ریست هم کردم نشده
از دوستان کسی با این مشکل روبه رو نشده؟
ریست هم کردم نشده
از دوستان کسی با این مشکل روبه رو نشده؟
دوست عزیز فربود جان برو تو ی تنظیمات حافظه و ذخیره ی بولوتوث رو ببر روی مموری یا همون حافظه جانبی.:n01: بازم سوالی داشتی بگو.نقل قول:
سلام دوستان.
ببخشید یه مشکل عجیبی برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
من گوشی Sony Erricson XPERIA Arc S دارم.
میخوام کاری کنم وقتی باهاش عکس میگیرم توی Memory Card ذخیره کنه که از طریق کابل گوشی اونو به لپ تاپ وصل کنم و بتونم ببینمش. اگه ممکنه راهنماییم کنید. با تشکر.
سلامنقل قول:
بطور پیشفرض همینجور هست.
شما باید در
Connectivity>USB connection mode
روی حالت mtp بگذاری تا ویندوز بتونه مموری کارد را ببینه.
سلام به همه بچه ها خسته نباشید:
گوشی برادرم که مدل K850 هست چند وقت پیش خاموش شد و وقتی روشن کردم فقط یه صفحه سیاه اومد دادم بیرون درست شد.
حالا دوباره همون مشکل برام پیش اومده میخوام خودم درستش کنم هر جا هم گشتیم چیزی پیدا نکردم.کسی چیزی در باره این مشکل میدونه.
لطفاً راهنمایی کنید.:n03:
میشه کاری کرد که عکسایی که میگیرم داخل Memory Card ذخیره بشه و داخل Phone Memory نره؟نقل قول:
گفتم که پیشفرض همینجور هست.نقل قول:
برای اطمینان بروید به
settings>storage
آنجا نشون میده که روی حافظه داخلی و خارجی چه نوع فایلی چقدر فضا اشغال کرده.
سلام بچه ها . من گوشی xperia neo دارم و خورده زمین و تصویر نمیاد بالا. روشن میشه ولی تصویر نداره. دادم واسه تعمیر ، میگه ال سی دی سالمه و بعد چند روز آخرش نفهمید چشه. میگه همه مدارش رو چک کردم و نمیدونم چشه. به نظر شما چه مشکلی پیش اومده براش؟
چرا اینجا تاپیک سونی وچود نداره؟
حالا من سوالم رو اینجا می پرسم. گارانتی اصلی گوشی های سونی چیه؟
ممنون
ببخشید من گوشی xperia p دارم
صدای اسپیکر جلویی گوشیم یا همان صدای اسپیکر مکالمه کم است آیا راهی برای افزایش آن هست؟؟؟؟
لطفا جواب دهید این مشکل اعصابم رو خورد کرده :n28::n28:
آیا همه ی xperia p ها همینجور هستند
آندروید 4.1.2
گوشی من سونی آرک اس هست.قبلا با وایرلس باهاش میرفتم اینترنت.اما از دیشب هر کاری کردم وصل نمیشه.با پی سی میتونم برم با یه گوشی دیگه هم میتونم برم.فقط با این گوشی نمیتونم برم.تنظیمات و ریست کردم درست نشد.ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوست عزیز برای رفع مشکل با یک شماره تماس بگیرید (مثلا منزل) سپس حین مکالمه صدا را افزایش دهید. این گزینه هنگام مکالمه قابل تنظیم است. موفق باشید. :n06:
سلام. دوستان یه گوشی سونی اریکسون ایکسپریا دارم که 2 سال کار میکرده خیلی خوب. اما از چند روز پیش مشکل عجیبی براش پیش اومده. سیمکارت که توش میذارم گوشی بالا میاد ولی یک دفعه خاموش میشه. اصلا نمیشه تماس گرفت باهاش. چیکار کنم درست بشه؟
خیلی متشکرم
سلام خسته نباشید من یک گوشی سونی اریکسون xperia x8 دارم که زیاد خاموش و روشن میشه.با روشن کردن دوربین خاموش میشه.وقتی توی اینترنت میرم و دانلود میکنم هم خاموش میشه خیلی هم داغ میکنه میخواستم بدونم علتش چیه.خیلی ممنون میشم زود جوابمو بدید.با تشکر
سلام با تشکر از شما من نرم افزار qt با ورژن بالا میخوام برای ویواز لطفا کمکم کنید ممنونم لطفا اون رو به ایمیل زیر بفرستید
mtz.1382@chmail .ir
باز هم تشکر
سلام
من دنبال یه گوشی میگردم تمام امکانات k770 رو داشته باشه ولی یه مدل دیگه باشه و منوش هم شبیه k770 باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
قصد خرید xperia sola رو دارم..............باطریش که میگن قابل تعویض نیست یعنی چه؟....یکی گفت اگه خراب بشه باید گوشی رو انداخت دور!!!!!!!.......اینکه خیلی مسخرست!!
آخرین ورژن اندرویدی که میشه روش ریخت چیه؟
xperia M و xperia C تا کی میاد به بازار ؟....قیمتشون معلومه؟
درودنقل قول:
باطری قابل تعویض به این معنا نیست که نشه درش اورد
گوشی های دیگه شما راحت درب عقب رو درمیاری باطری رو راحت میکشی بیرون ولی توی این موراد باید توسط نمایندگی مجاز انجام بشه
خودتون انجام بدید احتمالش خیلی بالاست که بعدا نتونید جا بزنید
باطری های این گوشی ها از کیفیت بالایی برخورداره و تا اون موقع که از گوشی دل زده بشید کاملا جواب گو هست
تا اندروید 4 هم آپدیت داره !
. . .
منم P دارم اینطور نیست ...نقل قول:
سلام
مشکل GPS گوشیم هست
حدود 15 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه ....
منطقه رو سریع پیدا میکنه ولی موقعیت دقیق رو نه ...
گوشی من : Xperia P
برنامه ها : google map , sygic , google earth
اندروید : 4.1.2
اگر کسی بتونه فایل GPS.config که داخل پوشه etc خود گوشی هست رو برام بفرسته ممنون میشم چون فکر کنم بی تاثیر نباشه
البته من از قاب ژله ای استفاده میکنم که جلوی گوشی رو نگرفته . تاثیر داره آیا؟:n13:
با سلام
قیمت قاب جلوی xperia arc s تقریباً چند تومنه و آیا امکان تعویض هست یا خیر؟
با تشکر
سلام دوستان یکی از فامیل های ما گوشیش افتاده او جوب گوشیش هم اکسپریا ری هست رفته داده به بکب از موبایلی ها براش یه سری کار کرده که من هرچی فکر میکنم به عقلم جور در نمیاد فاکتور گرفته اینارو براش نوشتن
تعویض IC مدار تغذیه 48000
براش 6000
اجرت 16000
روی هم رفته بهش گفته 70000
که من میگم مگه این ای سی چسبی نیست اصلا جدا نمیشه از روی این گوشی بعد این قدر اجرت بالا هست 22000 تقریبا اجرتش بوده براش فکر نمیکنم که این قدر بالا باشه و سر هم کردنش هم این قدر بالا نیست هست؟
سلام. دوستان چرا اخیرن گوشی های قیمت پایین سونی مثل میرو و تیپو ، وسط مکالمه ریست میشن؟
خواهشا جواب بدین
سلام میخواستم بدونم راهی برای نصب نرم افزار های پیش فرض یک برند مثلا ال جی یا سامسونگ روی سونی وجود داره ؟ من ویدو پلیر پیش فرض اس3 رو روی اکسپریام نصب کردم ولی میزنه aplication not inistalled !!!
لطفا راهنمایی کنید ...:n12:
سلام ...
مشکل اتصال به کامپیوتر برای گوشی SE T700 دارم . به هیچ وجه سیستم گوش رو نمیشناسه .
Driver هارو هم نصب کردم اما فایده ای نداره .
خواااااااهش میکنم ب این سوالم ج بدید من گوشیم c901 هست و چند وقته ویروسی شده فایلاشم اینا اسمشه ولی نمیتونم حذف کنم آنتی ویروسم نصب کردم فایده نداشته چیکار پاک بشن؟؟ خیلی چیزا رو از کار انداخته autoran.inf ynsrp.pif frmylr.pif
سلااام- گوشیم خرابه که سونی اریکسونه من قبلا حاشیه گوشه لبه هایش خیس کردم - الانم مدت کوتاه خاموش میشه باتری نو خریدم نشد باز مشکل الان داغونه کسی حرفی ازش نداره
با سلام
من میخوام روی k800 قفل صفحه کلید بزارم.
هیچ اطلاعاتی هم از نحوه فلش یا پچ کردن ندارم.
فقط میدونم گوشیم k800 R1KG001 CID52 red هستش
لطفا کمک کنید. خیلی اضطراریه.
با سلام ویواز دارم در مشخصاتش دل ن هست من نمی دانم چطوری استفاده کنم اما مال سامونگ بلد هستم راحت است لطفا راهنمایی کنید
سلام. گوشی من کا800 هستش.من قبلا با نرم افزار Sony_ Ericsson_ PC_ Suite_6.011.00 از اس ام اس ها و دفترچه تلفنم بکاپ گرفتم.حالا که دقیقا همون نرم افزارو نصب میکنم تا بکاب رو اجرا کنم گوشیمو کلا نمیشناسه!
در حالی که خود سیستم گوشیمو میشناسه .یعنی میتونم از طریق خود سیستم فایلامو مدیریت کنم ولی مشکلم اینه که نرم افزار فوق کلا گوشیمو نمیشناسه!!!
کسی میتونه راهنماییم کنه.مشکل بزرگی برام پیش اومده که با همون بکابه حل میشه.ممنونم.
سلام به همه
من یه گوشی سونی اریکسون مدل wt13i جاوا دارم.چند تا سوال دارم خواهش میکنم اگه کسی جوابی داره برام مایل کنه به این آدرس،خیلی واجبه.maruam.m2020@yahoo.com
میخوام بدونم آیا من میتونم رو این گوشی برنامه ت nim buzz نصب کنم؟خواهش میکنم اگه امکانش هست راهنماییم کنید و آدرس لینک دانلودشو بهم بدین؟
سوال بعدیم که خیلی مهمه اینه که من هر برنامهای میخوام روش نصب کنم با مشکل بر میخورم.خواهش میکنم اگه زحمتی نیست آموزش کامل چگونگی نصب برنامه رو برام بنویسید.:n16:اگه مایلش کنید که یه عمر دعاتون میکنم.
سوال بعدیم اینه که گوشی من خودش برنامه مسنجر داره ولی خیلی خیلی سخت آن لاین میشه.چیکار باید بکنم؟
سوال آخریمم اینه که آیا با ایترنت adsl میشه از این گوشی استفاده کرد؟اگه بله چه جوری؟
مرسیییییییییییی
سلام
من یه گوشی سونی اریکسون مدل 750 دارم. میخواستم بدونم میشه رو این گوشی برای هر شماره تماس یه آهنگ جدا قرار بدم طوری که هر کسی زنگ میزنه از روی رینگتون تشخیص بدم کیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.:n16:
سلام دوستان
من میخوام گوشی t2 ultra بگیرم
چجور گوشی هست ؟
لطفن راهنمایی کنید . ممنون
یکی از کلیدهای گوشی سونی اریکسونم کار نمیکنه (کلید سبز رنگی که باهاش شماره میگیرم) (خیلی باید فشار بهش بیارم تا کار کنه!)
قابل تعمیر هست؟ هزینه تعمیرش چقدر باید بدهم؟ (که زیاد ازم نگیرند!)
سلام به دوستان
من xperia sl دارم و گوشی از update center پیشنهاد اپدیت میده. اگر از اینجا اپدیت کنم مشکلی برای گوشی ایجاد میشه؟ ممکنه برای کیبورد فارسی مشکلی ایجاد بشه؟ یا اطلاعات بپره؟!
الان گوشیم کند شده و رو دوربین گاهی ارور میده به این دلیل میخوام اپدیت کنم
با سپاس
سلام دوستان
گوشی اکسپریا ال دوستم خودش صداش کم و زیاد میشه چیکار کنه؟
بعدش کسی بهش زنگ میزنه شمارش ذخیره نباشه شماره برعکس نوشته میشه مشکل چیه؟
باید ویروس گرفته باشه منم قدیم یه بار گوشیم ویروس گرفته بود خود به خود زنگ میزد به شماره های دفتر تلفنم شما هم حافظه خود دستگاه هم اگه کارت حافظه دارید ویروس کشی کنید انشالا درست میشه اگه نشد ریست فکتوری کنیدنقل قول:
باطریهای گوشیهای سونی به هم میخورند یا نه؟ من یک گوشی قدیمی سونی اریکسون دارم و میخواهم باطریش را عوض کنم آیا باید باطری مخصوص همان گوشی را بخرم یا باطری گوشیهای مشابه هم به آن میخوره؟
با عرض سلام
قبلا یه گوشی t610 داشتم که الان نیاز شده به مموری اون دسترسی پیدا کنم .ولی باتری اون از کار افتاده و اصلا نه شارژ میشه و نه روشن . ایا امکانی هست که بتونم به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنم؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پاینده باشید