آرمین جان درست گفتی ، مک رو یه چیز دیگه ثبت کرده! . حالا چیکار کنم ؟!نقل قول:
Printable View
آرمین جان درست گفتی ، مک رو یه چیز دیگه ثبت کرده! . حالا چیکار کنم ؟!نقل قول:
باید زنگ بزنی پشتیبانینقل قول:
البته احتمال اینکه دوباره نتونی با PPPOE وصل شی هم هست
همه چی به سیستم اکانتینگ بستگی داره
هر مودم دیگه ای هم استفاده کنم نمیشه با حالت بریج وصل شم ؟نقل قول:
من متوجه نشدم سامان جان.... مک کجا و کجا الان تفاوت داره؟
با حالت بریج که میخوام وصل شم مک یه مودم دیگه رو ثبت میکنه سیستمنقل قول:
ببین معمولا سیستم های اکانتینگ مک رو ثبت می کنندنقل قول:
حالا این همش به اکانتینگ و شرکت مربوط میشه
که چیکار کنن؟
مک ازاد یا بسته!
مک مودم دیگه نیستنقل قول:
با حالت بریج که میخوام وصل شم مک یه مودم دیگه رو ثبت میکنه
باید مودم خودت باشه
پشت هر دستگاهی هم مک رو نوشته
آرمین جان من قبلا میتونستم با حالت بریج وصل شم و مشکلی نبود. بعدها یه مودم دیگه رو تست کردم که مثل اینکه این مودم توی شبکه فیلتر شده بود و رفته بوده توی بلک لیست! الان هم که با مودم خودم میخوام وصل شم با حالت بریج، توی گذارش اتصالات مک مودمی رو ثبت میکنه که توی شبکه فیلتر شده بوده!نقل قول:
حالا زنگ بزنم 2020 واقعا میتونن مشکل رو حل کنن یا جواب سربالا میدن ؟
این جریان مک(روش چک کردنش با چیزی که توی سایت ثبت شده) رو دقیقاً واسم تاوضیح بدین.قبلاً از هر دو روش با همین مودم میتونستم وصل شم.
حالا یعنی اومدیم و این مودم ما سوخت.دیگه نباید بتونیم وصل شیم به نت؟
در مورد این تنظیمات مودمم هم هر کس چیزی سر در میاره بگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه gateway جدید کشف کردم :D
خب زنگ بزن ضرر که نداره.... ولی یکار دیگه هم میتونی بکنی....مودم رو ریست کن و همینطور درایور کارت شبکه رو هم ریموو کن و از اول انجام بده... من احتمال زیادی میدم درست بشه
ارهنقل قول:
اگر یک نفر بره مودم جدید بخره باید زنگ بزنه مک ازاد شه
معمولا این کارو انجام میدن
مخابرات 2 مگ نامحدود داره ؟
آره.داره.ماهیانه 77700 تومن.نقل قول:
تفاوتی بین 256 و 512 هست؟
بچه ها بیشترین سرعت دانلود 2مگ تا چند میره ؟ساعات رایگانش سرعت 2مگ محدود چطوره ؟.من عمده فعالیتم دانلود و آپلود فیلم و فیسبوک هست .همین 2مگ 3 ماهه بگیرم از مخابرات خوبه ؟
معمولا تا 260 -270 هم میره اما برای بعضی ها شانسی اگر شیرفلکه باز باشه تا 350 یا 450 ولی شما همون اولی رو در نظر بگیر..نقل قول:
داداش ساعات رایگانش چطوره ؟
100 هست حداقل ؟
نه.نقل قول:
سرعتش به کنار،به نظر من سه ماهه نگیر.اول یه ماهه تست بگیر ببین چطوره.نقل قول:
من وقتی یه سیستم دیگه رو با مودمم به خط خونه وصل میکنم کانکت نمیشه.پس احتمالاً مک کارت شبکه معرفی شده.اینجوری باشه که اوضاع خرابه.اومدیم و من یه سیستم دیگه خریدم.حالا بذار امشب کلاً با یه سیستم و یه مودم دیگه تست کنم نتیجه رو میگم.نقل قول:
ببین اینجوری همیشه هم بد نیستنقل قول:
شما باید با پشتیبانی تماس بگیری و بگی مک رو ازاد کنن
حالا این که همیشه مک ازاد باشه بستگی به سرویس دهنده داره
ایمن اتفاقا بین 256 و 512 خیلی فرق هست واسه بعضی ها هر دو تا 110 میرن برای اونا فرق نمیکنه کدوم رو بگیرن ولی برای دوستم 256 تا 30 میرفت الان هم که 512 گرفته 70 تا 75 بهش سرعت میده پس تضمینی نیست و بهتره همیشه سرویس بالاتر گرفته بشه تا اگر مشکلی پیش اومد یا تماسی گرفته شد مخابرات لطفی در حق مشترکینش نکرده باشه و منتی نزاره.
آخه من هم 1024 داشتم هم 128 هم 512 و هم 256.سرویس های من از ابتدای اشتارک:نقل قول:
1024 حجمی
512 حجمی
128 نامحدود
512 نامحدود
256 نامحدود => که الان اینو دارم و تفاوتی با اون دو تای قبلی نداشته.
چرا؟نقل قول:
حالا شاید تفاوتش کم باشه
ولی شاید یک تفاوتی باشه
دوستان 89 الان رسید بم، عالیه اونم...
