اگر برا من بامبولی در نیارن خطم راااحت تا 16 مگو میکشهنقل قول:
حالا خدا کنه برا شبانه سرویس 2 مگ محدودیت سرعت نزاره یا اگه میزاره یه خورده سرعت کم کنه نه اینکه ریت خط از 16 مگ یهو بیاره رو 9 مگ:n03:
Printable View
اگر برا من بامبولی در نیارن خطم راااحت تا 16 مگو میکشهنقل قول:
حالا خدا کنه برا شبانه سرویس 2 مگ محدودیت سرعت نزاره یا اگه میزاره یه خورده سرعت کم کنه نه اینکه ریت خط از 16 مگ یهو بیاره رو 9 مگ:n03:
نامحدود نیستنقل قول:
محدوده ولی شبانه رایگان داره
سرعت ۶۵۰ که ۱۰ گیگ میگیرم
ماهیانه ۴۳ تومن ۱۸ گیگ
تست انجام شد سرعت نیم ساعت خوب بود ولی یهومحدودشد نبایدتوسرویس2مگ سرعت این باشه پارس انلاینم شبانش الکی ازاب دراومد گویا هرکی سرویس جدید بگیر این مدل نت درانتظلارش هست فرقیم نداره 2مگ باشه یا128باشه ولی من میگم خودشون عمدن محدودمیکنند به این لینک نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم برداشتم اینه که خودشون محدود میکنند مثل شاتل،قبلنا هم که شبانه رایگان داشته بچه ها گفته بودند که محدود میکرده(تو صفحات اولیه همین تایپیک خوندم)نقل قول:
منم که سرویسم 128 همون چند دقیقه اول سرعت خوب بود ولی بعدش افت کرد مثل شما با همون سرعت 57
البته به نظرم شما میتونید شکایت کنید چون سرویس 2 مگ دارید و حداقل باید 256 به شما بده
یه سر با پشتیبانش صحبت کنید
چی بگم والا ؛ واسه من که مشکلی نداره
نمیدونم داستان از چه قراره
شاید کاربرهای جدید رو اینجوری میکنن ،چون شما سرویس دو مگ داری حداقل باید 256 کیلوبایت در ثانیه رو بطور تضمین شده و تعهد شده بهتون بدن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدود یک مگ ۴۵۰ ۶ ماهه تا ۵ مگ قابلیت ارتقا سرعت زدن تو جشنوار امده ظاهرا هیچ محدودیتی ندارهنقل قول:
هیچ فرقی نکرده این ما بگذرببینیم فرق میکنه فرق نکنهispعوض میکنم
سلامنقل قول:
هرچند از کل پارس آنلاین بدم میاد و به وضوح تو محاسبه ترافیک زیاد حساب می کنن (یک نفر دیگه هم چند پست پیش همین رو اشاره کرد) ولی تو این چند سال که پارس داشتم قبل این که شبانه رو برداره ، شبانش سرعتش محدود نبود. فقط ماه رمضان سرعت مشکل داشت ولی بقیه سال یادم نمیاد محدود کرده باشن. اگه دیدید تا چند روز بعد ماه رمضان هم همین شکله میشه گفت راه شاتل رو در پیش گرفتن و محدود می کنن. اگه خواستید برید یه ISP دیگه(اگه ISP خوب پیدا کردید:n09:) یه خبری بدید .
یه چیزی رو که خیلیها فراموش کردن اینه که مناطق مخابراتی مختلف با هم فرق داره سرعت دانلود شبانه اینو من تو خیلی از isp ها دیدم
دلیلشم اینه مثلا یه منطقه که شلوغ هست تعداد بیشتری دانلود شبانه دارن همزمان و باعث افت سرعت میشه این .
و برعکسش تو منطقه هایی که پهنای باندش بیشتر هست بخاطر ظرفیت کمتر کاربر سرعت همیشه خوب هست. من خودم حتی یک بار افت سرعت
نداشتم تو این مدتی که سرویس شبانه استفاده کردم البته هر روز استفاده نمیکنم شاید ماهی یکی دو هفتش .
یادمه چند سال پیش محابرات اینترنت نامحدود 1 مگ داشتم سرعت برای من خیلی خوب بود بدون افت فقط ساعت 9 تا 12 شب افت سرعت داشتم
ولی توی انجمن انقدر ناراضی زیاد بود بخاطر افت شدید سرعت. البته شرکتهایی هم هستند مثل شاتل که از 10 سال پیش یاد گرفته بود محدود کنه کاربرای پر مصرف رو!
من تا حالا ندیدم پارس محدود کنه ولی احتمال داره رنگ عوض کنن بشن مثل شاتل و ... فعلا خوشبختانه خبری نیست.
