سلام من هم مشکل شبیه شما رو داشتمنقل قول:
یکی از دوستان گفتند به علت چیست
هر چند راهکار ندادند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من هم مشکل شبیه شما رو داشتمنقل قول:
یکی از دوستان گفتند به علت چیست
هر چند راهکار ندادند
نقل قول:
من فکر کنم گذر زمان تو این مورد چیزی شبیه سپری شدن عمر نوح تفسیر بشه:n02:نقل قول:
خاموش و روشن کردن مودم دم به دیقه اصلا منطقی نیست! بنظرتون گرفتن IP استاتیک میتونه موثر باشه؟
راستش از ip استاتیک خیلی نمیدونم ولی به نظرم از نظر امنیتی خیلی معتبر نباشهنقل قول:
ولی شما با همه سایتا مشکل دارید یا بعضی از سایتها
چون من هم هر از گاهی تایم اوت دارم ولی با سایتای خاصی اینطوری میشه که تو پست توضیح دادم
که مشکل از خود isp
ولی نمیدونم ip استاتیک تاثیر داره یا نه این مطالب زیر رو هم از سایتی از دوستی کپی می کنم
به طور خلاصه بگم
تفاوتش اینه که ip ثابت همیشه واسه یه فرد تعلق میگیره و با خاموش و روشن شدن مودم تغییر نمیکنه و هر بار کانکت بشه همیشه همونه ولی عیبش اینه که از نظر امنیتی مشکل داره و از نظر هزینه ثابت گرونتره از غیر ثابته به درد کاربران خونگی نمی خوره تا اونجایی که میدونم بیشتر واسه اداره جات و اینا استفاده میشه که از یه آی پی استفاده میکنند و مشکلی پیش نمیاد و سرعت هم بالاتره
ولی غیر ثابت هر بار که کانکت بشن ip تغییر میکنه مثلا adsl با خاموش شدن مودم دفعه بعد یه ip دیگه تعلق میگیره البته محدوده ش در یه راستاس ولی هر بار اتصال تغییر میکنه و بعد از دیسکانکت شدن ، اون ip به کاربر دیگه تعلق میگیره هم چنین برا دایال آپ آی پی غیر ثابته و متغیره
و غیر ثابت از نظر امنیتی چون دائم داره تغییر میکنه نسبت به ثابت بهتره و با هر بار کانکت اون آی پی تا زمانی که کاربر به نت وصله بهش اختصاص میگیره و امنیت بالاتر میشه دفعه بعد یکی دیگه ....
نه منم با همه سایت ها مشکل ندارم. گاهی بعضی سایت ها خصوصا سرور های خارجی واقعا عذاب الیمه.نقل قول:
IP استاتیک هم خود ISP به شما اختصاص میده. در مورد موضوع این تاپیک نمیدونم آیا اپراتورها خصوصا رایتل یه همچین سرویسی میده یا نه ولی میدونم ISP ها مثل پارس آنلاین فرم درخواست IP استاتیک رو داره.
بعید میدونم از نظر امنیتی ضعیف باشه. هرچند آگاهی از پروتکل هاش ندارم.
ولی طبق همین نقل قول هم میشه استناد کرد که :
نقل قول:
تا اونجایی که میدونم بیشتر واسه اداره جات و اینا استفاده میشه که از یه آی پی استفاده میکنند و مشکلی پیش نمیاد و سرعت هم بالاتره
از نظر امنیتی برای این میگن که اگر مثلا با فیلتر شکن سایت سیاسی برید احتمال شناساییتون هم بالا میرهنقل قول:
از اون نظر اگه حساب کنی که همین الانم برادرا آدرس همه فولدرهای Hidden شده مارو بلدن:n02:نقل قول:
اما جدا نمیدونم آیا رایتل هم مثل مبین نت و پارس آنلاین و بقیه آی پی استاتیک میده یا این مسئله برای اپراتورها مقدور نیست؟
ظاهرا ایرانسل دارهنقل قول:
تو گوگل سرچ کردم شرایط داره
پس برای اپراتورها هم میشه ولی رایتل درباره اش چیزی ندیدم
دوستان طرح دانشجویی رایتل حتما باید کارت دانشجویی فعال باشه؟با کارت دانشجویی قدیم نمیشه سیمکارت گرفت؟
سلامنقل قول:
خوبی ؟
نه من یک کارت برای سال 88 بود براشون آپلود کردم متوجه نشدن
سلام چطوری!!!کم پیدایی!!!نقل قول:
با کارت موقت دانشجویی قدیمی هم میشه؟
قیمتش چنده؟هزینه پست هم داره؟شهرما نمایندگی فروش اصلی نداره،فقط دست چند تا دفتر پیشخوان هست؟کدامش بهتره،خرید اینترنتی یا پیشخوان دولت؟
خوبیم بد نیستم تی تی ترکید 3 ماه شد تازه چند روزه دوباره همون ورژن قبلی برگشت !!نقل قول:
حضوری شاید گیر بدن ولی اینترنتی که من فرستادم کارت دانشجویی برای سال 88 بود که تیکت منو باز کرد اینترنت حرفه ای داد کارت موقت تاریخ داره اصولا باید بدن بعید میدونم زیاد گیر بدن
فکر کنم سیمکارت 20 تومن هست تخفیف بخوره میشه 10 تومن یا 5 تومن دقیق نمیدونم
ولله این رایتل زیاد آش دهن سوزی هم نیست پارسال یکی از مودم های رای فای گرفتم 2ماه از بسته استفاده کردم انداختم کنار نه پوشش خوبی داره بسته هاش از همه گرونتره
اگر تو محدوده که هستی ببین وضعیت ایرانسل (نسل 3-نسل4) و همراه اول اگر خوب بود ازشون استفاده کن
بسته های اونا خیلی بهتره تنوع داره
رایتل به دلیل کمبود زیر ساخت و پهنای باندی که داره کلی سیم کارت رایگان تو نمایشگاه الکام -تلکام و... پخش کرد
دیگه مثل سابق نیست که نت استیبل میداد اوضاعش از همه بدتر و داغونتر شده !!
از دکل 300 متر فاصله دارم خونه ها هم همش یه طبقه ان آنتن با archer 200 وe3372 فوله (100 درصد)نقل قول:
مشکل من دقیقا بعد آپدیت جدید نقشه رایتل و انتحاتات حبرگان شروع شده و هنوز هم ادامه داره سرعت تک کانکشن افتضاحه
جالبه مشکل پینگ هم برای سرور داخلی هم خیلی بده ونوسان داره مثلا پینگ یک دفعه از 60 میره روی 1000
قبلش هم هیچ مشکلی نداشتم سرعتش و پینگ خیلی خوب بود
سلام دوستان
یک سوال داشتم
به افراد زیر 18 سال سیم کارت تعلق نمیگیره ؟؟ ( جز سیم کودک ) :n13:
سلام دوستان
واسه نت میخوام سیمکارت رایتل بگیرم
کدوم بهتره دیتا یا اعتباری؟
و اینکه آیا استفاده از سرعت بالاتر مدارک نیاز هست یا خیر؟
ممنون
توی یه گروه تلگرام خوندم
⭕️کاهش ۵۰درصدی قیمت بستههای اینترنت رایتل
مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه گفت: به زودی تعرفه بستههای جدید اینترنت رایتل نسبت به هر گیگابایت تعرفه آزاد یک پنجم خواهد شد و قیمت بستههای جدید اینترنت نسبت به قبل به نصف کاهش مییابد.
خبرش مال 2013 هستشنقل قول:
از این خبرا هم نیست دلتونو الکی صابون نزنید
فعلا وضعیت رایتل یه 15 روزی هست که فاجعستنقل قول:
بهتره از اپراتوره ای مختلف طرح های ارزون رو تست کنید تا از بد و بدتر بده نسیبتون بشه حداقل
به نظرم این خبر قدیمیه و مربوط به دو سال پیش میشه.نقل قول:
یه سیم کارت 2 پانچ گرفتم اما توی مودم دانگلشون کار نمیکرد.
زنگ زدم 200 گفتش برو یه فروشگاه رایتل تست کنه اگه خراب باشه مودمو عوض می کنند.
رفتم دفتر مرکزی رایتل یارو سیم کارت خودشو انداخت وصل شد گفت برای شما چون پانچ شده به اینترنت وصل نمیشه.
گفتم من با تبلت امتحان کردم وصل شد.
هیچی دیگه اونجا 5000 تومن هم گرفت که سیم کارتو عوض کنه. گفتم من باید این 5000 تومنو بدم؟؟ :n21: گفت آره!!
سیم کارت جدید داد که قسمت آهنی اتصال سیم کارت یه کم فرق می کنه با قبلیه.
هیچی دیگه.
اینم از طرح سیم کارت رایگان و دانگل نمیدونم با فلان درصد تخفیفشون :n21:
تاوان باگ و ایراد سیستمشون رو هم ما باید بدیم :n21:
حالا الان اینم تست سیمکارت رایتل با مودم دانگل:
با تبلت 4G سرعت بیشتر از این بود.
یعنی این مودما سرعتش اینقدر داغونه یا به خاطر سیمکارته که عوض کرد؟! :n34:
وضعیت من خوبه اینجا
یکیش سرور داخله یکیش خارج
رایتل فاجعه شده. کسی خبر داره عت چیه ؟ سیاست شرکت یا اختلال شبکه ؟ (سرعت 30 کیلوبایت ثابت!!)
منم از ۳ ماه پیش دقیقا همین مشکل رو دارم، با اپراتور هم تماس زیاد گرفتم هیچ فایده ای نداشتنقل قول:
قبلش سرعت و کیفیت عالی بود
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
سلام کسی این مشکلو نداره!!
من چند روزی شده که (بغیر از وضعیت پینگ و سرعت افتضاح رایتل) کلا بادکل ارتباطش قطع میشه و بعد از 20 ثانیه یا چند دقیقه دوباره وصل میشه وصل میشه
حدسم اینه که کلا ماشاالله منو از دکل Kick میکنه یعنی اگه ظرفیتش پر بشه هر کی زودتر وصل بشه اون یکی دیگه رو میندازه بیرون :n02:
اوج فاجعه
دوستان رایتل رو تحریم کنید
من بخاطر سرویس بلند مدتم گیر افتادم
بقیه طرفش نیان پشیمون میشن
سلامنقل قول:
شما یک نمونه اشاره کن که تحریم مردم جواب داده باشه؟
برای اینکه تحریمی صورت نگرفته تا جواب داده باشهنقل قول:
شما یه نمونه بگید که ما تحریم کردیم و جواب نگرفتیم
رایتل انقد ایراد بزرگ نداره که بخوایم تحریمش کنیم،فعلا که من ایرانسلو تحریم کردم با اون آنتن دهی افتضاحش، رایتل فقط بعضی وقتا اختلال داره که بهتره به پشتیبانی اطلاع بدیمنقل قول:
این جمله " تحریم کنید " فقط صرفا یک جمله خبریه که از وضعیت بدش رو بگم میتونه یه پیشنهاد باشه کلا اجباری نیستنقل قول:
برای من داره دوست عزیز وقتی از ساعت 7 عصر تا 12 شب عملا نمیشه باهاش کار کرد با پینگ 2000 میلی ثانیه سرور داخلی یا خارجی منم دقیقا 20 روز پیش باهاش مشکلی نداشتم و حتی بهش اعتماد کردم و طرح یک ساله 144+144 رو خریدم
تماس هم گرفتم اطراف من دو تا دکل هست و آنتنم با e3372 و archer mr200 هم 100 درصد
جوابشون فقط اینه که آنتنتونو چک کنید مشکل آنتن دارید (پس چرا 20 روز پیش دقیقا مشکل آنتن نداشتم :n23:)
خودشون میدونن مشکل دارن و خودشونو به اون راه زدن (کسی که خوابیده میشه از خواب بیدار کرد ولی کسی که خودشو بخواب زده نمیشه)
الان اونور آبی ها مارو تحریم کردن و دلارو به نزدیک 4000 تومانی رسوندن همه حالشون خوبه هیچ مشکلی نداریم
حتما تحریم فایده داره
این بسته هارو میشه هنوز خرید؟
البته موافقم از حدود ساعت ۱۸ تا ۲۴ سرعت افت میکنه و اما علت ضعف اینترنت هم احتمالا اختلال سراسری است که به زیرساخت مربوطهنقل قول:
کارشناسهای رایتل فقط آنتن بلدن و مخابرات هم پروفایل. هر دوشون هم یه جورایی دولتین و بیش از این توقعی ازشون نیست ( تجربه من )نقل قول:
دقیقانقل قول:
تجربه شما مثل تجربه من از رایتله :n02:
رایتل اگه با یه اپراتور خارجی ادغام بشه میتونه پیشرفت و رقابت کنه وگرنه همینی که هست درجا میزنه. از نظر نرم افزاری و شبکه خیلی از ایرانسل عقبن.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
رایتل چند ماه پیش با اپراتور اورنج فرانسه قراردادی مبنی بر همکاری امضا کرد.نقل قول:
رایتل با اینکه فرکانس 900 دستشه واقعا پیشرفتش بد بودهنقل قول:
من فکر می کنم اگر اوضاعش خودش رو بهتر نکنه شاید از بازار خارج بشه یا وارد رکود و بحران بشه
من زیاد شخصی رو نمی بینم که رایتل داشته باشه
دوستان سنین پایین 18 می توانند از سیم کارت های دائمی رایتل استفاده کنند ؟
:n22:
- - - Updated - - -
دوستان سنین پایین 18 می توانند از سیم کارت های دائمی رایتل استفاده کنند ؟
:n22:
رایتل الان هم آن چندان فروشی نداره و به نوعی توی رکود هستش، اون زمان که انحصار دستش بود باید سیم کارت میفروخت و بین مردم جا می کرد که نکرد، بعد از اینکه دو اپراتور دیگه تریجی شدن رایتل مجبور شد ی تکونی به خودش بده که به نظر من با این تکون ها بیشتر شاید بتونه مشترکین خودشو حفظ کنه تا بخواد مشترک جذب کنه.نقل قول:
به هر حال رایتل مجبوره یکم ایده بده تا بازار رو از دست ندهنقل قول:
- - - Updated - - -
به هر حال رایتل مجبوره یکم ایده بده تا بازار رو از دست ندهنقل قول:
من تماس گرفتم با پشتیبانی و گفتم چند روزه از ظهر به بعد اینترنت بین الملل ضعیف شده، گفت البته کمی افت سرعت داریم اما شما سیم کارتتونو روی گوشی دیگه ای امتحان کنید. البته آدرس منطقه منو پرسید و در جواب گفت منطقه شما مشکلی نداره و اینترنت پایه تا ۱۶ کیلوبایت سرعتشه !!!
آقا این رایتل هم که عروس تعریفی شد. گفتیم رایتل فقط اینترنت واقعی میده این هم شد اینترانت یا اینترنت ملی. مسخره شده
اپراتورهاش خیلی بیسوادن، منم قبلا چیزی پرسیدم آخرش گفتم بله ببخشید اشتباه از من بود، حرف شما صحیح است!نقل قول:
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic