
at System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
at System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)
CodeBase: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------
Entekhab Reshteh
Assembly Version: 1.0.0.0
Win32 Version: 1.0.0.0
System.Windows.Forms
System
System.Drawing
System.Data
System.Xml
System.Configuration
System.Transactions
************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.
For example:
<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>
When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.
کسی جواب نداره .چطوری تو system 32 کپی کنم؟نقل قول:
سلام دوستان
الان یه سه هفته ای میشه که یه مشکل بدی برام پیش اومده (اوایل فکر میکردم از کل اینترنته)
از این قراره:
تو هر سایتی که میرم : ( موزیک , برنامه , فیلم) وقتی کلیک میکنم رو لینک دانلود اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده و همینطوری میمونه..........
مشخصات نرم افزاریمم اینه : Mozilla Firefox 3.5 , Orbit Downloader , Kaspersky Internet Security 2010 , Vista Sp1
نمیدونم چرا هیچی نمیتونم دانلود کنم
خواهش میکنم کمکم کنید مشکلم حل شه
دوستان سلام
به طور ناگهانی فونت های فارسی و انگلیسی من در ویستا به هم ریخته. حتی language setting رو هم در control panel چک کردم و زبان فارسی رو یک بار حذف و دوباره نصب کردم. ولی باز هم جواب نداد و من هیچی نمی تونم تابپ کنم حتی توی برنامه Word لطفا اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه.
مرسی
ممنوننقل قول:
ولی عکس هاتون یه کم کوچیک بود
اگه میشه یه کاری براش بکنین
:11:
سلام دوست خوبمنقل قول:
ممنون از لطفت
این راه برای 32 بیتی هم کار میکنه
من خودم 32 بیتی استفادهمی کنم
مفق باشی
به تاپیک زیر برویدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336839
سلام
من با دو مشکل در اینترنت اکسپلورر 8 مواجه شدم که اونا این هستند که ::
1- صفحه بعضی از سایتا رو خیلی کند بالا مییاره و بعضی وقتا هم یک درمیون 4shared رو بالا نمی یاره و بعضی وقتا هم بالا مییاره.
2- وقتی رو صفحه راست کلیک میکنم دکمه های کپی و .... اصلا کار نمی کنن.
TANX
تا اونجایی که من میدونم این مشکلات مربوط به Bug های نرم افزاری میشه .نقل قول:
شما یکبار دیگه internet Explore 8 رو از یک جای معتبر دانلود کن و نصب کن.
شما عکس رو Save کن و بعد روش Zoom کن .اگه بازم نشد بگو دوباره بزارمنقل قول:
شما وقتی نمیتونی چیزی دانلود کنی معلوم میشه که مشکل از Downloader شما هست و یا باید پاک بشه و یا جایگزین بشه.نقل قول:
بهترین برنامه ی Download هم DAP هست.
من این کار رو کرده بودم ولی خیلی تارهنقل قول:
نمیدونم چیکار کنم که این مشکل حل بشه چون تو مانیتور خودم با بالاترین کیفیت نشون میده. من کیفیت عکس رو هم کم نکردم که بخواد اینطوری بشه.نقل قول:
یه کاریش میکنم نگران نباش.
با سلام
من به تازگي به مشكلي با ويستا بر خوردم
وقتي لپ تاپ رو روشن مي كنم عبارتwelcome كه رد ميشه ديگه هيچ چيزي نمياد و صفحه سياه باقي ميمونه تا وقتي كه ctrl+Alt+Deleteرو فشار بدم و در task manager در قسمت run عبارت explorer رو type كنم تا ويندوز بالا بياد
آيا راه حلي براي حل اين مشكل وجود داره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام من تازه ويستا نسبيدم ولي نميدونم چرا موقع انتقال يا بعضي كارها با فايل اين پيغام رو ميده
سلامنقل قول:
این فایل رو دانلود کن و با دقت بخونش و عمل کن تا مشکل حل بشه :
کد:http://filedb.experts-exchange.com/incoming/2008/01_w03/570/Admin-Rights.doc
موفق باشید :40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل به احتمال قوی به دلیل پاک شدن سهوی فایل های dll ویندوز هست که نمیتونه برنامه اکسپلورر را load کنه
برای حل این مشکل ساده ترین راه و بهترین راه تعمیر ویندوز هست
با تعمیر ویندوز تمامی فایل های dll جایگزین میشن و به احتمال 99% مشکل حل میشه
برای تعمیر مراخل زیر را انجام بده
1-بر روی برنامه commadn prompt راست کلیک کن و use as administrator را انتخاب کن
2-سی دی ویندوز یا ریکاوری را در سی دی رام قرار بده
3-دستور زیر را در command prompt بزن
sfc/scannow
اگر مشکل حل نشد توصیه می کنم ب یک آنتی ویروس آپدیت شده سیستم رو اسکن کن و دو باره اینکار را انجام بده
موفق باشی
با سلام به همه دوستان
من یه مشکل با ویندوز ویستا دارم از وقتی ویستا رو به sp2 update کردم وقتی به اینترنت وصل میشم با وجود conect بودن ایکن روی taskbar دیگه روشن نمیشه و مدام error هایی مثل ssdp discovery has stopped working
و com+ event system has stopped working رو میده خواهش میکنم کمکم کنید.:41:
متاصفانه چون ویندوز هایی که ما استفاده میکنیم به خاطر رجیستری یک سری فایلها دستکاری میشه همین مشکلات پیش میاد .نقل قول:
ولی خب راه حلش خیلی ساده هست
شما روی Start کلیک کن و بعد در Run تایپ کن "Services" بعد Enter رو بزن,یک صفحه باز خواهد شد , پایین رفته و گزینه ی
SSDP Discovery رو پیدا کن روش کلیک راست و Start رو بزن.
