مبارکت باشه. پستی گرفتین شما؟ چون منم میخواستم معمولیشو بگیرم اما شهرستانم.نقل قول:
Printable View
مبارکت باشه. پستی گرفتین شما؟ چون منم میخواستم معمولیشو بگیرم اما شهرستانم.نقل قول:
نه من به یکی از دوستام گفتم اون گرفت برام فرستاد . شما خودتون هم می تونید به مغازه بگید براتون بفرسته . اگه خواستید شمارش رو براتون بفرستم .
دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه[/QUOTE]نقل قول:
بله دقیقا بهش میگن frequency swipe یا کشش فرکانسی... یعنی فرکانس از 0 شروع میشه و تا بینهایت (بینهایت نسبت به شنوایی انسان) بالا میره... برای تست دامنه فرکانسی بلندگو ما استفاده میکنیم ازش... از 30-40 کیلو هرتز که میره بالاتر گوش رو قلقلک میده :31:
اینم لینک دانلود: (با استاندارد AccurateRip ریپ کردم به Flac... یعنی هیچ تفاوتی با سی دی اورجینالش نداره)
توجه: چند ثانیه اول ترک تقریبا چیزی شنیده نمیشه چون از 0هرتز شروع میشه که در دامنه شنوایی انسان نیست، به نزدیکای 17-18 هرتز که برسه یه چیزایی به گوش میرسه تا بالا :46:کد:http://up7.--------.com/images/vpi998keubqa5kahnvg.zip
دمت گرم . خیلی شرمنده کردی . البته گوش ما که مثل گوش شما حساس نیست ! خیلی هنز کنه تو 25 هرتز تازه یه لرزش هایی حس کنه :دی .
موفق باشی .
دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه[/QUOTE]
این لینک شاید کمک کنه .
شماره مغازه رو بهم بدی لطف کردیکد:http://isohunt.com/torrent_details/99557285/?tab=summary
خواهش میکنم :31: این چه حرفیه گوش ما که چیزی نیست... شما استادی... اصلا روایت هست که میگن نفخ صور که میشه اول از همه شما متوجه میشی چون از فرکانس خیلی پایین شروع میشه :18:نقل قول:
:21:
این لینک شاید کمک کنه .نقل قول:
شماره مغازه رو بهم بدی لطف کردی[/QUOTE]کد:http://isohunt.com/torrent_details/99557285/?tab=summary
بله دقیقا همینه... اگه اینترنت پرسرعت دارید پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید فول آلبوم رو... تست های خیلی عالی داره... ترک 10 فوق العادست... ... اگه میخواید هدفونتون رو تست کنید که ببینید در فرکانس های بالا چطور عمل میکنه و آیا توی رکوردهای خیلی سریع وارد دیستورشن میشه یا نه پیشنهاد میکنم ترک 14 رو دانلود کنید... خیلی از بلندگوها یا آمپلی فایرهای شاخ که ادعاشون میشه زیر پخش این ترک زایمان میکنن و روی فرکانس های بالا دیستورت میشن :31::18:
ببخشید به عنوان پار از یت میشه بگید دیستورت چیه؟
راستی یه چیزی من زیاد از inear خوشم نمیاد یعنی راحت نیستم انگار به گوشم فشار میاره به نظرتون اگه یه مدت استفاده کنم میتونم بهش عادت کنم؟
در معنی لغوی یعنی شکستن یا خمیده شدن یا از حالت طبیعی خارج شدن ... در مورد صدا یا همون Hamonic Distortion به زبان ساده یعنی وقتیکه یه کامپوننت صوتی (یا آمپلی فایر یا بلندگو یا هدفون) نتواند فرکانس خاصی رو به درستی بازآفرینی یا Reproduce بکنه و صدا خراب بشه... وقتی صدا دیستورت میشه دیگه کل نت ها بهم میریزه و صدای ناهنجار بوجود میاد که در مورد فرکانس های بالا ما بهش میگم صدا تیغ شده... یعنی گوش رو میزنه:11:نقل قول:
این s4 مثل پر کاه میمونه خیلی راحته . مطمعن باش عادت می کنی منم اول مشکل داشتم . اما حقیقت اینه که برای بیرون آهنگ گوش دادن iem بهترین انتخابه !
دیستورت هم فکر می کنم منظورشون distortion باشه .
بزار 535 رو بگیرم بعد از اون تست خرکی ها می کنمش :دی
ممنون اخه کیفیتش خوب بود منظورم کیفیته ظاهرینقل قول:
میخواتم ببینم اصلو فرعش توی چیه واسه این پرسیدم وگرنه قیمتش که تابلوعه فرعیه :D
کسی نمیخواد به این پست جواب بده؟
دوستان کسی جواب این بنده خدا رو ندادهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط redrosefarhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
نظرتون درمورد کریتیو HQ-80 چیه؟ خوبه؟
من هرجور سبکی گوش میدم
برای منم جالبه میخوام بدونم با وجود قیمت پایینش میتونه گزینه خوبی باشه یا نه؟
ببخشید اومدم وسطنقل قول:
اغلب هدفونهای Monster کیفیت ظاهری بسیار عالی و خوش ساختی دارند و تا جایی که خاطرم هست اگه قرار به رده بندی تمام برندها از نظر کیفیت ظاهر (Design) باشه به احتمال زیاد اولین برند توی لیست Monster خواهد بود ولی در سایر رده بندی ها بعید میدونم حتی به سختی رتبه میانه هم بدست بیاره
با اینکه تبلیغات بسیار زیادی برای محصولات این برند شده اونطور که باید خوش صدا نیستند در واقع صدای حرفه ای ندارند مثلآ از نظر قیمتی در کلاس نیمه حرفه ای قرار میگیرند اما از نظر کیفیت صدا در رده یا کلاس آماتوری.
میشه با اون هزینه یک هدفون بسیار با کیفیت تر خرید اما ممکنه شبهاتی به اون هدفون بسیار خوش ظاهر و شیک نداشته باشه هرچند کسی که علاقه مند به استفاده از هدفون هست این مورد معمولآ جزوء آخرین موارد انتخاب هدفونش خواهد بود چون قرار هم نیست که با ظاهر هدفونتون به کیفیت صدای شفاف برسید
به هر حال اصل این هدفون توی لیست بهترینهای هم رده یا کلاس خودش جایی نداره و تقلبی اون که مشخصه
در آخر اگر صدای این هدفون چه اصل و چه تقلبی و چه High Copy رو تست کردید وخوشتون اومد بدونید که بهترین هدفون دنیا همینه نه اونی که دیگران خطاب میکنند، چون قرار هم نیست که برای دیگران و به نظر دیگران از کیفیت صدای هدفونتون لذت ببرید
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
متاسفانه به شخصه تست نکردم که بتونم نظر درستی به شما بدمنقل قول:
اما با توجه به قیمت کمی که داره به نظر خریدش حتی اگه چندان با کیفیت نباشه ضرر آنچنانی نباشه
به هر حال چندان هم بد کیفیت از نظر صوتی نیست ولی مطمئنن عالی نخواهد بود.
شما هم موفق باشید.
این هم یه اسپم دیگه:
راستش دقیقآ یادم نیست که کدوم کاربر دوست داشت از آمازون EX1000 ورژن ژاپنی تهیه کنه اما این لینک داغ :
اگه اشتباه نکنم دوست عزیز alishadabmehr بود و اگه اشتباهه من رو ببخشید (:کد:http://www.amazon.com/Stereo-Headphones-MDR-EX1000-Monitor-Receiver/dp/B0042BXSMU
این هم لینک سایت مادر:
البته قیمت هم زده شده ولی قیمت توی فروشگاه کمترهکد:http://www.sony.jp/headphone/products/MDR-EX1000/
و اینکه هر یکصد ین ژاپن حدود 175 تومنه
چون سایت آمازون ژاپن برای من باز نمیشد (به خاطر نداشتن یا عدم استفاده از چیز) نتونستم قیمت اونجا رو بگیرم ولی نگاه بندازید بد نیست البته اگه از اون چیزا دارید (:
شما هم موفق باشید.
نه رضا جون من نبودم آخه من پولم كجا بود كه از اينجور هدفونا بگيرم ...نقل قول:
مرسی رضا جان . البته یه چند ماهه دیگه میشه و صد البته منتظر ریویو شما و مقایسش با shure se535 هستم.نقل قول:
راستش دقیقآ یادم نیست که کدوم کاربر دوست داشت از آمازون EX1000 ورژن ژاپنی تهیه کنه اما این لینک داغ :
خیلی خیلی لطف کردین .
دوستان ببخشید که اسپم شد .
سلام . دوستان من قصد خرید هدفون تا 100 تومن (+-10 ) رو دارم! سبکی هم که گوش میدم rock . metal . trance هستش!
iphone هم دارم ( تنها سورس ).
در ضمن من چون تهران نیستم شما کجا رو برای خرید اینترنتی پیشنهاد میدید؟ chare خوبه ؟ تمام هدفون های خوب رو داره ولی نمیدونم اصل هستن یا نه !
نظرتون در مورد این چیه؟
ممنون:11:کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=49088
سلام این هدفون کیفیتش چه جوریاس؟سبک موسیقی سنتی و پاپ!
sony EX-35LP
ببخشید که اشتباهی از طرف من سراپا تقصیر صورت گرفت اما از کجا معلوم که این فال نیکی برای شما نباشه؟ (:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
اشکالی نداره ولی همینکه آمازون US تونسته از چنگ ژاپنی ها هدفون بیرون بکشه خودش کلی مزیته ولی اگه دقت کرده باشید کاربرای آمازون این حرکت آمازون براشون اصلآ خوشایند نبوده انگاری حالا کاربرا با ژاپنی ها لج کردند
ولی انصافآ خیلی تبعیض هست که برای خودشون بهترین ولی برای دیگران هر چی خودشون تونستتند درست کنند استفاده کنند
به هر حال نظر کاربرای آمازون یا تحریم ژاپنی ها برای خیلی جالب بود
در آخر با اینکه قیمت خیلی پایین تری از ورژن ژاپنی موجود توی فروشگاه ژاپن داره به نظرم بسیار قیمت مناسبی داره 570 دلار کجا 1 میلیون تومن کجا
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
متال جزوء سبکهایی هست که به هدفون با مید خیلی خوب نیاز داره و متاسفانه اغلب هدفونهای ارزان قیمت مید مناسب این سبک رو ندارند.
نظر بدی هم درباره سایت مورد نظر شما ندیدم به هر حال حتی اگه یک فروشنده بهترین باشه ممکنه یک مشتری بدترین باشه
به هر حال همونطور که موقع خرید حضوری از بازار با اتکاء به سلیقه و حس خودتون فروشگاه رو انتخاب میکنید الان هم همینکار رو انجام بدید ولی پیشنهاد بسیار منطقی تر اینکه چرا باید کالایی رو از فروشگاه خرید، در حالیکه نمایندگی معتبر اون که تخصصی در این زمینه کار میکنه نادیده گرفت و خرید با هزار دلهره رو تجربه کرد؟
به نظرم بهتره که محصولات سنهایزر از نمایندگی اون خریداری بشه تا هم اینکه از دست اول خرید کرده باشید هم اینکه ساپورت بیشتری به شما داده خواهد شد و چه بسا با اون لیست بلندی که نمایندگی موجود کرده هدفون مناسب تری انتخاب نکردید
در آخر هدفون انتخابی شما رو متاسفانه به شخصه تست نکردم که بتونم نظر درست و دقیقی بدم اما می تونید به جای اون:
Sennheiser OMX 180
رو انتخاب کنید که به نظرم مناسب سبکهای مورد نظر شما باشه اما بیس این هدفون چندان مناسب سبکهای الکترونیک نیست که ظاهرآ شما به ترنس علاقه دارید، ولی بیس این هدفون در حالت ایده ال قرار داره و نباید زیاد هم از استایل Earbud انتظار بیس قوی مثل توگوشی ها داشت.
و یا اینکه مدل توگوشی :
Sennheiser CX300 MK II
که اینبار این برای متال چندان مناسب نیست
توجه کنید که این مدل از نظر کیفیت صدا یک کمی بیشتر از کمی متفاوته با:
Sennheiser CX300
البته ممکنه این مدل رو به این صورت هم بشناسند:
Sennheiser CX300-II
اما مدل دقیق اون همون اولی هست که پیشنهاد شد.
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
احتمالآ شما همون عزیزی نیستی که ازمون تست هوش مجانی میگیره؟ (:
چرا دروغ نوع کیفیت صداش رو دقیقآ فراموش کردم ولی تا جایی که خاطرم هست مید چندان خوبی نداشت و این باعث میشه چندان انتخاب مناسبی برای Vocal که توی موسیقی سنتی تاکید نسبتآ زیادی بر اون میشه ، نباشه
شما هم موفق باشید.
بچه ها بهترین انتخاب تو رنج قیمتی زیر 30 تومن برای یه ایر فون خوب با تاکید بر کیفیت و شفافیت صدا و تفکیک پذیری خوب صدا ( می دونم تو این رنج انتظار زیادی هستش :8: ) و اینکه بتونه صدا رو تقریبا همون جوری که هست تحویل بده و به اصطلاح صدای زنده داشته باشه و بدون تاکید خاصی رو باس و گوپس گوپس و بیشتر برای اهنگ هایی تو سبک پاپ و لایت و Slow کدام مدل می تونه بهتر باشه برای خرید؟
ممنون میشم مرکزی رو هم تو تهران و ترجیحا ولیعصر برای خرید جنس اصل معرفی کنید .
به نظرم و با توجه به توضیحاتی که دادید:نقل قول:
1. Sony Mdr-E10LP
2. Sony Mdr-E12
که اولی استفاده از اون بسیار راحته و دومی مشابه همون هست + بیس کمی قوی تر
شما هم موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا خود خودشم!
آقا ممنون اینطوری باشه به دردم نمی خوره!یه بار چیز ارزون گیرم اومدا!
راستی اون رویو رو گذاشتم!
سلام . مرسی از پاسخ کاملتون! در مورد اول که فرمودید ( نحوه خرید ) من اهواز هستم و فکر هم نکنم seenheiserنقل قول:
در اهواز نمایندگی داشته باشه! سایت چاره هم تامین کننده هدفون هاش تکنو ارتباط هست!
در مورد هدفونی که فرمودید متاسفانه این تو گوش من نمیره :31: من فقط میتونم از هدفون های in-ear یا رو گوشی
( که مناسب محیط بیرون نیست ) استفاده کنم! در مورد cx 300 هم فکر کنم گزینه خوبی باشه! ولی من یک مشکل
دیگه هم که دارم عدم سازگاری هدفون با iphone هست که تو اون مدیل که گفتم این مورد نسیت چون کاملا مخصوص
محصولات اپله!
پ.ن: cx300 II با IPHONE سازگاره!
ممنونم دوست مننقل قول:
نظرتون در مورد این مدل ایر فون چی هستش می تونه همون خواسته هایی که نوشتم رو براورده کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MDR-EX35
عملکرد صوتی مطلوب با باس عمیق
کلاهک هیبرید گوشی برای قرارگیری ثابت داخل گوش
طول سیم قابل تنظیم
دارای کشویی سیم برای جلوگیری از پیچ خوردگی
حفظ کیفیت صدای عالی
قیمت 25 تومن
اگه این مدل باس اضافه بر سازمان به اهنگ ها نمیده !!!!! خیلی طراحیش و شکلش نظرم رو جلب کرده ممنون میشم در مورد این مدل هم یه توضیحی بدید ؟
اگه اوکی باشه همین رو میگیرم .
دوست عزیز منم دنبال یه هدفون ارزون با قیمت مناسب بودم و با توجه به نقدهایی که خوندم ex35 هدفون بدی نیست ولی به نظرم تو این رنج قیمت panasonic hHJE350 اتخاب بهتر و با کیفیت تری باشه .(ولی بیس قویتری نسبت به ex35 داره که شاید این برای شما یه نکته منفی باشه)نقل قول:
منونم دوست من
نظرتون در مورد این مدل ایر فون چی هستش می تونه همون خواسته هایی که نوشتم رو براورده کنه
MDR-EX35
عملکرد صوتی مطلوب با باس عمیق
کلاهک هیبرید گوشی برای قرارگیری ثابت داخل گوش
طول سیم قابل تنظیم
دارای کشویی سیم برای جلوگیری از پیچ خوردگی
حفظ کیفیت صدای عالی
قیمت 25 تومن
اگه این مدل باس اضافه بر سازمان به اهنگ ها نمیده !!!!! خیلی طراحیش و شکلش نظرم رو جلب کرده ممنون میشم در مورد این مدل هم یه توضیحی بدید ؟
اگه اوکی باشه همین رو میگیرم .
البته من هیچکدوم از این دو تا هدفون رو ندارم و این نتیجه از روی نقد هایی که خوندم و خوندن نظ کاربرا گرفتم و ممکنه اشتباه کره باشم .
و البته هدفون ED12 که آقا رضا بهش اشاره کردنو دارم (14 تومن خریدم ) . چون earbud هست برای استفاده بیرون مناسب نیست و اصلا صدای محیط رو حذف نمیکنه ولی اگه توی خونه ازش استفاده کنین صداش واقعا شفاف هست تفکیک خیلی خوبی داره بیسش هم کاملا نرم و دلپذیره . و مهمتر از همه اگه توی گوشتون فیت بشه واقعا راحته .حتی اگه 6 ساعت تو گوشتون باشه واقعا حسش نمیکنید .
(البته همه اینایی که گفتم به نسبت قیمتش و مقایسش با هدفونایی مثه ep630 و ep830 بود )
با سلام
ایرفون AKG k321 الان پیدا میشه
قیمتش چنده
تو تهران کجا میشه محصولات این برند رو تهیه کرد
این مدل رو میشه با EP630 کریتیو مقایسه کرد
پس از آشنایی مجدد با شما خوشبختم (:نقل قول:
مرسی از ریویو ولی کجا گذاشتین که من کم توجه ندیدم یا اینکه دیدم و یادم نیست و یا اینکه این هم یه تست جدیده؟!
دوست عزیز نیازی نیست که توی شهرسان هم نمایندگی باشه کافی شما با نمایندگی تهران تماس بگیرید اونها خودشون شما رو راهنمایی خواهند کرد و معمولآ اینطوره:نقل قول:
1. مدل انتخابی رو ازشون موجودی میگیرید
2. قیمت جدید رو سوال میکنید
3. شماره حساب ازشون میگیرید
4. نحوه ارسال رو بهشون اطلاع میدید
5. هزینه بعضی از روشهای ارسال رو باید به همراه مبلغ هدفون به حسابشون واریز کنید چون بعضی از روشهای ارسال پسکرایه (دریافت هزینه ارسال در مقصد) ندارند
6. مدت زمان تا تحویل هدفون به پست
7. بسته بندی برای ارسال ایا هزینه اضافه داره (ازشون خواهش کنید که هدفون رو توی یک جعبه بسیار بزرگتر قرار بدهند چون گاهی اوقات از فرط تنبلی یا کمبود وقت همون جعبه هدفون رو میپیچند و برای شما ارسال می کنند)
8. الان دیگه بقیه یادم نیست متاسفانه
متاسفانه اطلاعی از منبع خرید سایت مورد نظر شما ندارم
متاسفانه CX300 II مدل کنترلر آیفون نداره ولی از نظر سازگاری اتصال و استفاده کاملآ با آیفون هماهنگ هست
خواهش میکنمنقل قول:
متاسفانه کیفیت صدای EX35 خاطرم نیست که بتونم دقیق شما رو راهنمایی کنم اما چیزی که ازش خاطرم مونده مید نه چندان خوب این مدل هست
بسته بندی هدفونهای سونی طوری نیست که بشه تست کرد اما اگه بتونید تست کنید خیلی به شما کمک خواهد کرد
سلام به شمانقل قول:
بله موجوده
حدود 60 تومن ولی لیست قیمت نمایندگیش:
100% بهرتین مکان برای خرید نمایندگی اصلی و یا وارد کننده اصلی هست که می تونید توی تاپیک دوست خوبم Peaceful1 این موارد رو پیدا کنید:کد:http://avasunrayan.com/WebFiles/WebGenerator/ESMAILZADEH/Files/akg%20tir%2089.pdf
K321:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429155
بیس خوب
مید متوسط
های خوب
EP630:
بیس بسیار قوی و بوومی
مید متوسط
های خوب
شما هم موفق باشید.
سلام . اگر امکانش هست تلفن جایی که فرمودید رو pm کنید!
در ضمن اگر من از chare بخرم از کجا میشه فهمید که 100% اصله؟
بنده خوشبخت ترم!نقل قول:
نه دیگه جواب این تست رو خودم میدم!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=528295[/HTML]
آقا امروز هدفون v-jays ما هم از راه رسيد و اومدم كه يه ريويو هرچند ناقص ازش بزارم.اولا هدفون قيمت جهانيش بيشتر از قيمتي بود كه من خريدم!يعني از 60 دلار اين هدفون قيمت داره تا 99 دلار كه واسه من دراومد 50 تومن.
خب هدفون رو من گفته بودم كه بشرط اصل بودن ميخرم و در غير اينصورت پس ميفرستم كه خدا رو شكر اصل اصله و بسته بندي و محتويات جعبه دقيقا هموني بود كه انتظار داشتم يه جعبه ي مشكي نسبتا شيك كه همراهش دو پد اضافه و راهنماي استفاده به زبانهاي مختلف.
سريع جعبه رو باز كردم و هدفون رو از توش درآوردم و با اون چيزايي كه ديده بودم مطابقت دادم و ديگه صد درصد مطمئن شدم اصله بعد يه كمي آدرنالين رفت بالا چون خيلي تعريف شده بود ازش تو سايتهاي مختلف و رفتم كليپ پلاس رو آوردم واسه تست صدا ...
البته يادم رفت بگم از كيفيت ساختش زياد خوشم نيومد چون يه حالت شكننده داره و پلاستيكيه و پد اون هم خيلي باكيفيت نيست (الان يكي نيست بگه آخه با 50 تومني كه تو دادي انتظار داشتي اچ دي800 بهت بدن) و سيم اون هم 70 سانت بيشتر نيست و واسه استفاده پرتابل خيلي خوبه و كيفيت سيم هم معموليه.
و حالا ميرسيم جايي كه من خيلي روش تاكيد دارم اونم كيفيت صداست.اوه خداي من شفافيت موج ميزنه در صداي اين هدفون ...
بيس قوي و عميق با جزييات و ميد خوب با جزييات فقط يكمي انگار حالت اعوجاج داره بعضي وقتاو هاي خوب و سانداستيج هم كمي حس ميشه و تفكيك صداي خوبي هم داره .
خب خودم فكر ميكنم تا 100 تومن كمتر هدفوني بتونه همچين خروجي بده.فقط نقطه ضعفش بدنه ي نچندان محكم و مقاوم و پد نچندان باكيفيت و نشتي صدا ولي در عوض كيفيت صداي خيلي خوبي نصيب شما مي گردد و جالبه من به يكي از دوستانم گفتم يه همچين هدفوني خريدم گفت يه جور تعريف ميكني انگار بيتس خريدي هه ه ه...
یه هدفون میخوام تو گوشی نباشه اخه میگن تو گوشی ضرر داره ازین مدلا اگه میشه معرفی کنید تا 100 تومن همه نوع موسیقی هم گوش میدم
کد:http://shekofa.ir/fa/default.aspx?current=gallery&wtkbsfurdds=2350
دوست عزیزنقل قول:
نمایندگی سنهایزر سایت دارند با نام "نامدارن" می تونید اونجا آدرس و شماره تماس رو بدست بیارید.
برای شناسایی اصلی و تقلبی می تونید اینجا رو نگاه کنید البته نیازی به توضیح ندیدم اما اگه کاملآ گویا نیست بگید تا تجربه خودم رو به اشتراک بزارم:
کد:http://www.muagi.vn/threads/75241-sennheiser-cx300-ii-full-box-xin-100-giam-den-450k-tai-sao-khong.html
مرسینقل قول:
واقعآ متشکرم از این همه استعداد و خلاقیتی که به خرج دادید
امیدوارم بیشتر از گذشته شاهد فعالیت شما باشم
می تونید مدلهای فول سایزی مثل:نقل قول:
1. Audio Tecgnica M30
2. AKG K99
3. Audio Technica M20
را انتخاب کنید که بسیار بهتر و حرفه ای تر از استایل مورد نظر شما هستند چون استایل مورد نظر شما در این رده قیمت، مدل با کیفیت به سختی قابل تهیه هست البته اگه توی بازار ما وجود داشته باشه
در آخر میشه بفرمایید مدلهای توگوشی چه معایبی دارند که شما از انتخابشون منصرف شدید؟
شما هم موفق باشید.
من قبلا یه کریتیو اروونا دی جی داشتم 100 تومن هم خریدم البته خیلی وقت پیش زیاد به دلم ننشست بعد رفتم ep830 گرفتم بد نبود ولی میگن این تو گوشیا ضرر داره مخصوصا تو دراز مدت رو شنوایی تاثیر میذاره بخاطره همینه میخوام از این مدلا بگیرم به نظر شما چی بخرم که راضیم کنه؟با تشکرنقل قول:
دوست عزیز راحت نبودن با یک مدل خاص هدفون دلیل منطقی برای رد یا تایید مدلهای دیگه با همون استایل نمیتونه باشهنقل قول:
به هر حال اگر باز بتونید مدل دیگه ای رو تست کنید تا مطمئن بشید که ایا مشکل از همون 830 توی گوش شما بوده و یا کلآ با این استایل مشکل دارید خیلی بهتر خواهد و بعدآ می تونید این هزینه رو برای مدل جدید خرج کنید نه هدر بدید و استفاده هم نکنید.
در آخر منظورم با تست این نیست که یک مدل خوب و با کیفیت تر از 830 خودتون تست کنید منظورم اینه که حداقل یک مدل با همین استایل رو برای چند روزی توی گوشتون نصب کنید و ببینید که می تونید با این استایل راحت باشید یا خیر.
شما هم موف باشید.
نظرتون درباره خصوصیات صوتی HiFiMAN HE-6 چیه؟
البته فکر میکنم برای کسی مناسب تر باشه که نیاز به یک هدفون مکمل HD800 داشته باشه و بیشتر استفاده اون برای سبکهای Gothic باشه که سوای از مید خوبی که این هدفون داره بیس نسبتآ قوی تری نسبت به HD800 نیازه
هر چند Soundstage این هدفون در مقابل HD800 خیلی کمتره اما از رقیب همکلاس خودش که LCD2 باشه بسیار بهتره هم بازتر هم دقیق تر ولی متاسفانه به طور دقیق نمیتونم نظر درستی درباره LCD3 توی این مورد بدم چون محصول تازه تولید هست
به هر حال قیمتش حدود 1200 دلاره قیمت خوبی هم داره و یک آمپ بسیار قوی نیاز داره که قیمتش حدود 1000 دلاره
منتظر نظرات شما هم هستم
شما هم موفق باشید.
نظرتون در مورد این چیه تا 150 ؟
کد:http://shop.panasonic.com/shop/model/RP-DJ1200?support
به نظرتون بهترین مدل earphone که تا 25 تومن پیدا میشه چی هست؟ ( با samsung u5 می خوام استفاده کنم )
تفاوت مدل های in ear مثل ep630 با مدل هایی مثل ep550 که روی گوش قرار می گیره در کیفیتشون چقدره؟ ( آخه می ترسم in ear ها گوشمو اذیت کنن ... )
سلام امروز ایرفون سنهایزر مدل OMX180 که سفارش داده بودم رسید.
زیاد وارد نیستم که بتونم review بزارم ولی اگه دوستان سوالی دربارش دارن بپرسن جواب بدم.:46: البته اینم بگم که از تفکیک صداش و بلندی صداش راضی هستم.چون بعضی هدفون ها رو که تا حالا امتحان کردم با وجود اینکه کیفیت دارن ولی صداشون به اندازه کافی بلند نمیشه! خود من مبیشتر اوقات اهنگهارو با صدای بلند گوش میکنم. از نظر اصل بودن هم گارانتی نامداران پشت جعبه اش هست. اگه معیارهای دیگه ای هم واسه فهمیدن اصل بودنش هست لطفا بگین.
اینم عکسی که ازش گرفتم:
سلام به دوستان قدیمی و اساتید
من دنبال یک هدفون هستم که دارای این ویژگی باشه :
1- فول سایز باشه
2- صدای فان داشته باشه ( مثلا سری های dj )
3- هدفونش محکم و به نوعی نشکن باشه ( ترجیحا آلمینیومی به جای پلاستیک )
4- سیمش قابل تعویض باشه و یک طرفه ( 2 طرفه چون زیاد حرکت میکنم پشت pc راحت نیستم)
5- باس پر قدرت و عمیق داشته باشه
6- صدای دقیق و صاف داشته باشه و با بلندی مناسب
7- صداهای mid , high و ... مناسب باشه و فرکانسی محو نشه در هنگام پخش ( مثلا نویز کنسلینگ نداشته باشه )
8- به هیچ عنوان نیاز به آمپلی فایر نداشته باشه یعنی حتی با mp3 پلیر هم قابل استفاده باشه ( زیر 32 اهم باشه )
9- راحت باشه
10 - قیمت بالای 400 دلار نره
من چند سوال داشتم :
1- فروشگاه بسیار معتبری تو کانادا پیدا کردم که همه جنس هاش رو برای مدت 2 روز 30 درصد تخفیف داده و الان dr dre pro رو میتونم با پول پست و مالیات و همه چی 350 دلار بخرم( کاملا اصل هست ) و هفته دیگه دستم باشه ( کسی رو دارم برام بیاره ) آیا خریدش با توجه به این قیمت درست هست ؟ و خصوصیات گفته شده رو داره؟
2- مدل های زیادی وجود دارن مثل اینها:
- Ultrasone DJ1Pro
- Shure SRH-840
- Audio Technica M-50
- Shure SRJ750DJ
- AKG K181DJ
- Monster Beats pro
- Audio Technica ESW-9
- Sennheiser HD25-1 II
- Beyerdynamic T50p
10- Denon-AH-D1100
11- Denon-AH-D2000
12- Sennheiser-HD-280 pro
13- Sennheiser HD 380 Pro
حالا بنظرتون بهترین انتخاب کدومه ؟ البته این مدل هارو دیگه باید به قیمت اصلش بخرم و تخفیف 30 درصدی نداره که به این هم توجه کنید
ممنون از کمک همتون دوستان
تو رو جون من هر دفعه سوال میخوی بپرسی حتما این قسمت رو باید تکرار کنی !!نقل قول:
1- فروشگاه بسیار معتبری تو کانادا پیدا کردم که همه جنس هاش رو برای مدت 2 روز 30 درصد تخفیف داده و الان dr dre pro رو میتونم با پول پست و مالیات و همه چی 350 دلار بخرم( کاملا اصل هست ) و هفته دیگه دستم باشه ( کسی رو دارم برام بیاره ) آیا خریدش با توجه به این قیمت درست هست ؟
فکر کردم تا بحال Denon-AH-D2000 رو خریدی و استفاده کردی و...