راستی من الان سرعتم رو روی 9 مگ بستن آیا امکانش هست بیشتر کنن بهشون بگم ؟
من چند سال پیش پارس بودم سرعتم روی 16 مگ بود الان کسی داره 16 یا بالاتر از 9 مگ کسی اطلاعی داره ؟
آره دقیقا موافقم ، بعد کیفیت خط و نوع دستگاه های داخلی و مخابراتی و خیلی چیزای دیگه هم توش دخالت داره .نقل قول:
مرکز من یکی از شلوغ ترین مرکزهای مخابراتی شهر هست و از دوماه قبل واسه پورت خالی تو تمام شرکت های isp باید ثبت نام کنم ؛ اما کیفیت دستگاه ها و پهنای باند مرکز جزو بهترین های شهر هست ؛ این عامل مهمی هست.
خط من سال گذشته روی 16 بود و حدود 15 تا 15.5 دریافت واقعی داشتم ؛ اما خوب چون کیفیت خط برای گیم برام خیلی مهتر بود خودم تماس گرفتم به 9 کاهشش دادم و الان خیلی رضایت بیشتری دارم از اون موقع که بالاتر بود و کارایی آنچنانم برام نداشت.
خطتتون اگه جواب بده براتون 16 میکنن ؛ اول کیفیت خطتتون رو بالا ببرین و بعد با پشتیبانی یکی دو روزی برای کنترل و مانیتور خطتتون از نظر کیفیت سروکله بزنید
اگه کیفت خط بالا باشه راحت براتون 16 میکنن .
به تازگی تمام دستگاه های داخل مرکز ما رو عوض کردن و من الان با تکنولوژی ADSL2+ M دارم به پارس آنلاین متصل میشم ، قبل از تعویض دستگاه ها، اتصال روی این مود امکان پذیر نبود ؛ حدس میزنم پارس میخواد بعد از تعویض تمامی دستگاه های مراکزش در کل کشور سرعت بالاتر از 16 ارئه کنه.
سلام. کسی از این طرح نامحدود 6 ماهه با سرعت 1024 و مبلغ 450 هزار تومن خبر داره؟ به نظر خیلی خوب میاد. فقط شک دارم و نمیدونم که پارس آنلاین اهل کم کردن سرعت و این چیزا هست یا نه؟
چون مصرف اینترنتمون بالاست و معمولا روزی بین 3 تا 4 گیگ مصرف داریم چون 4 نفریم.
سلامنقل قول:
این صفحه رو بخونید بعد از 120 گیگ محدود میشید روی 1 مگ
مرسی از جواب سریع شما دوست خوبم. الان به اپراتورشون زنگ زدم و توضیحات لازمه رو گرفتم. امیدوارم بعد از استفاده بتونم بقیه رو هم راهنمایی کنمنقل قول:
من از بین نامحدودا فقط 128 و 256 رو داشتم یک ماههنقل قول:
سرعت در نهایت اسمی میشه البته برای 128 و 256 روی 48 کیلو محدود میشد و نه روی 16 کیلو و 32 کیلو
اینم تو نمودار زده تا 120 گیگ محدود نمیشید و بعد از 120 گیگ محدود میشید البته در هر ماه
پس احتمال زیاد از ماه دوم سرعت رو افزایش میدن
برای اطمنیان بیشتر از خود پشتیبانشون بپرسید
درسته. به پشتیبان زنگ زدم و دقیقا همین حدس شما رو تایید کردن. بازم از راهنمایی تون تشکر میکنم :n31::n31:نقل قول:
من از سال 90 نامحدود مخابرات داشتم که دارن بازی در میارن و مجبور شدم بعد 6 سال ISP عوض کنم
شما فقط مطمئنید که 450 هزارتومانه؟نقل قول:
آخه من کاربر قدیمی پارسم ولی برای من قیمتش حدود 1.3 میلیون
اگر جشنواره گذاشته حواستون باشه که ممکنه فقط برای جذب مشتری گذاشته باشه و بعدا این سرویس رو نتونید دوباره بخرید
خلاصه مطمئن بشید که این سرویس بعدا هم با همین قیمت بهتون پیشنهاد میشه یا نه؟
الان براتون عکسشو ضمیمه میکنم. و راستش منم از همین میترسم که بعدا نشه این سرویس رو با همین قیمت تمدید کرد. مطمئنم که نمیشه چون پشتیبان گفت که این پکیج 60 الی 70 درصد تخفیف خورده.نقل قول:
و خب تجربه هم میگه که جشنواره معمولا یه باره و مبلغ و شرایطش تکرار نمیشه. مثل پیشنهادات ویژه ی دیجی کالا که یهو تخفیف خوبی روی یه کالا میده ولی این که دفعه ی بعدی چه زمانی دوباره همین تخفیف رو اون کالا تکرار بشه، با خداست :n10:
پی نوشت: بعد کلی تلاش با نت 128 تونستم عکسو آپلود کنم. تاخیر در جواب رو ببخشیدپ
up.upinja.com/33bpe.png
امروز سرویس جشنواره 100گیگ 6ماهه برام فعال شد.وضعیت تک کانکشن:
کیفیت اینترنت پارس انلاین از همه لحاظ نسبت به شاتل بهتره. هم از نظر سرعت سرور خارجی و هم از نظر پینگ
از راهنمایی شما هم ممنونم. همین امروز زنگ زدم تا خط رو چک کنن و در صورت خالی بودن پورت و فیبر نوری نبودن، مراحل ثبت نام تکمیل بشه. خدا بزرگه. فعلا همین 6 ماه نامحدود به قیمت 490 هزار تومن رو میگیریم. 6 ماه دیگه امیدوارم بازم چیزی به خوبی همین جشنواره ارائه بشه. توکل به خدانقل قول:
دوستان من مخابرات دارم که میخوام جم کنم. من دانلودم زیاده، پارس انلابن خوبه بر اینکار؟
سلام به همه. وقتتون بخیر
دوستان پارسانلاینن میگه فعلا امکان سرویس دهی به من رو نداره.( مرکز مخابراتی پیام نور)
برای اعمال پارتی بازی و یا پاچه خواری برای راه انداختن سریع تر کار چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
و اینکه من برم کانکس پارس تو مرکز مخابراتی ممکنه بتونن برام کاری کنن؟
والا من از سال 87 پارس انلاین دارم
متاسفانه هیچ وقت شبانه چه اون موقع که رایگان بود چه الان که یک سوم حساب میشه سرعتش برای من خوب نبوده
الانم که دوسالیه فقط 128 یا 256 نامحدود میگیرم
این اخیرا هم که اپلود هم حساب میشه دیگه خیلی بد شده (هر چند این مورد دست پارس انلاین نبوده و مصوبه بوده)
خلاصه که وضعیت نت توی ایران به جای اینکه هی بهتر بشه روند پسرفت داشته حداقل توی سرویس های ارایه دهنده adsl
اون تعداد پورت که تو منطقه شما داره پر شده، باید صبر کنی کسی انصراف بده، خودم داشتم های وب میگرفتم پورت پر بود پارس گرفتم.نقل قول:
مگه شبانه پارس دوباره رایگان نشده؟ :n13::n13:نقل قول:
ممنون از جوابنقل قول:
بله منم منظورم این بود راهی هست بشه رفت سر صف؟
:n33::n27:نقل قول:
تواز87کاربرش بودی نمیدونی الان نامحدود 1/3نیست ازجای دیگه خبرنداری بازهمین پارس انلاین داره شبانه میده بدون محدودیت اتفاقان معنم سرعتم چندروزخوب نبود تااینکه ازدیروز دوباره خوب شده اگه صبانت داشتی چی میگفتی از93 شبانه 1/3کرده بود این اخریام زدحذف کردنقل قول:
دوستان از هفته گذشته پینگ تایم من برای بازی لیگ او لجنز در پارس آنلاین بسیار بالا رفته و پینگ هم نوسان بسیار زیادی پیدا کرده
بعد از تماس های بسیار زیاد با پشتیبانی فقط گفتن که باید سرویس گیم بخری ؛ در صورتی که مطمئن هستم دروغ میگن چون دوساله سرویس من پروفایل گیم داشته و هیچ مشکلی هم نداشتم ؛ الان اومدن گیردادن که برم سرویس یک ساله گرون قیمتم رو که پهنای باند اسمی اون بالاست رو لغو کنم بعدش یک سرویس گیم با پهنای باند پایین بخرم .
من تصمیم تخلیه از پارس آنلاین رو دارم
اما بازم برای اطمینان اگه دوستی اینجا هست که سرویس گیم از اول خریده ؛ لطفا قبول زحمت کنه و پینگ سرور این بازی رو برای من از داخل این سرویس هم بگیره و اینجا اعلام کنه.
ممنونتون میشم .
