خیلی احتمالش کمه که مشکل سخت افزاری باشه ، اگه تو منوهاش جایی داره که بتونی ریست فکتوری کنی، حتما یه بار ریستش کن ببین درست میشه . احتمالا فونت زیرنویساش درست بشه .نقل قول:
تو اینترنت هم بگرد ببین فایل آپدیت برای مدل گیرنده ات چیزی هست یا نه.
Printable View
خیلی احتمالش کمه که مشکل سخت افزاری باشه ، اگه تو منوهاش جایی داره که بتونی ریست فکتوری کنی، حتما یه بار ریستش کن ببین درست میشه . احتمالا فونت زیرنویساش درست بشه .نقل قول:
تو اینترنت هم بگرد ببین فایل آپدیت برای مدل گیرنده ات چیزی هست یا نه.
تلویزیون گارانتی دار خریدی؟ چون اگر مدلهایی رسمی باشه که گارانتی سام سرویس داره، اشکال از گیرنده اش نیست و شما باید جهت آنتن راعوض کنی.نقل قول:
بله، گارانتی سام سرویس داره...نقل قول:
برای دریافت سیگنال بهتر حتما سعی کنید از آنتن های هوایی استفاده کنید یه آنتن خیلی معمولی ارزون هم جواب میده اگر هم بیرون نصب بشه که چه بهتر . اون چیزی که همه اینکه از کابل تیکه شده یا وصله ای اصلا استفاده نکنید و جهت آنتن رو به دکل صداو سیما باشه.نقل قول:
من یه تلویزیون xvision دارم که گیرنده داخلی داره مدلشو نمی دونم، الان 2 روزی هست که ترتیب و شماره کانالها ریخته بهم و هیچ جوری هم مرتب نمیشه . البته این مشکل فقط برای شبکه های 1 تا 5 هست. هر جوری که اونها رو مرتب می کنم Save نمیشن و بر می گردن به حالت قبلی ( منظورم اینه که شماره به کانال نمیشه اختصاص داد مثلا کانال 1 شمارش بشه 1 تا از طریق ریموت با زدن شماره 1 بشه سوییچ کرد روی اون، شماره همه این شبکه ها به طور پیش فرض 0 هست ). من روز اولی که تلویزیون رو خریدم تمامی کانال رو مرتب کردم و هیچ مشکلی نداشتن. تا حالا ایت مشکلو کسی داشته ؟
برادر من دو سر یه تیکه چوب رو با فویل پوشونده و یه تیکه سیم هم بهش وصل کرده زده پشت تلویزیون مثل آینه داره نشون میده! :31:
سلام بچه هانقل قول:
منم از این نت فورس خردیدم و به قول دوستمون با اون انتن فسقلی هیچی نگرفت ولی با انتن برق هوائی با کیفیت عالی بیش از 50 کانال تلویزیونی و رادیو ئی را نشون میده
حالا اونائی که ایکس ویژن را توصیه می کنن یا کلا مدلی هست که با اون انتن فسقلی میگیره؟؟؟
تعداد کانالهاش و کیفیتش بهتره؟؟؟
در نت فورس یک مشکل که هست فارسی را درست نشون نمیده و کلا گویا حروف فارسی را نمیشناسه و تله تکس فارسی را درهم میاره
ایا در ایکس ویژن هم همینطوره یا نه اون فارسی و تله تکس فارسی را به خوبی نشون میده؟؟
لطفا بچه هائی که استفاده کردن یک جواب کامل بدن چون من میخام بزنم تو خط فروشش و میخام ببینم کدوم مدل برای فروش از همه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین قاعدتا" باید بتونی save شون کنی .نقل قول:
یه بار reset factory کن و بعدش دوباره کانال یابی کن . ببین چطور میشه . اگه بازم جواب نگرفتی با خدماتشون تماس بگیر تا مشکلت حل بشه .
سلام دوستان مشکل تی وی ما هم دقیقا همینه! سامسونگ هست و مثلا گیرنده داخلی داره آنتن هوایی هم داریم. مثلا 2 هفته تمام شبکه های دیجیتال مثل جام جم و ... رو میگیریم مثل اینه بعد دو سه ماه دیگه هیچی! فقط همون یک تا 7 خودمون رو نشون میده . تهران هستیم! گارانتی هم سام سرویسه!نقل قول:
دوست عزیز شما که به دکل صدا و سیما اشاره کردی میشه دقیقا بگی به کدوم سمت جغرافیایی میشه؟؟؟؟ لزوما شمال تهران هست؟ (ولیعصر جام جم) ؟
ما هر چند هفته یک بار باید این انتن را دستکاری کنیم به یه طرفی!!! دیگه خستمون کرده! الان هم 2 هفته است دیگه درست نشده!!!!
راستی منزل ما دو طبقه است ولی اطرافمون همه بلند تر از ما ساختن. میتونه رو سیگنال اثر بذره؟ اگه آره خوب چرا چند هفته یکبار اینجوری میشه؟؟
به نظرتون صدا و سیما مدام جهت سیگنالو عوض نمیکنه؟!؟!؟!؟!؟
ممنون از وقتی که میذارید.
من خودم کیفیت تصویر دو سه مدل تلویزیون ایکس ویژن رو که dvbt داخلی داشتن از نزدیک دیدم . کیفیت تصویر این مدلاییش که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ، خوبه .نقل قول:
تله تکست فارسی مدل kd30 رو هم دیدم خوب و واضح بود . فکر کنم تله تکست بقیه مدلهاشم خوب باشه چون این تلویزیون های ایکس ویژن تولید ایران هست و اینجور مشکلات رو نداره و با فونت های فارسی سازگاره .
شما هم اگر مثل ما خانه ات افتاده بین چند تا برج (!!!) بنظرم بهتر است که از آنتنهای بوستر دار استفاده کنی.نقل قول:
برج که نمیشه گفت! 4-5 طبقه ! ولی میشه توضیح بدید؟ بوستردار چیه؟ اطلاعی از انواع انتن ندارم.نقل قول:
آخه چرا 2 هفته یه بار میگیره بعد چند وقت دوباره داغون میشه؟؟؟؟؟؟!!!! مگه صدا و سیما مدام داره جهت فرستادن رو تغییر میده؟؟؟!!!!
آنتن های بوستر دار، یک تقویت کننده دارند.
آنتن تلویزیون اتوبوسهای بین شهری را دیدی؟ به آنتن خفاشی هم معروفند. اگر آنتن هوایی جواب ندهد، از این آنتن استفاده کن. ما هم خانه مان گود افتاده بین چند تا ساختمان بلند، در نتیجه آنتن هوایی معمولی جواب نمیداد. رفتیم از این آنتنها خریدیم. الان هم به گیرنده دیجیتال و تلویزیون که گیرنده دیجیتال داره وصله. قدرت آنتن دهی 100 درصد است.
با سلام و تشکر فراوان بابت پستهای ارزشمند شما.
ما یک دستگاه X.VISION مدل ۱۰۱ داشتیم که دیروز بعد از گذشتن ۴ ماه از اتمام گارانتی به طور کامل سوخت!
اون زمان که برای خرید رفته بودم هنوز این گیرندهها جواب پس نداده بودن و نمیشد خوب فهمید کدوم بهتره.
الآن دیگه خیلی تو انتخاب حساس شدم.
چند سوال داشتم:
۱- آیا بین این گیرندهها هیچ کدوم خروجی صدای ۶ کانال دارن (خروجی اپتیکال)؟
۲- به نظر شما با کیفیتترین از لحاظ طول عمر کدومه؟
۳- کدوم مدلها ساخت کره هستن؟ (جنس چینی داره ما رو خفه میکنه!)
۴- طبق پستهای قبلی شما به نظرم اومد که گیرندهی Ester از لحاظ کیفیت از بقیهی مدلها بهتر باشه. ولی مشکل اینجاست که این گیرنده هنوز طولانی مدت توسط مشتریان استفاده نشده و جواب پس نداده. به نظر شما چطور میشه اعتماد کرد؟
ببخشید، سوالاتم زیاد شد.
پیشاپیش از شما بابت پاسخهاتون متشکرم.
سلام به همه دوستان ببخشید من مدت زیادی به نت دسترسی نداشتم که بتونم ادامه بررسی ها رو قرار بدم الان هم که اومدم متاسفانه با یه خبر نسبتا بد اومدم البته خودم هنوز دلیل و حساسیت این شرکت ها رو نفهمیدم البته خوب یه سری دلایل روشن هست و تو تست ها مشخص شده ولی به هر حال برای اطلاع دوستان باید بگم چند تا از شرکت های کله گنده ایران تو دیجی دان اومدن و واسه ما شاخ و شونه کشیدن که اگه ادامه بدین شکایت میکنیم و میندازیمتون زندان و از این حرف ها که حالا تا چه حد درست بوده ما داریم یه سرچ میزنیم ببینیم این اشخاص به ظاهر محترم واقعی هستن یا خیر ولی فعلا برای احتیاط یکم دیگه تاخیر ما رو بپذیرید چون قبلا یک بار سایتمون به صورت کامل و از دیتابیس پاک شد برای همین جور مسائل و دوست نداریم مجدد این مشکلات ایجاد بشه
یه تشکر هم میکنم از دوتا شرکتی که ما محصولاتشون رو تست کردیم این جور که دوست خوبم توی دیجی دان به من گفت گویا هر دو شرکت تماس گرفتن با دیجی دان و هم درباره محصولاتشون توضیح دادن هم انتقادات ما رو خوندن والبته در باره شرایط تست هم بهشون توضیح داده شد که چطور تست ها را گرفتیم از هردو شرکت سپاس گذاریم که رفتار حرفه ای داشتن و برخلاف همکاران خودشون درست رفتار کردن و برای ما مشکل تراشی نکردن من از همین جا ازشون تشکر میکنم
واقعا شما بگید چرا این تاپیک اینقدر درد سر درست کرد واسه ما آخه چرا نمیشه محصولات رو تست کرد تست های ما همشون یکسان هستن و در شرایط یکسان حتی دستگاه های توی یه رده رو هم تقریبا توی یه بازه زمانی تست میکنیم پس مشکل نباید از ما باشه تا اونجایی که من میدونم !!!!!
به هر حال یکی دو هفته صبر میکنیم تا شرایط مشخص بشه برامون و بعدش نتایج رو اعلام میکنیم اگر هم به این نتیجه رسیدیم که یه سری رو حذف کنیم فقط نتایج رو بر اساس رده بندی اعلام میکنیم البته اون دوستان محترم رو هم زیر و بم دستگاهشون رو مشخص خواهیم کرد التبه فقط بدون اسم چون مشخصه چه مدل هایی تو رده بندیمون حذف شده
شبتون قشنگ
علی احمدی
خلیج همیشه فارس-ایران
دوست عزيزم qwertym
مژده بهت بدم كه بزودي آي سي دستگاهت منفجر ميشه چون من هم همين مدل گيرنده ديجيتال ايكس ويژن xvision را داشتم مال من هم همينجوري شد يعني اول داغ مي كرد و فيز و هنگ مي كرد تا اينكه يه روز وقتي داشتيم فيلم مي ديدم وسط فيلم صداي وحشتناكي اومد و همه از جا پريديم و تصوير تلويزيون قطع شد. بردمش مركز ماديران فرمودند 30000 تومن خرجشه منم بيخيالش شدم چون واقعا آشغاله و ارزش خرج كردن نداره
با سلام
آقا یه گیرنده دیجیتال خوب برام معرفی کنید حدود 70-80
ضبط روی یو اس بی ، آپدیت شدن و پخش مناسب زیرنویس فارسی (فونت و رنگ مناسب) فیلمها برام مهمه.
سلام ببخشید دیر جواب دادم اینجا اومدن باید سرور خلوت باشه که من عموما باهاش مشکل دارمنقل قول:
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی
ایستر الان 100 تومن شد
سما 90 تومن
دستگاه های خوب یهم هستن
بعد از این ها
دیجی باکس و ویونا خوب هستن البته ویونا دوتا کانال ضبط میکنه ولی به جاش مدیا پلیر خوبی نداره مارک های دیگه مثل ایکس ویژن / مارشال / دنای / و.... به هیچ وجه توصیه نمیشه البته تو این مارک ها ایکس ویژن آپدیت داره بقیش نه
سوالی بود در خدمت هستم
بهترین گیرنده دیجیتال که یکی مولتی پلیر خوب هم باشد چیست؟
بهترین برندها چیستند؟
من خودم اینها را در سرچ ها پیدا کردم نظر شما در این باره چیست؟
گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200
سلام خسته نباشید یه دستگاه بهم معرفی کنید فیلم های MKV و avi رو به خوبی بخش کنه با زیر نویس فارسی با فونت بزرگ ممنون میشم دیگه بقیه چزهاش مهم نیست فقط پخشش برام مهم با صدای dts و بازم میگم زیر نویس فارسی رو تمیز پخش کنه چه srt چه sub چه idx باشه فقط این مورد ها برام مهمه ممنون میشم
کسی نمیدونه شبکه جدیدی قرار ه فعال بشه یا نه ؟
تا الان که شبکه ی مثبتی نزدن!
اون ورزشم به جای این که مسابقات جدید نشون بده مسابقات تکراری پخش میکنه!
امیدوارم به زمین گرم بخوره!
از نظر زیر نویس و مدیا پلیر بودن ایستر خوب قوی تر هست نسبت به تموم محصولات توی بازار ایران ولی خوب شما باید بدونی مثل یک مدیا پلیر 300-400 هزار تومنی برات فیلم پخش نمیکنه ولی خوب عملکردش نسبت به بقیه خیلی بهتر هستنقل قول:
ایستر پیشنهاد میشه در باره هر دو هم تو این تاپیک صحبت شد فقط بقیه گیرنده ها مونده که ما هنوز در گیر مشکلاتی هستیم که بردن اسمشون برامون ایجاد کرده وگرنه این تاپیک پربازدید ترین تاپیک صوتی تصویری میشدنقل قول:
بهترین گیرنده دیجیتال که یکی مولتی پلیر خوب هم باشد چیست؟
بهترین برندها چیستند؟
من خودم اینها را در سرچ ها پیدا کردم نظر شما در این باره چیست؟
گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200
تلویزیون سامسونگ :1-مدیریت کانال 2-تیک زدن کانال 3-زدن تولز 4-واردکردن عدد چیدمان 5-enter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایستر تی 15 روتو مشهد از کجا میتونم تهیه کنم تو نت هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم
یکی از بهترین گیرنده دیجیتالهای بازار 353 xvision هست . به نظر من گیرنده دیجیتالهای xvision نسبت به سایر برندها بهتره چون هم خد مات و گارانتی معتبرتری داره و هم اینکه در صورت بروز مشکل خیلی زود update میدن و مشکلو حل میکنن .نقل قول:
این مدل full hd هست و مشخصات خوبی داره و مولتی پلیر خوبیه .
فرمتهای قابل پخش :
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
- قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
سلام به دوستان گل پی سی ورد ببخشید که م دیر به دیر میام
یکی از دوستان فرموده بودن گیرنده انرژی سیستم چطور هست من دیروز یه گشتی زدم و از سایت اصلی مشخصاتش رو در آوردم اونجا نوشته بود mpeg2 ولی تو ایران نوشته بود mpeg4 واسه همین به دوستان پیشنهاد میکنم قبل از خریدش کمی تامل کنن چون ممکنه بعدا به مشکل بربخورن بعید هم میدونم آپدیت فارسی و.. هم داشته باشه یعنی من که چیزی پیدا نکردم
ببخشیدا یه چیز بگم ناراحت نمیشین؟؟!! این ایکس ویزن کلا چینیه یکی از دوستای ما چیپ دستگاهش سوخته زنگ زدم براش مادیران بهم میگه اینا کلا از چین میاد ما خودمون هم نمیدونم چیپش چیه برو یه نوش رو بخر این دقیقا همون پشتیانیه خوب هست که شما داری میگینقل قول:
یکی از بهترین گیرنده دیجیتالهای بازار 353 xvision هست . به نظر من گیرنده دیجیتالهای xvision نسبت به سایر برندها بهتره چون هم خد مات و گارانتی معتبرتری داره و هم اینکه در صورت بروز مشکل خیلی زود update میدن و مشکلو حل میکنن .
این مدل full hd هست و مشخصات خوبی داره و مولتی پلیر خوبیه .
فرمتهای قابل پخش :
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
- قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
دوباره زنگ زدم یکی دیگه بهم میگه ما این جور دستگاه ها رو نمیتونیم تعمیر کنیم میفرستیم چین
یعنی دقیقا الان شما هم مثل من دهنتون وا مونده رو دستگاه زده ساخت ایران !! اون وقت این جور لااقل اگه خودشون مونتاژ هم کرده باشن هم میدونن چیپش چیه هم میتونن یدکیش رو بفروشن نه این جور بگن
به نظر من دلیل اصلی فروش خوب گیرنده های x-Vision در بازار نبود رقیب جدی است
برند هایی در بازار وجود داره که کاملا بی نام و نشان هستند
اگر برند های مانند سامسونگ یا حتی ایسوس در این بازار بودند من شخصا ترجیح میدادم با پرداخت هزینه بیشتر از این برندها استفاده کنم
در سایت سامسونگ جستجو کردم . با اطمینان نمیگم که این مدلها سیستم دیجیتال ایران رو ساپورت میکنن یا خیر ولی قابلیت دریافت ----T را در خصوصیاتشون ذکر شده
برخی از قابلیت هاشون:
قابلیت پخش و تبدیل فایلهای 3d
دارای 2 تیونر مجزا جهت ظبط و یا تماشای برنامه ها
دارای هارد 500 گیگ و یا 1 ترابایت داخلی
دکمه های لمسی
پخش فرمتهای صوتی DTS و Dolby 1.7
دارای وای فای داخلی
ایجاد شبکه بیسیم با تمامی دستگاه های دارای وای فای
قیمتش با توجه به قابلیت هایی که داره کاملا مناسب و معقول هست - علاوه بر یک گیرنده دو تیونره یک پخش کننده کامل و حرفه ای با قابلیت وایرلس است
دستگاه بلوری پلیر سامسونگ که در ایران هم موجود است، گیرنده دیجیتال هم داره ولی خب قیمتش بالای 300 هزار تومان است.
این دستگاه ها بلوری پلیر نیستند ستاپ باکسن نمیدونم شما کدوم سری رو میگید. سری STB رو من ندیدم در بازار
قیمت ارزونترین مدل رو آمازون 199 یورو زده
چرا این روزا شبکه های دیجیتال یخورده مشکل دارن ؟؟
سلام
ایکس ویژن رقیب جدی و قدر داره ولی خوب تفاوت در این است که مادیران در حال حاظر داره از ارز دولتی استفاده میکنه واونا آزاد مادیران میتونه جنس بدون گمرکی از چین بیاره ولی اونا نه مادیران چون دولتی هست میتونه جلوی واردات محصول شرکت رقیب رو بگیره همه اینها رو در نظر بگیرین حالا حساب کنید مادیران بیاد 20 درصد این اختلاف قیمت رو تبلیغ کنه چی میشه شرکت رقیب مجدد میترکه اون شرکت هم نمیتونه با این اوضاع رقابت کنه برای همین گم نام میمونه من به شخصه از اول امسال تا حالا خیلی با شرکت های مختلف صحبت کردم و حتی مواردی رو هم به چشم دیدم و با گوش شنیدم که کاملا دل زده شدم با یه شرکت داشتم صحبت میکردم برای مشکلات گیرنده های توی بازار چون میدونم که تنها شرکتی هستن که تو ایران تیم طراحی و تولید دارن بهشون گفتم آقا تو خونه ها تعداد ریموت ها زیاد شده گفتن واسش پاسخ داریم ولی اجازه واردات نتونستیم بگیریم حتی خبر دارم که تا همین چند وقت پیش یعنی حدود 1 سال دنبال مجوز ورود این محصول بودن ولی آخر هم به دستور یکی از شرکت های دولتی نام آور(از نوع چینی) کل محصولشون ..... و فرت
این مدل هایی که دوستان فرموده بودن من بررسی کردم یکیش ----s2 بود دوتاش هم ----t2 وmpeg5 فکر کنم جواب بده چون این جور که من مجدد بررسی کردم ester t15 هم همین جور هست و ----t2 و mpeg5هست که الان داره جواب میده ولی اگه نیاز به هماهنگ سازی داشته باشه اون وقت باید بگم کار نمیده اینو باید بپرسم
خوب درباره دستگاه ستاپ باکس: این دستگاه مجموعه ای از امکانات رو در اختیار کاربر قرار میده که بهش میگن ستاپ باکس حالا این میتونه مدیا پلیر باشه میخواد گیرنده دیجیتال یا خیلی موارد دیگه
نظرتون درباره DigiBox DG-114 چیه؟؟
باهاشون تماس گرفتم در مورد اپدیت دستگاه ها گفتن اپدیت تمامی مدل ها در سایت موجد هست ولی من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
این اخرین مدل دنای است. یکی از دوستان 1 ساله داره ازش راضیه
مشخصات
1. کاملا سازگار با ----T و تمامی استاندارد های دیجیتال
2. کاملا سازگار با MPEG 4 با کیفیت بسیار بالای H.264/AVC تلویزیون دیجیتال
3. کاملا سازگار با MPEG 2 با کیفیت بسیار بالا و خروجی استاندارد
4. کاملا سازگار براي آشكار سازي سيستم صداي MPEG1،MPEG2(Layer I/II)، MP3، WMA, AAC-LC 5. گيرنده امواج VHF وUHF و داراي خروجی لوپ
5. OSD چند زبانه ،منوی چند زبانه ،پشتیبانی از صداي چند زبانه و زیرنویس چند زبانه
6. قابليت دريافت و پخش 1000 کانال تلويزيوني
7. پشتیبانی کامل از راهنمای برنامه الکترونیکی ((EPG
8. پشتیبانی از عکس در گرافیک ((PIG
9. پشتیبانی از جستجوی دستی و جستجوی خودکار
10. پنل کنترل براي كنترل والدین بر کانالها
11. نصب و راه اندازي آسان با استفاده از منوی ساده طراحي شده.
12.رابط خروجي کواکسیال واپتيكال S/PDIF براي صداي دالبي
13. پشتیبانی از رزوليشن تصوير 576i ،576p ،720p ، 1080i، 1080P@50Hz
14. پشتیبانی از نسبت تصویر 4:3 و 16:9
15. پشتیبانی از تله تکست EBU
16. انتخاب زبان زیرنویس --- یا EBU با توجه به سيستم موجود برروي شبكه
17. امکان ویرایش كانالها (انتخاب کانالهای مورد علاقه ، انتقال كانالها، قفل كانالها ، پاک کردن كانالها)
18. پشتیبانی از HDMI با وضوح تصوير بالاHDMI 1.3)(
19. ارتقا نرم افزار از طریق رابط USB2.0
20. حساسیت بالا و /NO EB پايين برای دریافت تلویزیون دیجیتال
21. رابط USB 2.0 جهت ضبط و پخش برنامه های چند رسانه ای
22. ضبط دیجیتال برنامه تلویزیونی روي فلش دیسک ((USB Flash یا روي هارد دیسک اكسترنال و باز پخش برنامه ضبط شده از طریق USB2.0
24.پشتيباني از فرمتهاي JPEG,BMP,PNG براي فايلهاي عكس
25. پشتيباني از فرمتهاي WMA 、MP3 、AAC(.wma、.mp3、m4a) براي فايلهاي موسيقي
26.پشتيباني از فرمتهاي MPEG4/H264/VC-1/ /MPEG1/MPEG2 و
flv/.rm/.rmvb/.avi/.mpg/.dat/.vob/.div/.mov/.mkv/.mjpeg/.ts/.trp)) Motion JPEG
براي فايلهاي فيلم
27.امكان اجراي همزمان عكس و موسيقي
28.قابليت Time shift پيشرفته
29.امكان ضبط يك شبكه همزمان با تماشاي شبكه د
یگر
مدل قبلیش که دستگاه خوبی بود احتمالا این باید بهتر شده باشه نمیدونی قیمتش چنده؟نقل قول:
دنای اصلا توصیه نمیشه چون مثل تخم مرغ شانسیه یکیش خوبه 10تاش مشکل داره فکر کنم خودشونم نمیدونن چیکار دارن میکنن
چاره 80 زده بود. فینال 76.5نقل قول:
مدیا پلیر و امکاناتتش نسبت به سما و ایستر چطوره؟؟
شاید همینو خریدیم
قابليت هاي ويژه دستگاه DG114
سازگار با سیستمهای پخش HD MPEG-4 H2.64/AVC, SD MPEG-2, ----T
وضوح تصویر بالا 1080p
خروجی های HDMI, CVBS, YPbPr جهت اتصال به تلویزیون
خروجی صدای دیجیتال SPDIF
ضبط و پخش برنامه ها از طریق درگاه USB
پشتیبانی از فایل های عکس JPG , BMP , PNG صوتی WMA , MP3 , AAC تصویری VOB , MPG , MKV , TS , DIVX , AVI
ارتقاء نرم افزاری از طریق درگاه USB
راهنمای الکترونیکی برنامه ها EPG
امکان دریافت 800 کانال تلویریونی و رادیویی
جستجوی خودکار و دستی
انتخاب کانالهای برگزیده
نمایش فارسی فهرست تنظیمات OSD
کنترل والدین دسترسی به کانال ها
تنظیم برای خاموشی خودکار
پیام نما و زیر نویس فارسی
ضبط یک کانال همزمان با نمایش کانال دیگر ( در یک فرکانس)
باز پخش همراه با تاخیر زمانی ( ماشین زمان )
مرتب سازی کانال ها با LCN
زمان سنج برای ضبط و پخش خودکار
کسی ایستر خریده متاسفانه نمایندگی درستو درمون تو تهران ندارن باید اینترنتی بخری از اصفهان برات بفرستن فروشگاهشونم نماد اطمینان نداره نمیشه با خیال راحت خرید کرد
بلوری پلیر مدل Samsung BD-D5900 گیرنده دیجیتال هم داره. یه مدتی سام سرویس بعنوان هدیه روی LEDهای سامسونگ میدادند.نقل قول:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بفرمایید مدل ست تاپ باکس شما چیه ؟ با تشکر
آقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما میشه به این سایتی که گفتی گیرنده ایستر میفروشه اعتماد کرد و به حسابشون پول واریز کرد تا برامون پستش کنند ؟ حالا اگه ما پول رو ریختیم و پست نشد یقه ی کیو بگیریم ؟ خواهشا جواب بده .