برای دومی هم Start رو بزن و در Run تایپ کن cmd و Enter رو بزن, یک صفحه ی سیاه رنگ باز میوشد, حالا این آدرس رو Copy و در اونجا Paste کن و Enter رو بزن:
secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose
با تشکر از راه حل روست خوبم سعیدنقل قول:
معمولا نصب سرویس پک 2 ویستا اعث بروز مشکلاتی برای درایور ها میشود مثلا برای خود من بعد از تصب سرویس پک 2 fingerprint غیرفعال شد
این مشکل با آپدیت کردن درایور مورد نظر(برای شما درایور مودم) و استفاده از آخرین ورژن درایور مشکل حل میشه
موفق باشید
لام تو رو خدا یکی به من بدبخت کمک کنه.وقتی من ویندوز ویستا نصب میکنم و تمام نرم افزارها و درایورها رو نصب میکنم بعد سراغ نصب بازی و نرم افزارهای دیگه میرم ولی وسط نصب چراغ هاردم همینجوری روشن میمونه و دی وی دی رایترم کار نمیکنه لطفا اگه کسی بلده کمکم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سیستم من:
Motherboard:Asus g-surf365
ram:2gig patriot
cpu:athlonx2 5200
hard:320gb maxtor
graphic:geforce8600gt
آیا راهی برای بک آپ گیری از آپدیت های ویندوز هست ؟!
--------------------------------
آقا بعد از نصب ویستا این هارد من خیلی به هم ریخته شده ...
یک فایل با نام BOOTSECT.BAK (که برای بوت هستش ) توی درایو D قرار گرفته ! که خارج از درایو ز محل نصب ویندوز است ! چطوری میتونم ببرمش سر جاش ؟!
اینم یه عکس از محیط پارتیشن ها در حالت بوت ( اینگار درایو d رو به عنوان درایوی که سیستم روش نصب شده میشناسه ولی توی محیط خود ویندوز اینطوری نیست !
محتوای مخفی: عکس
محتوای مخفی: عکس
ممنون
چرا هر وقت DVD خام می زارم تو dvd رایتر می خوام فرمت کنم پیغام زیر و میده :
اشکال از ویندوزه یا dvdرایتر ؟
با سلام
من یه مشکلی دارم و اینه که مثلا اگه 10 تا فایل mp3 رو انتخاب کنم و enter رو بزنم برنامه jet audio باز میشه و تنها یکی از اون فایل ها پخش میشه ، در حالی که در xp هر 10 تا میان توی playlist برنامه ....... در مورد سایر برنامه ها هم همینجوره... مشکل از کجاست ؟
با سلامنقل قول:
دستوری که شما گفته بودید رو اجرا کردم ولی در پنجره command بعد از scan نوشت:
windows resource protection did not find any violation
حالا باید چی کار کنم؟
تمام کارهایی که شما فرموده بودین رو اجرا کردم ولی درست نشد
با سلام
من یه لبتاب ایسوس گرفتم که روش ویستا نصب کردم و به اشتباه recyclre bin رو پاک کردم حالا نمیدونم چطور بیارمش.
سلام
این پنجره مزاحم که موقع نصب برنامه ها تو ویستا میاد و اجازه میخوادو چطوری غیرفعال کنم؟
سلام دوستان . من يه مودم
symphony ADSL router-sy800c
دارم كه روي ويندوز 64 بيتي vista نصب نميشه (laptop)
اگه درايورشو دارين ممنون ميشم برام بفرستين