منظورم این هست که طرحی که در حال حاضر دارم از بین نمیره ؟نقل قول:
14 روز از طرحم مونده
Printable View
منظورم این هست که طرحی که در حال حاضر دارم از بین نمیره ؟نقل قول:
14 روز از طرحم مونده
نه دیگهنقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سایت همراه اول نوشته اگر یک بسته ی فعال داشته باشیم و بسته ی دیگری را فعال کنیم ، بسته ی دومی رزرو میشه و بعد از پایان بسته ی اول قابل استفاده هست .نقل قول:
الان این ابهام به وجود اومده برای من که آیا این طرح شبانه هم شامل همین قانونش هست یا نه !
چون کلا در سایتش که حرفی از بسته های شبانه نیست .
من میخوام بسته را امشب استفاده کنم
نظرتون چیه ؟
خیالت راحت باشهنقل قول:
این بسته شبانه قضیه اش از بسته اصلی جداست
البته یک چیزی من تست نکردم اونم داده ای که مصرف می کنه از داده شبانه بسته اصلی است یا همین طرح شبانه نامحدود
البته به احتمال زیاد از بسته شبانه نامحدود مصرف کنه
مرسی داداش به خاطر توجهت و وقتی که گذاشتی :n40:نقل قول:
الان همین مسئله هم باز ابهام دیگری هست ، ممکنه از شبانه ی طرح اصلیم کم بشه
فکر کنم با یک سیمکارت دیگه بگیرم بهتر باشه
نه الکی هزینه نکن با همین بگیرنقل قول:
توی شهر ما همراه اول تقریبا دوماه و چند روزی هست راه افتاده اما توی نقشه هیچ نواحی تحت پوشش وجود نداره
چند شب پیش بسته شبانه خریدم و یه تست کردم هیچ فرقی با 256 مخابرات نداشت
( سرویس 3G )
راهی هست که سیمکارت های همراه اول بعد از تموم شدن بسته بصورت ازاد استفاده نکنن؟
مثل ایرانسل منظورمه
همراه اول تمدید خودکار داره. اما اگر غیر فعالش کنی راهی نداره میره روی ازادنقل قول:
اگر حواست باشه که سرساعت قطع کنی
و.بیشتزر ازحجم مجار دانلود نکنی
ایا بازم خطرناکه؟
کسی تو رشت از 4g استفاده کرده؟
سلام دوستان
این نامحدود ها خیلی وقت هست فعال هستن یا تعرفه اش به تازگی اومده :n13:
قراره دائمی بمونه یا نه؟
درود
من بسته تا 11 صبح نامحدود گرفتم ولی فقط به 3G متصل میشم
در منطقه ما خیلی وقت هست 4G راه اندازی شده ولی اجازه رجیستر شدن
به 4G را نمیده ... کسی میدونه اشکال از کجاست ؟
قبلا از 4G در همین منطقه استفاده کرده بودم ولی ماهها پیش بود
اگر از تنظیمات دستگاه خودتون اطمینان دارید و سیم کارت شما usim هست با 9990 تماس بگیریدنقل قول:
درود و تشکر بابت پاسخ شمانقل قول:
هم سیمکارت USIM دارم و هم مودم 4G
شبکه 4G را پیدا میکنه ولی اجازه رجیستر نمیده
گفتم حتما مثل قبل فقط روی بسته های 1 ماهه میشه به 4G وصل شد
و این محدودیت را همراه اول قبلا داشت
تماس گرفتم گفت حتما شبکه مشکل داره !!!
درورد بر شمانقل قول:
بعید میدونم فقط برای نسل3 باشه چون همراه اول هم نسل 3 و هم 4 رو پرسرعت محسوب میکنه و بسته ای که روی نسل 3 فعال بشه رو برای نسل 4 هم فعال میکنه اگر پوشش وجود داشته باشه, مشکل از شبکه ست
سلام
بسته شبانه نامحدود 3 تومنی رو گرفتم. در حالی که حدود 300 تومن هم سیمکارت شارژ داشته
الان هم که ساعت 10:51
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 23.58 گیگ اینجا دانلود شده و 1.2 گیگ هم با استفاده از wifi hotspot گوشیمو آپدیت کردم. در مجموع کمتر از 25 گیگ استفاده کردم و اون 300 تومن هم الان صفر شده و الان هم که تا ساعت 11 هنوز مونده، ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه دیگه.
جریان چیه؟ چطور بعضی دوستان گاها بالای 30 گیگ استفاده میکنن ولی برا من اینجوری میشه؟ ممکنه بخاطر سابقه ی استفاده های قبلی باشه؟ بسته 1000 تومنی هم چند بار اخیری که گرفتم نهایتا 16 گیگ دانلود شده و شارژ باقیمونده رو هم سوزونده.
ممنون.
نقل قول:
والا جریان اینه که همراه اول درست نمیاد حرف بزنه که کسی بدونه این بسته به اصطلاح خودشون نامحدود چند گیگ هست و چند گیگ رو اینا نامحدود حساب میکنن..
مشکلات فروانی هم داره از جمله کد دستوری نداره برای اینکه اگر طرح شما تمام شد نره روی شارژ خوردن از روی خط-یه اپلیکیشن مدیریت حساب نداره-اطلاعات دقیقی از بسته هاش و حتی پوشش نسل 4 همراه اول در دسترس نیست.
برای اون بحث خوردن شارژ میتونید در سامانه 195 شکایت ثبت کنید پیگیری کنن
حالا سیم شما اعتباری بوده کسی با سیم دایمی این کارو بکنه خیلی شی ک و مجلسی براش قبض نجومی میاد سر ماه 1کلمه هم همراه اول نمی گه آقا بسته اینترنتت تموم شده... ظاهرا هم داره نسل 3 و 4 ارایه میده خدماتش همون نسل 2 مونده..
طرح ترابرد پذیری همراه اول شروع شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بسته بخرید تا اجازه رجیستر شدن بدهنقل قول:
من با بسته های یک روزه هم تونستم رجیستر بشم ولی بدون بسته به نسل 4 وصل نمیشه
درود و تشکرنقل قول:
من بسته یک روزه تا 11 صبح نامحدود خریدم که 3 تومن هست
ولی اجازه نداد به نسل 4 متصل بشم
به اوپراتور زنگ زدم اصلا نمیدونست ... همینطوری گفت حتما شبکه خرابه
ولی شاید اون نامحدود که در سایتشون هم نیست و فقط از طریق شماره گیری قابل خرید
هست جز بسته ها حساب نمیشه
:n16:
دوستان میگفتن که با اون دوتا بسته نامحدود هم اجازه رجیستر شدن به نسل 4 نمیدهنقل قول:
با بسته دیگه تست کنید
نقل قول:
سلام
دوست عزیز این عکسی که گذاشتید مربوط به برنامه است یا سامانه همراه اول
دوستان یه سوال
من یه طرح 12 تومانی چند روز پیش گرفتم
الان می تونم این طرح شبانه رو با اون سرویس اولی فعال کنم یا نه؟
طرح قبلی که مشکلی پیش نمی یاد براش؟
طرح شبانه تغییری در طرح قبلی بوجود نمی اوردنقل قول:
سلام
این طرح شبانه 2تا7 محدودیت سرعت داره؟یعنی از ساعت 2تا7 سرعت محدود میشه یا ازاده؟
بله توی تبریز به 2 مگ محدود شده حداقل توی منطقه ای که من هستمنقل قول:
چيه اين طرح؟ميشه توضيح بديننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تعویض اپراتور بدون تغییر شماره...توضیحات کامل داخل سایت همراه اول و ایرانسل هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ببخشید من این قسمت رو متوجه نشدم که با حفظ کل شماره میشه انتقال داد خط رو ؟؟؟ یا قسمت اول از شماره متناسب با نوع اپراتور تغییر میکنه(مثلا 0937 یا 0921 یا 0912)نقل قول:
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
کل شماره انتقال پیدا مینکه مثلا شما شماره ۰۹۱۲۱۱۱۲۲۲۲ را داری میری سایت رایتل درخواست ترابرد به رایتل میدی بعد چند روز دقیقا همین شماره میوفته روی رایتل.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
دقیقا شماره خودته و هیچ تغییری نمیکنه فقط اپراتور عوض میشه و البته سیم کارتم نیاز به تعویض داره ولی شماره هیچ تغییری نمیکنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
ببینیم تعرفه های ایرانسل هم تغییر می کنه یا نهنقل قول:
اینا برای adsl و وای فای هست. صرفا جهت اطلاع توی این تاپیک گذاشتمنقل قول:
می دونم احتمال داره هزینه اینترنت موبایل هم کاهش پیدا کنهنقل قول:
دیروز توی فروم اسیاتک بودم می گفتن اسیاتک نرم افزارش باگ داره که باعث میشه حجم مخاطب رو الکی مصرف کنه
به احتمال ترفند می زنن باشون درست حساب شه
بنظرتون 90گیگ یعنی 60گیگ ترافیک داخل و 30ترافیک خارج می ارزه 100هزار تومن
18000تومان هزینه نگهداری برای سرعت های بالاتر زیاد نیست
بحث ها سوالات مشکلات ترابردپذیری هر 3 اپراتور همراه از امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می پذیرد. با سپاس
سلام دوستان شرمنده بی ربط هست اما یه سوال این افرادی که میان شارژ با ارزش بالا ولی قیمت پایین میدن چه جوریه یعنی پارتی دارن به سیستم دسترسی دارن و مفتی شارژ میزنن بعد میفروشن کلا ماجراشون چی هست ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده.
سلام دوستان شرمنده بی ربط هست اما یه سوال این افرادی که میان شارژ با ارزش بالا ولی قیمت پایین میدن چه جوریه یعنی پارتی دارن به سیستم دسترسی دارن و مفتی شارژ میزنن بعد میفروشن کلا ماجراشون چی هست ممنون میشم هرکی میدونه جواب بده..
یه سوال طرح شبانه آیا 4g هم میشه یا فقط 3g هست ؟ من اینجا آنتن 4g دارم اما هیچ وقت سیمکارتم روی 4g نمی ره .... usim هست سیمکارت