سلام دوستان میدونم ربطی به موضوع تابیک نداره ولی تورنت هم مثل idm قابلیت ایست و استارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاستم فصل 1 سریال arrow رو دان کنم 40 گیگ هست.ممنون
اگه میشه یه سایت خوب تورنت هم معرفی کنید که چیلتر نباشه
Printable View
سلام دوستان میدونم ربطی به موضوع تابیک نداره ولی تورنت هم مثل idm قابلیت ایست و استارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاستم فصل 1 سریال arrow رو دان کنم 40 گیگ هست.ممنون
اگه میشه یه سایت خوب تورنت هم معرفی کنید که چیلتر نباشه
دوستان از امروز صبح به بعد *555# دچار تغییراتی شد ! دیروز ایرانسل اس داد که : شکل جدید *555# تا 24 ساعت اینده! امروز صبح چک کردم دیدم که اره تغییر کرده! بقیه ی قسمت هارو چک نکردم اما قسمت بسته های اینترنت از بسته های ترکیبی جدا شده و باید عدد 5 رو بزنی ! قبلا 2 بود! و اینکه خیلی مرتب و شیک شده! به ترتیب بسته های روزانه عدد1 ، بسته های هفته ای عدد 2،بسته های ماهانه عدد 3 و بسته های مدت دار عدد 4 همه ی بسته های شبانه و هرچی که بود رو جمع کردن و خیلی مرتب کنار هم گذاشتن ، خیلی خوب شده . گفتم اطلاع رسانی کنم .
دوست عزیز دایمی ، 24 گیگی نداره! فقط 2گیگ ماهیانه هستنقل قول:
دوستان بسته 3ماهه600مگ واقعا مزخرفه که
واسه یک ماهه ها تا5گیگ گذاشته واسه این 600مگ؟
آره Resume داره.نقل قول:
دانلود از تورنت ربطی به سایتی که ازش فایلشو دانلود میکنید نداره چون peer to peer دانلود میکنید. سایتش چیلتر هم باشه مشکلی توی دانلودتون بوجود نمیاد.
با یه چلتر شکن رایگان میرید و فایلشو دانلود میکنید.
K A T . P H
داداش ولی یه مشکلی هست اینه که من یه فایل 100 مگی که توی خود نرم ازفر بود رو گذاشتم برای دان سرعت 700 بود ولی سریال arrow یک کیلو بیشتر نمیشد؟؟؟؟:n13:نقل قول:
این بستگی به نعداد Seed ها و leech ها داره.نقل قول:
تعداد seed ها یعنی این تعداد نفر این فایلی که شما دارید دانلود میکنید به اشتراک گذاشتند و دارند برای شما آپلود میکنند.
تعداد leech ها هم یعنی تعداد کسانی مثل شما که دارند این فایل رو همراه با شما دانلود میکنند.
اگه تعداد seed ها بیشتر از تعداد leech ها باشه سرعت بهتره. چون مثلا 200 نفر seed داره و 50 نفر leech یعنی 50 نفر دارند از این 200 نفر دانلود میکنند . حالا اگه برعکس باشه تعداد seed ها 50 باشه و تعداد leech ها 200 سرعت کم میشه یعنی 200 نفر دارند از 50 نفر دانلود میکنند که سرعت درست تقسیم نمیشه و باعث کاهش سرعت میشه.
در کل سرعت شما بیشتر بستگی به seed ها داره تعداد هم زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهم هست مثلا یه فایل تورنت 100 seed داره ولی بیشترشون سرعت آپلودشون رو محدود کردن برای همین سرعت دانلودت کم میشه (سرعت آپلود seed ها = سرعت دانلود شما) ولی یه فایل تورنتی 50 Seed داره ولی سرعت آپلود seed ها بالا هست واسه همین سرعت شما هم بالا هست. سرعت هم متغیر هست کمو زیاد میشه اگه 700 باشه ممکنه بیاد روی 500 یا 100 و دوباره بالا بره مثل لینک مستقیم نیست همیشه ثابت باشه.
الان بهتره یه فایل تورنت دیگه دانلود کنید و امتحان کنیدومعمولا چند دقیقه اول هم سرعت زیاد بالا نیست.
داداش و سوال اخر اینکه میشه توی تورنت هم چندتا لینک با هم بزاری تا کل سرعتو بگیره.(در ضمن بابت راهنماییت خیلی خیلی ممنون:n16:)نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
از یک فایل فقط یکی همزمان میشه. اما تورنت دیگه از فایل دیگه میتونید کنارش دانلود کنید.
استفاده از قابلیت تترینگ موبایل و وصل کردن کابل گوشی به کامپیوتر به گوشی آسیب نمی زنه؟
:n02:نقل قول:
آخه چرا باید آسیب بزنه؟!
شما خیالت راحت، 2ماهه همینطوری استفاده می کنم هیچ اتفاقی هم نیفتاده
داداش میدون ولیعصر تهران??نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
به نظر من در زمینه 3g همراه اول از ایرانسل بهتر داره عمل میکنه حداقل نمیاد توی هر شهر یه دکلو تجهیز کنه و توی سایتش و تلویزیون ادعا کنه که اون شهر تحت پوشش قرار گرفته این کار یجور حقه بازیه ممکنه خیلیا که اطلاعاتشون در این مورد کمه با شنیدن این تبلیغات اقدام به خرید بسته کنند و در واقع خبری هم از 3g توی شهر و منطقشون نباشه.همراه اول داره بدون ادعا کارشو پیش میبره
همراه اول تو زمینه اینترنت موبایل چه در قدیم چه در زمان حال حرفی برای گفتن نداشته و نداره
نقل قول:
كلا آره اين سخن شما درست است.
ولي در بسياري از مناطق من يادمه كه همراه اول سرعت gprs از ايرانسل بيشتر بود.
و خيلي از دوستانم رو يادمه كه ايرانسل داشتند ولي از همراه اول استفاده مي كردند.
به نظر من EDGE همراه اول خیلی بهتر از ایرانسل هست
البته الان بهتر شده! وگرنه یادم میاد تابستون هر بلایی سر سیمکارت و تنظیمات گوشی آوردم به اینترنت وصل نمیشد!!!نقل قول:
چون ایرانسل ، اصفهان خوب عمل نکرده و همراه اول خوب بوده، شدیدا دوستان اصفهانی شاکین! نمیدونم شما اهل کجایین اما همراه اول، اطراف ما آنتن 3جی نداره! حالا باید منم بیام بگم آره همراه اول آشغاله چون تهران آنتن نمیده! ( 3-4 جا رو تست کردم آنتن 3جی همراه اول نبوده)نقل قول:
مشهد هم به عنوان 2 شهر پر جمعیت هنوز همراه اول راه نیفتاده.فعلا همراه اول تو 2 ،3 تا شهر بزرگ راه انداخته و نمیشه در موردش دقیق نظر داد
درسته من تهران هرجا رفتم اکثرا ایرانسل بوده حتی ضعیف اما خیلی کم پیش اومده همراه اولم تو اون مناطق پوشش داشته باشه.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
این بسته های 24 گیگی شبانه کدومه ؟ ماهی 10 تومنه ؟ اون 2 گیگ ماهانه 10 تومن شبانه نداره ؟ چون من اینو فعال کردم، الان این دومی با اولی یک قیمت ولی 22 گیگ اختلاف ؟ فقط چون اولی شبانه ؟
بلهنقل قول:
بله
نه
بله
بله !
سرعت نت امشب پایین تره یا سرور فروم کند شده ؟
سرعت تک کانکشن ایرانسل خیلی کمه
ساعت 3 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های بلند مدت جدید ایرانسل 50گیگ 3ماهه 200 هزارتومن نا قابل 70گیگ 6ماه 260 تومن ناقابل 100گیگ یه ساله 350 تومن ناقابل واقعا کی میخواد اینا رو بخره نمیشد یه طرحی مثلا یه هفته یاکمتر باحجم بالا بده مثلا 10گیگ یا همین طرح 24 گیگ برای یه روز با میلغی کم 24 ساعته کنیم
این بسته ترکیبی من ایرانسل خیلی عالیه !!!:n12:
دوستان من فعلا نت ندارم با گوشیم میشه ببینید 7 روز با 200 مگ چقدر میشه؟:n02:
اقا چگونه این بسته رو باید بخریمنقل قول:
توی همون لینک هست روش خریدشنقل قول:
به نظر من اصلا به صرفه نیس
1 گیگ اینترنت با 5 دقیقه مکالمه و 10 پیامک با اعتبار 30 روزه در میاد 14700 تومن!!!!
معمولا روز بیشتر میشه با ارزونتر بشه این برعکسه روز بیشتر میکنی گرونتر میکنه
گفته در سیستم مربوطه مشخص کنید اما کدوم سیستم لینکش کو پس
سلامنقل قول:
بسته ترکیبی ماهانه 3
۱۸۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی20.000 تومان
٣۸۰ پیامک فارسی ایرانسلی
۲ گیگابایت اینترنت همراه
حالا همینو در بسته تریکبی من زدم شد
429,443 ریال
اینکه چه تفاوتی میکنه رو نفهمیدم
با سپاس
بسته ترکیبی اصلاً جالب نیست بخصوص قیمت اینترنتش.
دوستان سرعت رو که محدود نکردن؟
منم همین سوال دارم سرعت منم از دیروز به اینور خیلی افت داشتهنقل قول:
1 هفته پیش سرعتم 3 مک بود دیشب 1 مگ!
حدود 100 دان میکرد
صبر کن تا توی همون صفحه لود بشهنقل قول:
ایرانسل 1 هفته هست پوکیده
7 روز 400 مگ رو 4 هزار تومن زده :n12:نقل قول:
سرعت کم نشده که هیچ،بیشترم شده
انقلاب بیشتر از ۲مگ نمیرفت
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان با عرض سلام میخواستم بپرسم برای دانلود روی گوشی چه دانلود منیجری از همه بهتر است در ضمن من دیشب اکانت روی گوشی جدید گرفتم سرعت دانلود 7 مگ در دقیقه یعنی حجم دانلود در 10 دقیقه برابر با 70 مگ بود که با سرعت های اعلام شده از طرف دوستان 800 کیلوبایت و 1 مگ تفاوت دارد ایا راهی برای بالا بردن سرعت وجود دارد؟ لطفا حرفه ای ها راهنمایی کنند