آدرس های بازی لیگ
کد:
185.40.64.110
185.40.64.111
سلامنقل قول:
115ms
پروفایل گیم فک کنم رایگانه :n13:
منم امروز تمدید کردم شب ببینم وضع چجوریاس :n13:نقل قول:
خیلی ممنونمنقل قول:
شما سرویس گیم خریدی از اول ؟
(بله خود پروفایل گیم رو پشتیبانی بطور رایگان فعال میکنه ، گرون قیمتی سرویس من بخاطر پهنای باند بالا و مدت زمان طولانی اونه )
سلامنقل قول:
من هم همین سرویس رو گرفتم ۱ مگ نامحدود ۴۹۰ هزارتومن ۶ ماهه
ماهی ۸۰ تومن میشه حدودا... تو این وضع اینترنت کشور مجبور شدم با این قیمت این سرویس رو بگیرم
دقیقا منم همین مشکل رو دارم، چند روزیه پینگ به شدت خراب شده و از حدود 100 الی 110 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ، رسیده به 200نقل قول:
فکر کنم مشکل همگانیه و از زیرساخت باشه
فرق سرویس گیم و پروفایل گیم چیه ؟ یکی نیستن مگه ؟نقل قول:
من همین چند روز پیش زنگ زدم برام فعال کردن
احتمالا منظورشون سرویس کاهش پینگ بودهنقل قول:
تنها چیزی که پارس انلاین ارائه میده پروفایل گیم هست که پینگ داخلی رو کاهش میده و پینگ خارج از کشور هم متناسب با پینگ داخلی میاد پایین.
پینگ رفته بالا... اینجوری باشه میام بیرون
یه سرویس گیم هم روی پنل هست. من قبلا تست کردم رو سرویس معمولی هیچوقت ip نگرفتم که پینگش کمتر از 130 باشه خیلی هم تست کردم . اما بعدش سرویس گیم گرفتم ip های پینگ 80 دیگه میگیره.نقل قول:
من مشکلی نداشتم این چند روز از لحاظ پینگ اما روزی 4-5 بار پیام میدن که اختلال به وجود اومده و سرعت 20 کیلوبایت میشه بعضی ساعت ها.
نه یکی نیستش طبق گفته خودشون ؛ روی سرویس های معمولی تضمینی واسه پینگ ندارن ؛ اما میدونم پینگ سرویس های گیمشون هم دقیقا همینهنقل قول:
فقط میخوان منو سر بدونن و سرکیسه کنن برای همین از دوستان پرسیدم یکی که سرویس گیم داره لطفا جواب بده.
سلام به همه . واسه دانلود شبانه بعد ساعت 2 باید مودکو خاموش روشن کنم ؟!
بله دقیقا مشکل از خود پارس آنلاینه بعد از اون مشکلی که واسه شبکشون پیش اومد بطور کلی پینگ ها خراب شدهنقل قول:
من پینگ بازی دو ساله دارم با 100 تا 102 وصل میشم دو روزم یک سره وصل باشم بازم همون بود پینگ وقتی هم ip جدید میگرفتم حداکثر با دو سه بار قطع و وصل مودم دوباره به همین پینگ میرسیدم.
اما الان کلا همه پینگ ها بشدت بالا رفته یه عالمه از ip ها دارن پینگ 200 یا 250 میدن ! 50 مرتبه بیشتر قطع و وصل میکنم مودم رو تا یک ip درست و درمون بگیرم که پینگش پایین باشه اونم حداقل حداقلش شده 115 تا 118 و جالبیش اینجاست که وسطش یک خط در میون پینگ 150 میده خخخخ
یا اگه ثابت بمونه نهایش یک ساعت این پینگ 115 رو دارم بعدش میشه 200 و باز دوباره واسه گرفتن پینگ پایین روز از نو ؛ روزی از نو
اینجوری نمیشه ،
من ده بار با پشتیبانی تماس گرفتم با کمال پرویی میگن شبکه مشکلی نداره و اوکی هست و تضمین ما پینگ 300 و 350 هست .
مشکل حل شده اگه واسه شما حل نشده مشکل خودته !!!
تجربه به من میگه وقتی پشتیبانی چیزی رو گردن نمیگیره بجای کل کل کردن و هدر دادن وقتم ، isp عوض کنم .
همیشه این راه جواب داده isp جدید رو قبل از رفتن تست میگیرم و با خاطر جمعی و راحتی نقل مکان میکنم ؛
اصلا ارزش نداره آدم اعصاب خودش رو با یک شبکه داغون و مشکل دار خورد کنه ، وقت خودشم تلف کنه و به حرف چهارتا آدم بیشعور تو پشتیبانی گوش کنه که یا تقصیر رو میندازن گردن زیرساخت و یا اینکه بکلی مشکل پیش اومده رو منکر میشن.
سلام دوست خوبم. منم مجبور بودم با توجه به حجم مصرفی ماهیانه ی خانواده م همین سرویس رو بگیرم. واقعا زیاده ولی نسبت به تمام نامحدودا یا حجمای ماهی بالای 30 گیگ بهترین گزینه همین بود. خداکنه در عمل هم مثل روی کاغذ راضی کننده باشهنقل قول: