اقا اینا حجم رو زیاد حساب میکنن یا من وایرلسم مورد تجاوز قرار گرفته ؟ خیلی زیاد کنتور میندازه این که .
Printable View
اقا اینا حجم رو زیاد حساب میکنن یا من وایرلسم مورد تجاوز قرار گرفته ؟ خیلی زیاد کنتور میندازه این که .
چند برابر میندازه؟نقل قول:
ما مخابرات داریم 4 برابره تا 4 تا نگران نباش:/
۳ روزه اومدم شاید همش ۴ ۵ گیگ مصرف کردم ولی زده ۶ ۷ گیگ مصرف کردی سرویس ارت ۵ . اینطوری بره که همینروزا محدودم میکنن
+
ترافیک ارسالی در ارت هم رایگانه ؟ منظورم اینه اون مقدار حجمی که زده 40 گیگ مثلا در ماه مصرف کنی ارسالی هم حساب میشه ؟
هم محدود و هم نامحدود سقف دارندنقل قول:
تو سرویسهای نامحدود که دانلود رایگان دارن هم باید تو ساعات رایگان مشخص مصرف کنی دانلود بره بالا تو ساعات رایگان سرعتت رو کم میکنن
نا محدود هم که کلا سقف برنه بالا میبندن سرعتت رو
در کل به نظر من برای کسانی که دانلود زیاد دارند باید دو تا سرویس باشه مثلا همین شاتل در کنارش طرح های ایرانسل که بشه از توش یه چیزی درآورد:n02:
سرویس اکو 512 با شبانه مگه قیمتش 24 نیست؟ حالا با نه درصد مالیات میشه حدود 27
الان زنگ زدم 1525 برای ثبت نام میگه 32 هزار و ماه اول با هزینه نصب 52 هزار
قیمت های الکی نداد؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
مشهد سرعت همه شخمی شده ؟ :|
آنلاین پرسیدم گفت مشکل از زیرساخته ...:n23:
art2 و art4 حذف کردند خیلی بد شد :دی.
واسه منم کیفیت نسبت به قبل از گرون کردن نت اومده پایین!! پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 که بین 100 تا 110 بود ، اومده رو 170! و بعضی اوقات یوهو میبینی که یه ربع بیست دقیقه کلا شده اینترانت و چیزشکن و سایت های سرور خارجی همه از کار میوفتن!!!نقل قول:
من آرت یک دارم از یک بامداد سرعت دان میشه 40kbps
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
دوستان انگار دارن سرویسهای نامحدود ویژه (ART-Base)
رو ارائه میدن تا حالا کسی گرفته ببینه چطوره؟!
دوستان مثل اینکه تو سرویسهای نامحدود ART-BASE پهنای باند شما رو آخرین حدی که خطتون جواب میده میزارن و این یعنی عالی!!!
طبق گفته پشتیبانی شاتل
احتمالا باز خبری که افتادن به جون نت
پینگ بالا ۲۰۰-پاکت لاست عالی -سرعت تک کانتکش عالی تر
:n27:
امشب کاربرای شاتل میتونن کنسرت سالار عقیلی رو رایگان نگاه کنن. ترافیک حساب نمیکنه :V21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[Forwarded from شاتل]
تماشای آنلاین و رایگان کنسرت سالار عقیلی ویژه کاربران #شاتل.
تهران، امروز شاهد اجرای دلنشینی دیگر از سالار عقیلی خواننده محبوب کشورمان خواهد بود. کاربران اینترنت پرسرعت شاتل می توانند برای تماشای این کنسرت که امروز ساعت ۲۰:۳۰ اجرا خواهد شد به آدرس
نقل قول:فقط ترافیک رایگانه . 5000 تومن باید بلیط خرید :n01:نقل قول:
واقعا این کارشون مسخرس :n03:نقل قول:
:n29::n29:نقل قول:
عجب!!! کلی اطلاع رسانی میکنه رایگانه بعدش چیکار میکنه!!!
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم بصورت خصوصی جواب ارسال کنید واسم چون وقت نمیکنم زیاد اینجا بیام.
من مشهد هستم و شاتل دارم. مدتیه که مدام قطعی دارم و پشتیبانی همش حرفای تکراری که فکر کنم همتون میدونید میزنه و هیچوقت مشکلم حل نمیشه. حالا میخام بدونم اگه از isp دیگه ای سرویس بگیرم درست میشه ؟ و چه isp خوب هست تو مشهد . ممنون از همگی:n12:
دوستان شاتلی لطفن راهنمایی کنین.:n16:
من اگه سرویس اکو 512 رو بگیرم دانلود شبانه هم داره؟ سرعتش توی روز و توی شب چقدره.
سرعت سرویس هایی که تو جشنواره تابستانی ارائه میده چقدره؟ نوشته تا 16 مگ.کسانی که دارن سرعتشون چقدره؟
کسی سرویس art-base تمدید و یا خرید کرده است؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا که اوضاع شاتل تعریفی نداره همشن میگن مشکل زیر ساختهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان سرعت و پینگ شما هم خراب شده ؟ من صبانت دارم دو سه روز پیش پینگ 8.8.8.8 روی 80 بود برام الان شده 260 !
نقل قول:
بنده شاتل دارم امروز که تا این لحظه پینگ بالا و پر از تایم اوته
نقل قول:
من تایم اوت ندارم .
پینگمم شده 149 از 8.8.8.8
کلا پر نوسان شده! چند ساعت عالیه و همه چی خوب و چند ساعت پینگ میره بالای 200 و یعضی اوقات هم کلا اینترانت میشه!!!نقل قول:
منم الان دو سه روزه نت پارس آنلاینم وصل شده اونم دقیقا همین طوریه (پروفایل گیم فعال کردم- پینگ تو بعضی از ساعت ها 110-120 بعد یه دفعه (بدون تغییر ip و...) میره روی 220-230!! سرعت تک کانکشن هم به همین نسبت کم و زیاد میشه)- این مشکل تبدیل اینترنت به اینترانت تو پارس آنلاین هم وجود داره (البته مدت زمانش تو هر روز کم و حدود 10 دقیقه است اما بازم اعصاب خوردکنه) مشکل از زیر ساخته، ظاهرا دارن راه اندازی اینترنت ملی رو آزمایش میکنن!نقل قول:
دقیقا مواردی که گفتی عینا واسه من اتفاق میوفته!نقل قول:
بله همه این مشکلات به واسطه آزمایش اینترنت ملی و همچنین فیلترینگه هوشمنده که اینا شدید دنبال راه افتادنش هستند تا متاسفانه به هدف کثیفشون که راه اندازی سیستمی همچون Great Firewall Of China است ، برسند!
جالب اینجاست که تا این قیمت های جدید اعلام شد و قرار شده شاتل سرویس آرت بیس و پارس آنلاین هم سرویس اینترنت ایرانشو راه اندازی کنه تا یه عده ای دیدن قیمت این سرویس ها نسبت به سرویس های عادی کمتره افتادن دنبال شکایت از isp ها که این سرویس ها سریع تر راه اندازی بشه (راه اندازی این سرویس ها یعنی تفکیک ترافیک بین الملل از ملی مقدمه بهره برداری از پروژه اینترنت ملی و قطع کامل اینترنته!!! ولی یه عده دارن گول این یه کم ارزون بودنش رو میخورن- قول میدم اینترانت ملی هم که راه اندازی بشه قیمتش همین اندازه قیمت فعلی اینترنت (شایدهم بیشتر) باشه!!)نقل قول:
دوستان متن این خبر رو بخونید متوجه خواهید شد مشکلات چند روز اخیر شرکت هایی مثل شاتل، پارس آنلاین و صبانت (که باکیفیت ترین شرکت های PAP حال حاضر در ایران محسوب میشن) به چه دلیل بوده:!!
گند زدن به نتنقل قول:
از دیروز اون مشکل مسخره ای که رو های وب بود و پیج های خارجی مثل همین فروم رو باید با رفرش باز میکردی رو صبا نت هم به وجود اومده !
پریروز پینگ 8.8.8.8 80-100 بود الان رفته بالای 250 ! معلوم نیست چه خبره ! ( البته معلومه انگار )
دوستان من واسه تست سرویس 128 شاتل رو بگیرم خط رو تا جایی که کشش داره باز میذارن دیگه؟
نظر دوستان راجع به این جشنواره Eco-Optimal-60 چیه؟
اینکه گفته یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۶۰ گیگابایت ترافیک به قیمت استثنایی ۶۵,۹۰۰ تومان
چرا سرعت را موقع انتخاب طرح 128 میزنه؟
سرعت اپ خط رو آوردن پایین ؟
مال من قبلا بالای 13 مگ بود الان خطم 8 مگ شده ..
کسی هست اینجوری برای پیش اومده باشه ؟
نقل قول:
سرعت 128 هستش ولی تا 16 مگ باز میزارن
کسی جشنواره گرفته تا حالا ؟
دوستان مشهدی مشکل قطعی و کیفیت افتضاح رو ندارن ؟!
هر یه ربع نت قطع میشه و دیتا ریت خط از 12 مگ اومده زیر 5 مگ .
سلام منم مشکل دارم قطعی هست مخصوصا پینگ تایم اوت میده گاهی اوقاتم سایت های داخلی باز نمیشه گاهی اوقات سایت های خارجی باز نمیشن!نقل قول:
خط من از 16 مگ اومده رو 8 زنگ هم میزنم میگن ما مشکل نداریم هر چی هست از طرف شماست ...
بی شرف شاش تل .