تک رقمی + 88+89 عالین :n02:
احتمال داره توی تک کانکشن تفوات داشته باشن.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
خوب من الان با یه مودم دیگه و کارت شبکه ی خودم کانکت شدم.حالا برم سراغ یه کارت شبکه ی دیگه ببینم چی میشه.
با یک کارت شبکه دیگه به احتمال زیاد خطای مک آدرس میده!نقل قول:
بچه ها من صفحه های قبلو نمیتونم بگردم.
برای فهمیدن قیمتا باید برم کدوم سایت ؟.
یه سوال.مودمی که باش 2مگ میگیریم با مودمی که باهاش 1مگ میگیریم فرق داره یا همش یه مودمه ؟
نمیدونم چه خطایی داد اما کانکت نشد که نشد.حالا باید زنگ بزنم 2020 و بگم مک رو ازاد کنیبد واسم؟نقل قول:
باید بری قسمت تمدید اکانت.نقل قول:
مودمها یکی هستن.
انگار بچه ها خوابیدن.منم برم بخوابم.فردا ضیه ی مک رو با هم پیگیری میکنیم.
من بیش از 100 بار مودم خاموش روشن کردم ولی گت وی رو 88 نیومد!
قلقی چیزی داره؟
اینم اطلاعاتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه چیز فهمیدم به گیت وی بستگی داره قعطی
شماره پشتیبانی چنده ؟من اهواز نیستم زنگ بزنم برسی میکنن یا دروغیه؟:n02:
الان تنها مشکل اینه که سیگنال آپلودت کمی ضعیفه... دلیلشم تابلووه، اون ریت آپلودی هست که برات تنظیم کردن... آخه چرا 900کیلو آپ، 1مگ داون؟ :n24:نقل قول:
احتمال زیاد مشکل قطعی همین باشه، باید زنگ بزنی MDF که شماره اش 150 باشه بشون بگی مشکلت چیه شاید درستش کنن، البته اول پشتیبانی باید زنگ بزنی، درست نکردن، بعدش خودت باید دست به کار بشی...
اتفاقا قطعی به گیت وی ربطی نداره، من تو این مدت که داشتم، هیچ وقت نبوده که مثلا یه گیت وی خاص خیلی قطع و وصل بشه.
چیزی که تو عکس واضحه اینه که اینا پهنای باند آپلود رو حتی بیشتر از توان خطتت بستن، چون آپ استریم با حداکثر توانایی خط یکی شده... برای من دانلود 6مگ و آپلود 600کیلو هست، مشکلی ندارم.... اگر خطتت رو روی مثلا 2مگ داون به 500کیلو آپ ببندن، وضعیت خیلی بهتر میشه.
پ.ن:
داداش بیت ارورهای آپ استریمت رو تماشا کن :n02:
پ.ن2:
به کسی که پورتت رو بسته بگو: "خنگول، توی ADSL یکی از حروف به معنای نامتقارن هست... یعنی پهنای آپلود نباید نزدیک به دانلود باشه، ضرتی رفتی این پهنای باند رو بستی برام؟؟"
الان خودم چک کردم دیدم که سیگنال آپ روی 30 و سیگنال داون روی 10 هست، قبلا که خطم روی 2 مگ سیگنال داون روی 19 بود، هر چی بیشتر بشه قدرت سیگنال کمتر میشه و قطعی بیشتر...
زنگ بزن 2020 و بگو آپ استریمم رو کم کنین.بگو روی 256 ببند آپ رو.حواست باشه اینا خنگن یهو تمام پهنات رو نبره رو 256.تأکید کن که فقط آپ استریم رو کم کن.اگه گفت توی تنظیمات نداریم بگو پس دستش نزن و متوجه باش که با یه خنگ تماس گرفتی.در کمال آرامش قطع کن و دوباره زنگ بزن که یه اپراتور دیگه جواب بده.نقل قول:
گفتم بهت ایماننقل قول:
ارور مک میده
باید زنگ بزنی 2020
ببخشین سوالام زیاد شد ولی ما تازه واردیم زیاد حالیمون نیس:n02:
اینطور که من پستهای قبلی رو خوندم متوجه شدم بعضی وقتا سرعت 256 از 1 مگ بیشتره.
این قضیش چیه ؟
یعنی من به جا 2مگ برم 256 بگیرم ؟
اینطور که همشهریات تست گذاشتن 256 به اندازه 1مگ سرعتش هست!نقل قول:
به نظر من برای مرحله اول 256 بگیر... تا اگر راضی بودی سرعت های بالاتر رو بگیر...
2 مگ؟نقل قول:
باید یک تفاوتی باشه
حالا باید دید که تفاوتش با قیمتش می صرفه یا نه
همونطور که and-roid2 گفت
در مرحله اول 256 خوبه
هزینه ی کمتری داره
زنگ زدی 2020 ؟ درستش کردن ؟نقل قول:
سلام دوستان من میخوام سرویس 256 نامحدود بگیرم الان هم سرویس 2مگ محدود دارم به نظرتون بگیرم سرعت دانلود 100 رو بهم میده یا وضعیت 256 هم بهم خورده من 2مگ دارم که وضعیتش داغونه :n15: میخوام رو بیارم به نامحدود :n16:
بگیر.خوبه.نقل قول:
ظهر که خولت تره زنگ میزنم.آخه باید با موبایل بزنگم.نقل قول:
256 نامحدود بگیر.نقل قول:
زنگ زدی حتما نتیجه رو اعلام کن براموننقل قول: